neponial, aprašytas 3D flat crank, o paveiksliukas 3D minnow QW 

Tai dėl to ir inkėliauMarius1 rašė:neponial, aprašytas 3D flat crank, o paveiksliukas 3D minnow QW
butent. ir dar QW akis kaip swarovskio kristalas o ne ta paprasta tokia.Vitolis rašė:Jau atrodo atsirinkau skirtumus.Duel/Yo-Zuri 3D Minnow F621 pasirodo kūnelio forma tokia pat kaip ir Duel/Yo Zuri F698 QW100, bet QW be barškalo.
tai davai dar pasiaiskinam apie ka kalbam. ta prasme ciupinau dvieju tipu meiho korines deziukes siandien.DainiusM rašė:p.s. Sauliau tai sakau, didesnes meiho "korines" su lankstais ir priekis segasi spynelem, tokio tipo kaip linko nuorodoj...
supratau... buvo daug optimizmo... bet dabar nuliudau smarkiai nes kisenen netelpa... nebent pasiimt anas tris, isidet 30 vobleriu tai dienai ir but ramiam, nes kad per diena anu daugiau pavyktu isbandyt tai taipsakant... realiai daugiau 10 per diena hrien normaliai isbandysi.DainiusM rašė:... Man tos didesnes dvi lenda i voblerines dezes apacia, vienoj stases ir pointeriai 10 DD sulinde, kitoj 128 pointeriai ir i anuos panasus. Kisenej situ nesinesioju...
Padabok kaip babioras elgiasiSauliusM rašė:supratau... babioras su gruzu, kad neisplauktu, ir dar rakom...
O man kenartai iki pradedant tvičint buvo patys kibiausi vobleriaiTadunce rašė:Nemažai dirbančių modelių matau.
O Tu su kenartais pagauni? Pats esu mėginęs, bet labiau džiaugiausi, kai segiau į kelmą ir nutraukiau.. Vis rečiau naudoju medinukus, kažkodėl..
Be viso to, dar ir liežuvėliai stabiliai iškrentaTadunce rašė:Per mažai tikėjimo turėjau jais, be to užsimeta prastai, be to, dažnai persimeta kabliai per valą (neišbalansuoti)
Esu pagaves veina lydekaite velkiajant, bet jis yra duel ir be barskucio viduje - tylusPelkiuSenis rašė:O tu ta "juozuka" pirmoje foto, desiniam kampe apacioje esi prakalbines? Nes man kol kas tyli anas...
O visi kiti 3D Flat Crankai, Gaudo? Nes kažkur pasiskaiąiau, tai keletą spalvų nukaliau.Menke rašė:Esu pagaves veina lydekaite velkiajant, bet jis yra duel ir be barskucio viduje - tylusPelkiuSenis rašė:O tu ta "juozuka" pirmoje foto, desiniam kampe apacioje esi prakalbines? Nes man kol kas tyli anas...