ok, nesigincysiu. bet nesu niekad grezes daugiau 30-40 ekeciu. jei jau per tiek nieko nerandi tai eina nafig tokie zvejyba 

Irgi sootvetstvennoTironas rašė:ok, nesigincysiu. bet nesu niekad grezes daugiau 30-40 ekeciu. jei jau per tiek nieko nerandi tai eina nafig tokie zvejyba
Šitą buvau praleidęs. Atsiprašau Braliuk - tikiuSauliusM rašė:Vitoli, ar pamirsai kad Bratka ant 2cm storio ledo lipa lydeku gaudyt? kas tas yra per toki 200 ekeciu pavaryt kai ekete vienu grazto apsukimu gaunas....
Apie 3-6metraihipy rašė:Bratka, kas kiek metru eketes grezi lydekiaudamas?
tai faktas kad nelydekauju kai ledas metrinis...Vitolis rašė:Irgi sootvetstvennoTironas rašė:ok, nesigincysiu. bet nesu niekad grezes daugiau 30-40 ekeciu. jei jau per tiek nieko nerandi tai eina nafig tokie zvejybaRenku zbrujus ir pirdolinu iki mašinos
Šitą buvau praleidęs. Atsiprašau Braliuk - tikiuSauliusM rašė:Vitoli, ar pamirsai kad Bratka ant 2cm storio ledo lipa lydeku gaudyt? kas tas yra per toki 200 ekeciu pavaryt kai ekete vienu grazto apsukimu gaunas....
cia su melyna mora? nu po triju zvejybu tada galesi vel anuos keist... nors bendrai ne, pabandyma ant salatkiu reiktu uzskaityt uz zvejyba jau, tai po dvieju tada...vava rašė:nu karoce, pasiemiau peiliukus pagalastus, prisitvirtinau ir ant Salotes pasibandyt.... nu smagumelis zinokit...
Tai ten pat buvai kur rekomendavau? Jeigu taip pat gerai padarė kaip man tai grežia nerealiaivava rašė:nu karoce, pasiemiau peiliukus pagalastus, prisitvirtinau ir ant Salotes pasibandyt.... nu smagumelis zinokit...
Atsivežk tą stebūklą in Rubikius. Pamainysimvava rašė:nu karoce, pasiemiau peiliukus pagalastus, prisitvirtinau ir ant Salotes pasibandyt.... nu smagumelis zinokit...
sorry, barnaulo gražtas, 130mmvyrgaz rašė:Iš kavos tirščių čia buriančių nėra, parašytum modelį, tai gal kas ką ir patartų..
mano melyna, bet as ziurejau intike, kad melynu ju yra ne vienas modelis. mano tokia , kur nepersilenkia. A vat koks jos modelis?? Gal Tironas zino???SauliusM rašė:cia su melyna mora? nu po triju zvejybu tada galesi vel anuos keist... nors bendrai ne, pabandyma ant salatkiu reiktu uzskaityt uz zvejyba jau, tai po dvieju tada...vava rašė:nu karoce, pasiemiau peiliukus pagalastus, prisitvirtinau ir ant Salotes pasibandyt.... nu smagumelis zinokit...
O barnaulo peilius dar verta galąst? Juk kapeikas kainuoja, kam vargt, ypač, jei nemoki normaliai, o kol išmoksi gali tekt ne vieną rinkinį nusipirkt ;) Aš balsuočiau už naujų pirkimą.Creativ rašė:Gal kas iš exzpertų žino kaip pagelast peilius? Bandžiau, bet efekto kaip ir nėra. Ar geriausia iškart naujus pirkt?
palauk pilnaties, atsiras tironas forume ir suzinosi kas tu ir ka tu nusipirkai...Gedasas rašė:siandien jamiau 100mm barnaula, lengvesnis nei 130 mm , grez greiciau ir lengviau... sestadieni kaime kudroj pratestuosiu
vinas is mano draugu, su kuriuo daugiausia praleista laiko ant ledo, turi mora zalia, teko nemazai su ja pagrezt, ir su naujais peiliais ir su pasipusiais... grezia svelniai bet ilgai, atsibosta sukt grazta.. o jei dar nuvaziuoji i darsuniski ant nemuno, tai tai kapiec tai morai po keliu zvejybu.. galejau moket nors ir 600 lt bet ne kainoje esmep.arturas rašė:palauk pilnaties, atsiras tironas forume ir suzinosi kas tu ir ka tu nusipirkai...
ne man aiskink, pats siemet simtini barnaula pirkauGedasas rašė:vinas is mano draugu, su kuriuo daugiausia praleista laiko ant ledo, turi mora zalia, teko nemazai su ja pagrezt, ir su naujais peiliais ir su pasipusiais... grezia svelniai bet ilgai, atsibosta sukt grazta.. o jei dar nuvaziuoji i darsuniski ant nemuno, tai tai kapiec tai morai po keliu zvejybu.. galejau moket nors ir 600 lt bet ne kainoje esmep.arturas rašė:palauk pilnaties, atsiras tironas forume ir suzinosi kas tu ir ka tu nusipirkai...
Čia ne į temą - gali paaiškint, kaip tai "siauroka luza" ? Kuršmarėse stintų negaudęs, nežinau. Ežeruose telpa pro bet kokią skylęKaralaitis rašė:Uzvakar varem ant stintu, nusprendziau savo barnaulioko neimt, nes siauroka luza.
maziau kabliai uz krastu kabinasVegys rašė:Čia ne į temą - gali paaiškint, kaip tai "siauroka luza" ? Kuršmarėse stintų negaudęs, nežinau. Ežeruose telpa pro bet kokią skylęKaralaitis rašė:Uzvakar varem ant stintu, nusprendziau savo barnaulioko neimt, nes siauroka luza.
kur pirkai, kiek litu palikaiGedasas rašė:siandien jamiau 100mm barnaula, lengvesnis nei 130 mm , grez greiciau ir lengviau... sestadieni kaime kudroj pratestuosiu