Jo aisku kol pats nepabandysiu tai ir nezinosiu, reiks pajamt porele kokia
SU SPININGU NORS Į PRAGARĄ
Jo teks pačiam bandyt matai vieniems dirba kitiemstomasia rašė:Jo aisku kol pats nepabandysiu tai ir nezinosiu, reiks pajamt porele kokia
tai gal atskleisi tuos favoritusMarius1 rašė:Aš jį ir tvičinau, tačiau veiksmas vyko stipresnėj ar silpnesnėj srovėj, stovinčiam vandenį man jo darbas ne itin patiko, o beje stovinčiam ir taip turiu favoritų
Kad kažką tu čia grybauji. Duel tavo žiniai tas pats bbs kas yo-zuri.tomasia rašė:Norisi vis kazko naujo isbandyt, gi nesedesi vien ant rapalu, LC, juozuku,
Turbut , kad ne tas pats, sakai pora metu sausi o ant juozuku bene kazka sugraibaiJurginas rašė:Kad kažką tu čia grybauji. Duel tavo žiniai tas pats bbs kas yo-zuri.tomasia rašė:Norisi vis kazko naujo isbandyt, gi nesedesi vien ant rapalu, LC, juozuku,
ipakavimai skiriasi, ant vienu duel, ant kitu yo zuri uzrasyta...tomasia rašė:Turbut , kad ne tas pats
jo as irgi taip sakau, yra dar ir zipbaits, megabass, jackal, va fabai duo atsiveze ir dar ima atvezt zada. tik bandyk ir bandyk tas naujoves, kad tik pinigu ir laiko uztektu...tomasia rašė:Norisi vis kazko naujo isbandyt, gi nesedesi vien ant rapalu, LC, juozuku,
Jau ne kartą atskleidęsDonasssss rašė:tai gal atskleisi tuos favoritusMarius1 rašė:Aš jį ir tvičinau, tačiau veiksmas vyko stipresnėj ar silpnesnėj srovėj, stovinčiam vandenį man jo darbas ne itin patiko, o beje stovinčiam ir taip turiu favoritų
Pats zuvies negaudo, reikia su juo dirbti ir tada tikrai rezultatai ateina.flashkin rašė:O kai jums tiny mogallon? Ar tikrai toks kibus ?
Informacija http://www.bassday.co.jp/english/fe_cat ... _smsg.htmlOvkas rašė:Klausimas tiems kas turi Bassday Sugar Minnow SG
Tas svarelis viduje nesifiksuoja kažkodėl. Pas kitus voblikus stipriai trenkus atsitraukia, paskui truktelėjus grįžta prie nosies ir gan tvirtai laikosi.
O pas cukriuka tas svarelis labai lengvai juda ten ir atgal. Galvojau kad brokas. Nulekiau į parduotuvę, o ten pas visus cukriukus juda labai lengvai tas svarelis.
Nu gal negali būti visi brokuoti
MariusM rašė:Informacija http://www.bassday.co.jp/english/fe_cat ... _smsg.htmlOvkas rašė:Klausimas tiems kas turi Bassday Sugar Minnow SG
Tas svarelis viduje nesifiksuoja kažkodėl. Pas kitus voblikus stipriai trenkus atsitraukia, paskui truktelėjus grįžta prie nosies ir gan tvirtai laikosi.
O pas cukriuka tas svarelis labai lengvai juda ten ir atgal. Galvojau kad brokas. Nulekiau į parduotuvę, o ten pas visus cukriukus juda labai lengvai tas svarelis.
Nu gal negali būti visi brokuoti
as tai kaiptik sakyciau, nematau niekur nei zodzio kad apie tai kad magnet ar kad fiksuotis turetu.Ovkas rašė:Išversk jeigu supranti.![]()
aš kiek skaitau tai apie tai kad nesifiksuotų nerašo.