Sveiki,
"čeinykui" ant balalaikos (avižėlėms) rinktis lafsaninius ar bandyt ieškot visokių spyruoklių ir rengenų?
Ar pradžiai lafsaniniai pilnai tiks?
Tai žiūrint kur ką gaudysi. Taikiai žuviai, ešeriams nedideliuose gyliuose lafsanas/rentgenas puikiai dirba. Na bet imant gylius 5-12m ir jai ten vaikaisi ešerius tai bent jau man nepakeičiamas daiktas tos vadinamos spyruoklytės.Kykas rašė:Sveiki,
"čeinykui" ant balalaikos (avižėlėms) rinktis lafsaninius ar bandyt ieškot visokių spyruoklių ir rengenų?
Ar pradžiai lafsaniniai pilnai tiks?
Ką ir su kuom gaudai visų pirmagiedriuzzz rašė:Ė chebryte kas gaudote spiraliniais sargeliais turiu jums klausimuką.
Kiek laiko jums tarnauja tas spiralinis sargelis?
Šiandien pagaudžiau gerą pusdienį tai jis man jau kažkaip pasitampė truputi
medvis rašė:f'eD gal gali imesti nuoroda kur apie ta sargi kalbama .
kilpele pakaitinus ziebtuveliu nusiimaKykas rašė:Vyrai aš dabar galvoju, o kaip ten su sargeliais kai velniais gaudai.
Nes aš nusipirkau spinigėlį su kilpute gale, tai kaip ten dabar kokį sargelį uždėt?
Ar jau neina uždėt ir su tokiu spinigėliu velniais žvejot nesigaus?
Ar nesukt galvos ir bandyt be sargelio?
Nieko nesuprantu
nerudijancio plieno troselis pirkau senukuose storis 1mm 7 vielutes , sargeliams reikia 1metro 40 cm . 1m 40 cm= 1 litas 47 centai . arba is senovinio telefono kabeliuko pridedu foto , perp to kabeliuko ira varines ir trys spiruoklines vielutes. tik negalvokit kad iskarto ir susivinios normaliai is to nerudijancio troselioSkridžas rašė:kur gavai tokos vielos?
po istiesinimo troselio vielute atrodo taipSkridžas rašė:O tai tiesiog vinoji ir viskas,ar dar kaip nors apdirbi nu neskaitant ištiesinimoAš va bandžiau iš paprasto troso,bet nepavyko
![]()
Medvi, sprendziant is nuotrauku, nerealiai gerai paciam sekasi juos gaminti