Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #339698   Vegys
 06 Vas 2012 17:03
Vitolis rašė:Šitie man rods būtų daug geresni :gutgut Žinoma ir kaina jau kita. Bet gal geriau kartą mokėt?
http://www.cabelas.com/product/Cabelas- ... BIK-831094
Vienas atsiliepimas toks šiaip sau :

Total disappointment - Cold Cold Cold
December 17, 2011
By 11 O clock my feet were cold in early 30s
Even though there are some pros with these boots, I am giving only single star because these boots were meant to replace pac boots for still hunting and they didn't do the job.
Cons
These boots are not real pac boots. They don't have removable lining - misleading name
Insulation is only on the top and ankle.
Not good for still hunting.
They run atleast 1.5 size big
Cumbersome like real pac boots
Pros
Good traction
Camo and leather is great looking
Waterproof with high ankle
Pretty light weight for the size
 #339819   Vitolis
 06 Vas 2012 23:19
Galvojau išsiversiu ir paskaitysiu, ką jau ten Vegys surado.
Išvertėble:
Iš viso nusivylimas - Šaltai Šaltasis Šaltasis
Gruodis 17, 2011
11 O laikrodis mano kojos buvo šalta anksti 30s
Nors yra keletas privalumai su šiuos batus, aš duodu tik vieną žvaigždę, nes šie batai buvo siekiama pakeisti Pac batus dar medžioklės ir jie to nepadarė darbą.
Suvart
Šie batai yra ne tikri pac batai. Jie neturi nuimamas pamušalą - klaidinančios pavadinimą
Izoliacija yra tik ant viršaus ir kulkšnies.
Nėra gerai neputojančio medžioklės.
Jie paleisti atleast 1.5 dydis didelis
Varžanti kaip nekilnojamojo Pac batai
Argumentai "už"
Geras sukibimas
Camo ir oda atrodo puikiai
Neperšlampama su aukštos kulkšnies
Pretty lengvas dydžio
 #339825   Vegys
 07 Vas 2012 01:33
Vitolis rašė:Galvojau išsiversiu ir paskaitysiu, ką jau ten Vegys surado.
Vitoli, trumpai - kaip aš supratau batai be išimamo indėklo (ilgai džius) ir pašiltinimas ne visame bate. Apie tokius dalykus Tironas rašė http://zvejotribuna.net/forumas/viewtop ... 00#p324200
 #339826   Antas
 07 Vas 2012 07:12
Vegys rašė:
Vitolis rašė:Šitie man rods būtų daug geresni :gutgut Žinoma ir kaina jau kita. Bet gal geriau kartą mokėt?
http://www.cabelas.com/product/Cabelas- ... BIK-831094
Vienas atsiliepimas toks šiaip sau : .....[/i]
kodel necituoji kitu 13 atsiliepimu, kur raso zmones, kad dar nenesiojo siltesniu batu kaip siu, labai jau gyria juos, kad silti ir t.t.
pvz "Cold Feet No Longer
January 9, 2012
Hunting for 63 years and lately with cold feet after I contracted diabetes. Feet got cold and especially the toes. When I saw the 2000 gram thinsulate INFERNO Pac Boots I gave it a shot. Well, I have gone through the 2011 deer season without cold feet. One pair of wool socks and the boots did the trick. They are so easy to slip into as well. My grandson watched me put on my boots and said "I want a pair of those". So, I am taking him to the Reading, PA store where I bought mine so he will have the same high quality warm boot."
 #339830   Vegys
 07 Vas 2012 07:53
Necituoju kitų, nes viso interneto čia nesucituosi :) Prie aprašymo yra "Customer review", kas norės labiau pasigilint ar pirkt - pasiskaitys.
Nesakau kad šie batai geri ar blogi, citavau tą vieną, norėdamas atkreipt dėmesį, kad ne visi lieka patenkinti šiais batais. Rudenį mąsčiau apie juos (arba kitus Cabelas su 2000g Thinsulate), bet būtent tokie komentarai atbaidė.
 #339834   Vitolis
 07 Vas 2012 08:11
Vegys rašė:
Vitoli, trumpai - kaip aš supratau batai be išimamo indėklo (ilgai džius) ir pašiltinimas ne visame bate. Apie tokius dalykus Tironas rašė http://zvejotribuna.net/forumas/viewtop ... 00#p324200
Kad neišimamas vidus aš supratau. Bet daugelio tokio tipo batų (kaip šitie, Rociai)neišimami. Man neaišku kur to pašiltinimo nėr o kur yr. Ir ar parašyta, kaip jie tai nustatė (na bent viename atsiliepime) Sunku mums stalino anūkams su ta paukščių kalba. Na nors pora teigiamų vertimų negalit kas nors diedui padaryt? Sulyginčiau su Rociais. Kaina, tai ant kokio stolniko skiriasi :gutgut
 #339845   Antas
 07 Vas 2012 08:49
Vegys rašė:Necituoju kitų, nes viso interneto čia nesucituosi :) Prie aprašymo yra "Customer review", kas norės labiau pasigilint ar pirkt - pasiskaitys.
Nesakau kad šie batai geri ar blogi, citavau tą vieną, norėdamas atkreipt dėmesį, kad ne visi lieka patenkinti šiais batais. Rudenį mąsčiau apie juos (arba kitus Cabelas su 2000g Thinsulate), bet būtent tokie komentarai atbaidė.
Vegi is 14 parasytu tik vienam tie batai nepatiko, ir tai neaisku kaip jis juos muvejo, kiti like 93 proc raso, kad reikia vilnones kojines ir kad tie batai yra labai silti ir sukurti saltamjam periodui. Be to paziurejus taip i bet kuri daikta rasi viena zmogu, kuriam jis nepatiks, todel reikia remtis daugumos apzvalga, o ne baltomis varnomis. suprasciau jei butu puse nepatenkintu, o dabar ..... nebent cebalas trina neigiamus atsiliepimus
 #339849   Antas
 07 Vas 2012 09:04
Vitolis rašė:
Vegys rašė:
Kad neišimamas vidus aš supratau. Bet daugelio tokio tipo batų (kaip šitie, Rociai)neišimami. Man neaišku kur to pašiltinimo nėr o kur yr. Ir ar parašyta, kaip jie tai nustatė (na bent viename atsiliepime) Sunku mums stalino anūkams su ta paukščių kalba. Na nors pora teigiamų vertimų negalit kas nors diedui padaryt? Sulyginčiau su Rociais. Kaina, tai ant kokio stolniko skiriasi :gutgut
Vitoli gi rusu kalba moki, tai daryk per google traslate vertima anglu - rusu, kiek girdejau iseina geresnis nei anglu - lietuviu.
 #339853   Vegys
 07 Vas 2012 09:32
Vitolis rašė:Kad neišimamas vidus aš supratau. Bet daugelio tokio tipo batų (kaip šitie, Rociai)neišimami. Man neaišku kur to pašiltinimo nėr o kur yr. Ir ar parašyta, kaip jie tai nustatė (na bent viename atsiliepime)
Parašyta kad yra tik ant "top" - spėju viršutinė batų dalis ir dar yra ant kulkšnies. Tau šią vietą manau gerai išvertė "Izoliacija yra tik ant viršaus ir kulkšnies." Kaip nustatė - nežinau.
Šitie waterproof, bet nekvėpuojantys. Kur tada dingsta drėgmė ? Kažkur susigeria, ale jei žvejosi ant rytdienos - ar nebus šlapi ? Išdžiovint manau sunkiau tokius. Ale čia jau tik pamąstymai ...
 #339946   Arvidys
 07 Vas 2012 15:56
Jeigu noriu nusipirkti roksus butina nusigauti iki gariunu ar galima tokiom paciom kainom rasti ir kazka arciau paciam Vilniuje?
 #339948   Tironas
 07 Vas 2012 16:01
tai kad nemadoi roksai, dabar plasmasiniai madoi K-roksai :)
 #339999   Vaidotas
 07 Vas 2012 18:07
Laureoloj roksu yra. šiaip baisiai patvarūs batai jei tarpsezoniu tamsoje laikyt
 #340014   vava
 07 Vas 2012 18:35
a kas jiem nuo sviesos daros??
 #340034   Vaidotas
 07 Vas 2012 19:05
guma suyra, kaip nyrokui :-D 4 sezonus atnešiojau, dar gyvut gyvutėliai, bet jau ant skolinimo kai draugai į civiliokai atvyksta. Ūkiški batai ir tie dygliai :gutgut
 #340217   Rapalas
 08 Vas 2012 10:44
Jei kam idomu, pusbrolis isigijo lemigo vermont, naujausia modeli, iš lenkų atveža už 115 lietuviškų. Prie -26 šalta tikrai nebuvo.
 #340310   giedriuzzz
 08 Vas 2012 15:06
Nežinau kaip kitiems bet tie Lemigo Arctic tai nieko gero. Sėdint vienoje vietoje ilgesnį laiką man truputi šąla kojos pirštai :roll: Na ir dydi pirkau didesnį, ir kojinės normalios, batai nespaudžia. Vaikštant viskas čiki, lengvi, nieks nešąla, kojos nešlampa.
Kitamet reiks pirkt kažką kito :roll:
 #340334   Edosius
 08 Vas 2012 15:58
giedriuzzz rašė:Kitamet reiks pirkt kažką kito :roll:
Man Vava kažkada šituos parodė. - http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=19486
Dar nebuvo nei sekundės kad pagalvočiau kad šaltų kojos, vien žodžiu - liuks :gutgut
 #343036   p.arturas
 18 Vas 2012 15:03
noriu nupirkti batus sunui, reikia 38 dydzio ir kad butu lengvi. kad tiktu dukimui.
 #343044   Tironas
 18 Vas 2012 17:06
zmogus prase pasiulyt BATU o tu siulai BOTUS. mano galva tai esminis skirtumas. kad ir angliskai yra SHOES and BOOTS
 #343709   Šaltupys
 21 Vas 2012 14:00
Tirone ,domina Kamik nordiscpas ,kokie atsiliepimai
 #343710   Tironas
 21 Vas 2012 14:02
seip geri atsiliepimai. nors pats nenesioju
 #343752   vava
 21 Vas 2012 17:05
man jau vien parasymas - "islaiko jusu kojas siltas iki -50 salcio" sukelia sypsena... o siaip, itariu kazkas labai panasaus i zmoniu nemazai perkamus Lemigo
 #343775   Tironas
 21 Vas 2012 17:49
kiek supratau situs plasmasinius batus kepti gali kiekvienas turintis erdvesni "padvala". o realaus skirtumo tarp 50 firmu tikrai nera. nei tau ten siuliu reik klijuot, nei ka
 #343938   Rapalas
 22 Vas 2012 10:25
Siaip jie skiriasi nuo lemigo tuom kad neiissiimantis ideklas yra, turi kazkoki antibakterini sluoksni ka turi daugelis brangesniu batu berots.
ideklas yra is naturalaus kailio o ne parolonu flisu ir foliju. Skiriasi gamintojas. Lemigo lenkija, p.original švedija.
 #343946   Tironas
 22 Vas 2012 10:46
ka reiskia pas lemigo neissiima ideklas? tu mates lemigo batu asortimenta?
tu turi koki nors priekaista lemigo batams del kokybes? ka svedas geriau padarys?
BEROTS turi antibakterini sluoksni. o realiai tu tiki tais antibakteriniais dalykais? jei jie ir yra tai vistiek laikina. plius isismamam ideklui net nelabai aktualu, nes ji galima isimt isdziovint, ispurkst visokiais dalykais.
O plasmasiniuose koja ui kaip prakaituoja. jei vidus neisimamas tai visa dregme gersis i ta naturalu kaili ir kazin kiek laiko reikes dziovint?
jei jau batu ieskai tai gal surizikuok ir pasimk batus normalius. o botai jie ir yra botai. kokie ten gali buti skirtumai is esmes?
 #343952   p.arturas
 22 Vas 2012 11:02
crocs kazkada irgi teige jog turi antibakterini sluoksni... paskui gavo labai solidzia bauda. dabar nebeteigia.
 #343970   Vegys
 22 Vas 2012 12:26
Tironas rašė:ka reiskia pas lemigo neissiima ideklas? tu mates lemigo batu asortimenta?
Neatidžiai skaitei, ką Rapalas rašė. Jis sako, kad pas polyver neišsiima įdėklas.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 47
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė