Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#33147   Xrapas
 07 Bir 2007 14:19
Dar nedidelis Yo-Zurių papildymas (beje, vėl iš Gariūnų) ;-)

Paveikslėlis

Viršutinis- JB 90 suspending, 9cm/7,5 gr.
Tipiškas tvičinginis vobleriukas, gal bus sėkmingesnis už Rapalos X-Rap, kurio niekaip "neprisijaukinu" :oops: .
Apačioj- hardcore Wob-ru No 0, šitą jau spėjau išbandyti ir pamėgti.
IMHO, ypatingai vykęs modelis, ypač, kai žūklaujama labai sekliose vietose. Traukimas pats paprasčiausias- užmeti ir lėtai vynioji, be jokių papildomų judesių. Draugas dabar atostogauja Papėje (Latvijoje), sakė, kad tenykščiuose vandenyse- masalas Nr 1.
Abiejų voblerių šeštadienį laukia bandymai Dauguose, pirmadienį pasistengsiu duoti ataskaitą :-D

#33380   Xrapas
 12 Bir 2007 14:38
Ataskaita labai trumpa: nekibo... :( :-D
Pavyko suvilioti tik dvi lydekas, maždaug po kilogramą (abi paleidau). Kažkodėl abi užkibo ant ALEX Tango8, toks jausmas, kad tam ežere kitų masalų vietinė fauna nepripažysta :roll:

Sūnėnas gaudė labai įdomiai dirbančiu nebrangiu SPRO vobleriuku:

Paveikslėlis
Aiški kažkokios "garsenybės" kopija, bet man patiko :roll: . Tik Vilniuj dar nesu matęs.

#33402   forca
 12 Bir 2007 21:16
Turiu tokiu, imiau berods rovanoj prie pasidaryk pats, dirba idomiai, bet rez kol kas nera.

#33629   alkanas
 17 Bir 2007 11:57
kazi kas cia per vobleris pas mane :roll:
Paveikslėlis
neisaugojau dezutes- ir nebepamenu kas do firma, siaip ant jo nieko nebuvau pagaves iki siandien dienos, o sende kibo tik ant jo, tai ir parupo :lol:

#33637   lauris u
 17 Bir 2007 16:09
gyeras vobleris :cool:

#33639   alkanas
 17 Bir 2007 16:42
aha, aciu, bet kad man jis sakau- iki siandien buvo visai nulinis, gal sakau del to, kad su barskuciais, o as niekad tokiais masalais netikejau, tai ir nesiseke :cool: dabar vel esu rapalini kazkoki nusipirkes- kita diena reiks idet foto- ir vel jis man nepatinka, nes neuzsimeta toli, ir dazniau uz kitus persimeta pavadelis ant kabliuko :roll:

#33642   Vegys
 17 Bir 2007 17:40
Nusipirkau sestadieni Rebel Big Ant :

Paveikslėlis

tik spalvinimas kitoks, rudas, http://www.landbigfish.com/tacklestore/ ... fm?PID=786 butu modelis F45422. Ilgis 1.25 incio (3.2 cm). Plaukia labai graziai / ydomiai, tik siek tiek nuvyle panirimo gylis. Paneria gal kokia 50cm max. Ezere - mazoka. Nieko nesugavau per tuos kelis testinius metimus. Is kitos puses - ne ezerui as ji ir pirkau. O upeje nebandziau net (nors buvo bandymas pagaut upetaki) - vanduo ten "kakava" + begale uodu padare savo, iskenteme max valanda.

P.S. internete kaina 4 $, o pas mumis Fabijoniskiu parduotuveje kainuoja 25 Lt (beveik 10 $) :evil:

#33873   rocke
 19 Bir 2007 19:04
Na ir kolekcijos cia pas jus :shock: ,perverciau visus puslapius tai dar labiau susibalamutijau [Sv{in .Noriu pradet vobleriais lydeku pagaudyt,tad gal patartumet ,kokius kelis modelius tapusius klasika, isigyt pradedanciam.Nesinori kazkaip svaistyt pinigu visokioms grozybems,"a vdrug"neuzsikabinsiu -:saliut

#33874   spiningo brolis
 19 Bir 2007 19:45
as patarciau pradet nuo paprastuciu vivingros vobleriu... jie nera brangus, dirba mano nuomone normaliai, o spalvos - nusiperki keleta naturaliu spalvu, keleta provokuojanciu ir manau pradziai uzteks, po to po truputi dasipirksi , beje siaip yra 2006 masalu top ir ten keletas vobleriu , kurie kai kuriems zvejams yra pasiteisine vienu ar kitu atveju...
http://www.zvejotribuna.net/forumas/viewtopic.php?t=371

#33875   cesius
 19 Bir 2007 19:46
Ar tu ysivaizduoji kiek mes isleidom kol radom savo kovinius desimtukus.
Galiu tik pasakyti, kad pirk nature arbe gryntaigerius :). Daug kas proklauso nuo vietos kur zadi gaudyt, niekas tikslei nepasakys kas ir kaip.

#33891   Xrapas
 20 Bir 2007 06:59
Rocke, šių metų mano atradimas- ALEX :roll: .
http://www.alexlures.com/tango.html
Geriausiai pasiteisino TANGO8 ir COSTA8 modeliai, spalvos RT ir jai artimos. Labai gerai subalansuoti, toli užsimeta, jokių nemalonumų su kablių persimetimu. Žaidimas- tolygus traukimas su pauzėmis. Jei būsi Vilniuj, pažiūrėk "ABU PARTNERIAI"

#33898   rocke
 20 Bir 2007 08:14
Aciu, kolegos,to ir norejau,keleta modeliuku pradziai -:saliut .Cesiau,o jei patiks ir as daug pinigu isleisiu,ta galiu prizadet ../;nzv :grin:

#33899   cesius
 20 Bir 2007 08:17
Zinok cia konkreti liga, neuzteks ir 10stukiu kai uzsikabliuosi, tik neskubek ismesti nedirbanciu vobleriu, juos ymanoma perdirbti.

#33900   rocke
 20 Bir 2007 08:29
Sioki toki supratima turiu,nes vobleriukais gaudau pavasari sapalus Musoj,tik cia jau kitoks budas.Turiu,gal 20 vnt. vobleriuku,o naudoju gal tik 10.Bet pilnai suprantu,kad lydeku zuklej to nepakaks,yra didesne erdve bandymams,taigi,bandysiu :lol:

#33901   Vegys
 20 Bir 2007 08:41
Xrapai, gali primint Tango 8 kainas ?

rocke, jei visi rekomenduoja, ir as parekomenduosiu.
Rapala Shalow Shad Rap, spalvinimas P, 9 cm. Kaina berods ~ 30 LT.
( http://www.rapala.com/products/luresdet ... salt=Fresh )

Paveikslėlis

#33906   Skumbrotas
 20 Bir 2007 08:51
Vakar vakare pagaliau padariau vokišką tvarką savo voblerių arsenale :cig. :!: Pamačiau tikrąją padėtį... Artimiausius 10 metų voblerių nebepirksiu... :evil: :!:

#33916   Xrapas
 20 Bir 2007 09:31
Alex Tango/Costa (be nuolaidų) apie 23 Lt

#33919   Xrapas
 20 Bir 2007 09:43
Vegys rašė:Rapala Shalow Shad Rap, spalvinimas P, 9 cm. Kaina berods ~ 30 LT.
Geras vobleris :-ou-je , nemažai lydekų suviliojo.
Tik dėl kainos- reiktų palandžioti po parduotuves, šitų Rapala modelių būna akcijinių, po 16 Lt. Paskutinį kartą mačiau Fabijoniškių 2

#33923   Xrapas
 20 Bir 2007 10:08
Skumbrotas rašė:... Artimiausius 10 metų voblerių nebepirksiu... :evil: :!:
Man irgi panašios mintys revizuojant dėžes kyla...Dalis voblerių dar vandens nematę :oops: .
Bent jau praėjusį sekmadienį, pėmęs Gariūnuose Yo-zuri JB90, pasakiau sau tvirtai: “Šitas- paskutinis!” :evil:

#33928   Skumbrotas
 20 Bir 2007 10:24
Xrapas rašė:Bent jau praėjusį sekmadienį, pėmęs Gariūnuose Yo-zuri JB90, pasakiau sau tvirtai: “Šitas- paskutinis!” :evil:
Jei išvest palyginimą, tai pačiam 30 metų į priekį turėtų užtekti :!: :-D

#33929   Gintasas1
 20 Bir 2007 10:40
Xrapas rašė:
Skumbrotas rašė:... Artimiausius 10 metų voblerių nebepirksiu... :evil: :!:
Man irgi panašios mintys revizuojant dėžes kyla...Dalis voblerių dar vandens nematę :oops: .
Bent jau praėjusį sekmadienį, pėmęs Gariūnuose Yo-zuri JB90, pasakiau sau tvirtai: “Šitas- paskutinis!” :evil:
Duok savo kolekcija mano žmonikei (pvz Atmatoje) pažvejoti, tai po savaitės varytum i parduotuve naujai pirkti visko :-D
Po Atmatos meeto iš mano kolekcijos liko :!fig! :-ug

#33930   Vegys
 20 Bir 2007 10:40
O jus patys savo kalbom tikit ? :) As manau pamatysit nauja / grazu / jusu manymu kibu vobleri ir vel pirksit :) Tokie jau mes zvejai ... kaip kad moterys kosmetika perka reikia ar nereikia, taip mes masalus.

#33935   Skumbrotas
 20 Bir 2007 11:23
Bandau nuo tos ligos kita liga gintis - pradedu rišinėti visokius "gaidžius", "kušius", "vabalus" ir kitokius barzdukus. Kas iš to išeis bus matyt, bet bent jau žymiai pigiau gaunasi :!: :lol:

#33937   Xrapas
 20 Bir 2007 11:41
Vegy, laikas parodys... :donknow'
Paprastai ta "liga" smarkiai paaštrėja ne sezono metu, kai lieka tik žurnalai ir internetas :roll: :-D
Bet kokiu atveju manau, kad voblerių lydekoms kolekcija, kaip ją įsivaizdavau, jau pilna ir modelių, ir spalvinimų atžvilgiu. Bent jau užėjus į parduotuves nieko išskirtinio nebematau, visokios pasirodančios naujienos arba jau turi savo analogus, arba nekelia pasitikėjimo :neutral:

#33941   cesius
 20 Bir 2007 13:03
Xrapas rašė:Vegy, laikas parodys... :donknow'
Paprastai ta "liga" smarkiai paaštrėja ne sezono metu, kai lieka tik žurnalai ir internetas :roll: :-D
Bet kokiu atveju manau, kad voblerių lydekoms kolekcija, kaip ją įsivaizdavau, jau pilna ir modelių, ir spalvinimų atžvilgiu. Bent jau užėjus į parduotuves nieko išskirtinio nebematau, visokios pasirodančios naujienos arba jau turi savo analogus, arba nekelia pasitikėjimo :neutral:
Tikra tiesa rasai, issiseme gamintojai.

#33943   Vegys
 20 Bir 2007 13:05
Matyt cia panasiai kaip kaip su muzika - sakoma, kad visa muzika jau sugrota. Bet dar ne visi pinigai surinkti :)

#33944   Edosius
 20 Bir 2007 13:15
Vegys rašė:Matyt cia panasiai kaip kaip su muzika - sakoma, kad visa muzika jau sugrota. Bet dar ne visi pinigai surinkti :)
Kad tik po keliu metu nebutu - visa zuvis sugauta, beliko tik zvynus susirinkti :-D arba masalus testuoti...

#33945   Vegys
 20 Bir 2007 13:21
As gal per daug didelis optimistas, bet tikiu kad zuvu turi pagauset, bo turi geret gyvenimas, turi mazet alkanu zmoniu, kurie ta zuvi isgaudo (ypac nersto laiku). O telkiniai mano manymu siais laikais tersiami maziau nei kad tarybiniais laikais (pvz trasu nebarsto bile kur ir bile kiek - tas piniga kainuoja).
Kitas klausimas - ar mes prieisim iki tu telkiniu per uzrasus "Privati teritorija"
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė