cia kaip Lietuvoj ekonomika, visi sneka, bet jos nera, tai ir samai, ju nera, o visi diskutuoja...

dar pora menesiu pakentek, o tada jau bus zuvies......jmotejunas rašė:sendien buvau kilmore quay tai mes 6 menkes tokios nuo 1kg iki 2kg apziurejus kitu valciu laimikius galiu sakyti kad tikrai neblogai pagavom :D nesuprantu kur visa zuvis dingus fish finderis beveik nerode zuvies
sveikas simai,o kiek pinigu kainuoja toks malonumas?simask rašė:gal ka domintu kelione i ispanija,reikia kolegos is airijos skristi i ispabija balandzio menesi samu ir karpiu zvejoti,zvejyba 7 dienos nuo sestadienio iki sestadienio.
kokiam gyli gaudei kuojas?arvydka rašė:Vakar buvau zvejot tai vienas lydys uzkibo tokiu budu.
http://youtu.be/X3dLr6ehSrg
O paskui vejui nurimus gaudziau su ziemine ant mormyskes su muses lerva. Rezultatas 20 kuoju per dvi valandas. Visai smagu beveik kaip nuo ledo ir ekeciu nereikia grezt, ir saugu. Bet paskui reikia paprakaituot kol isrenki sustingusia valti...
Jo,bajeris neblogas,galima sakyti lydeka uzkibo ant walkerio ar poperioarvydka rašė:Vakar buvau zvejot tai vienas lydys uzkibo tokiu budu...