Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Šalia žūklės...
 #331029   Vegys
 05 Sau 2012 22:19
negirdėjęs tokio. Ale kai pasakei - pažiūrėjau youtube kas per žaidimas. Mano akim žiūrint - kraujo/žiaurumo akivaizdžiai per daug :( N14, nemažiau ...
 #331032   hamis
 05 Sau 2012 22:34
cia 5tas The Elder Scrolls, ankstesnius zaisdavau tai sita isbandziau. pakolkas vienas geresniu kaip ir minejau. tie patys kurejai kaip ir fallout 3 (sita plakiau per naktis :D ). ziaurumo nera ten, nebent kai slibinas atskrenda tai reikia gintis su kokiu warhammeriu, siek tiek kraujo buna :D bet siaip zaidimas auksta klase. neveltui metu zaidimu isrinktas. smurto lygis dar priklauso nuo zaidzianciojo.
pabandyti verta. dar noreciau nauja assasins creed pazaisti, tik niekaip neisirasau.
 #345920   vyrgaz
 27 Vas 2012 18:54
Nemokamas..Tiesiog parsisiunti,susinstaliuoji, užsiregistruoji(susikuri acc) ir kali onlaine..Urėdijos kompiuterastas man šitą grajų užrodė, al mano senis PC nepajėgus tokio žaidimėlio paleisti..Paskutiniu metu S.t.a.l.k.e.r. lošiu (savaitgaliais prie kito pc)..jau trečią dalį pradėjau..Uch koks geras..
 #346631   HazeNN
 29 Vas 2012 19:03
Kas nebande pabandykit League Of Legends - Multiplayer online battle arena MOBA

Populiariausias zaidimas pasauly vienu metu losia 1,5mln zmoniu per sezona ant turnyru isdalino 5mln doleriu
ypac idomu lost su chebra pries kitus 5 pries 5

jai kas susidomejo registruokites eu west serveri :) pagrinde veiksmas ten geriausi zaidejai,komandos ir lenku mazai kurie patikekit uzknisa sitam zaidime
 #354511   shuo
 24 Kov 2012 21:37
HazeNN rašė:Kas nebande pabandykit League Of Legends - Multiplayer online battle arena MOBA

Populiariausias zaidimas pasauly vienu metu losia 1,5mln zmoniu per sezona ant turnyru isdalino 5mln doleriu
ypac idomu lost su chebra pries kitus 5 pries 5

jai kas susidomejo registruokites eu west serveri :) pagrinde veiksmas ten geriausi zaidejai,komandos ir lenku mazai kurie patikekit uzknisa sitam zaidime

neblogas sitas, bet as east'e losiau, bet dabar aion free-to-play pradejau, tai LOL i sona padejau :roll:
 #354941   shuo
 26 Kov 2012 12:37
HazeNN rašė:man ner valios MMO lost pakeliu koki 20lv ir pametu i sona :D visi tiek questai ir t.t ne man
man panasej :) greit atsibosta bet sitam jau ilgai uztrukau :)
 #359404   HazeNN
 06 Bal 2012 17:47
kas neturi ka veikt siulau pabandyt daug laiko neuzima pradzioj :D

e-sim plotics,economy and army conflicts narsyklinis zaidimas
cia gali kariauti uzsiimti politika,verslu,laikrasciu

jai kas galvojat kad tai eilinis zaidimas nereikalaujantis mastymo klystat pameginkit pamatysit :)

Lietuva siame zaidime yra stipriausia seniau prie musu zemiu buvo prijungta latvia,lenkija,voketija,prancuzija,ispanija dar esam tureja svedija,slovenija,kroatija dabar prie musu prijungta latvia ir lenkija

labai nereikia nauju veidu nes priesu skaicius dideja!

registruojames per sia nuorodo ir man bus naudos ir jum :) (gausit aukso)
http://e-sim.org/lan.59800/
 #362470   Koollis
 16 Bal 2012 06:08
As pora savaiciu tankionline variau (narsyklinis), dabar trecia savaite tankofworld sedziu, stipriai ytrauke. Na, dar ikariam 3 metai kariauju irgi neblogas, kas strategijas megsta.
 #365925   vava
 23 Bal 2012 13:07
Skridžas rašė:
milenium rašė:gana neblogas zaidimas online http://www.youtube.com/watch?v=4lPOGCL6 ... plpp_video, o parsisiusti galite is cia http://worldoftanks.ru/ru/update
Blin kaip pasidaryti kad per visa ekranas butu,nes dabar langas atsidaro ir nesimato kas rodoma kraštinėse :shock:
Skridzai, verta bandyt?
 #366311   saciokas
 24 Bal 2012 13:24
Ziauriai pasikabines ant sito online zaidimuko. F-1 myletojams ir gerbejams rekomenduoju, geras laikas smegenims pasukt ir taktikas padeliot, jei kam bus neaisku pakonsultuosiu, nes tiek nezinomuju, kad net baisu. Viena perpranti kito nesupranti taip ir bandai kazka suprast.
http://gpro.net
 #367560   vava
 27 Bal 2012 09:42
Saciok, tai ten pats nieko navaziuoji? kazkoks mislingas pilotas bolida vairuoja? tai ir lenktynes taip vyksta, kad gauni atsakyma , kaip baigesi, per 1 sekunde?
 #367576   saciokas
 27 Bal 2012 10:25
Na is esmes tai pats lenktyniu metu negali nieko padaryt. Tik stebet ir nervuotis :grin: lenktynes tesiasi ganetinai ilgai apie 2 valandas. Pasiziuret visai idomu. Bet pati zaidimo esme yra nusisamdyt gera pilota (praejo kruva laiko kol supratau kokiu atributu jam reikia) po to tobulini bolida, ji turi teisingai susiderint tiksliai paskaiciuot kura, parinkt padangas taupyt pinigus ir t.t.t.t ir sustygavus strategija palikt lenktynems. o tada belieka laukt tik lenktyniu pabaigos. Rookie ir mateur lygius praejau per 5 sezonus, o va Pro lygyje jau sedziu 2 sezonus ir kogero si krisiu vel i amateur.
 #368356   vafliuxas
 30 Bal 2012 18:16
Sveiki Vyrai Gal zinot koki populiaru ''world of warcraft'' serveri bet ne molten-wow
noreciau kad butu ''wrat of the licgh king'' arba ''the burning coursade'' be NENORIU ''cataclysm''
 #369569   vava
 04 Geg 2012 08:13
saciokas rašė:Na is esmes tai pats lenktyniu metu negali nieko padaryt. Tik stebet ir nervuotis :grin: lenktynes tesiasi ganetinai ilgai apie 2 valandas. Pasiziuret visai idomu. Bet pati zaidimo esme yra nusisamdyt gera pilota (praejo kruva laiko kol supratau kokiu atributu jam reikia) po to tobulini bolida, ji turi teisingai susiderint tiksliai paskaiciuot kura, parinkt padangas taupyt pinigus ir t.t.t.t ir sustygavus strategija palikt lenktynems. o tada belieka laukt tik lenktyniu pabaigos. Rookie ir mateur lygius praejau per 5 sezonus, o va Pro lygyje jau sedziu 2 sezonus ir kogero si krisiu vel i amateur.
kaip zinot , kiek kuro reikia ir kiek sustojimu?
ir dar esminis klausimas - jei as nesu prie kompo, tai mano pilotas nestartuos, nors abi kvalos praeitos?
 #370668   saciokas
 08 Geg 2012 12:41
vava rašė: kaip zinot , kiek kuro reikia ir kiek sustojimu?
ir dar esminis klausimas - jei as nesu prie kompo, tai mano pilotas nestartuos, nors abi kvalos praeitos?
Siaip aiskinimo labai daug, bet jei esi pradejes zaist tai idealus variantas naojokui sitas forumas http://supern0va.ru/ tada eini i Полезности для новичков ir Руководство для начинающих (3-е издание)

Siap kogero gudrus matematikai gal ir isvede formules kaip ta ir ana paskaiciuot, bet mes imam pagal fakta. Ziurim praejusisas lenktynes ziurim kiek kuro suvartojo ir matematiskai pagal kilometrus pasiskaiciuojam, tik aisku reikia ziuret i vienodo kuro suvartojimo trasas, nes vienose kuro suryja mazai kitose daugiau, tas pats ir su padangom vienose jos droziasi daugiau kitose maziau. tam kur idejau puslapi yra info is kiekvienu praejusiu varzybu, tai susirandi ta trasa susirandi panasu pilota i tavo ir tada lygini. Bet pradziai perskaityt ta biblija naujokams tada daug kas paaiskes, jei uzsikabliuosi tai i komanda paimsim :)
Jei abi kvalas pravaziavai ir uzpildei nustatymus lenktynems tai gali prie kompo ir nebut, jis pravaziuso ir be taves.. esminiai sio zaidimo dalykai tavo atveju rookiuose: pilotas, bolido derinimas, ir startegija. kol kas bolido lygis nelabai itakoja.
 #370694   saciokas
 08 Geg 2012 14:41
Jo mano vienas draugelis mete formule del kazkokiu tanku, tai jo bobike sake, kad vakarais su visu buriu tankistu snekasi ir kariauja. :)
 #370785   vava
 08 Geg 2012 20:52
as kelis metus buvau iklimpes i kosmoso karus... ramybes nebuvo nei man, nei seimai, per naktis kariaudavom. buvau trejetuke geriausiu zaideju, bet uzrisau ta reikala.. o tos lenktynes nieko labai neipareigoja. pamastyt reikia, perprast niuansus ir vaziuoja samdytas pilotas ... o tu tuo metu gali zvejot :)
 #370789   Vegys
 08 Geg 2012 20:57
vava rašė:as kelis metus buvau iklimpes i kosmoso karus...
Aš buvau į riterių karus. Ale tokie žaidimai blogiau nei narkotikai ....
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 18
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė