Agis rašė:Nepamirskit, kad tikroji tiesa gimsta gincuose
Na kur kitur- gal, kas link žūklės- retai.
Užbėgdamas už akių savo postringavimams noriu pasakyti kad
neskaičiau nuorodų į žūklę UL ir pradėjau pusiau šviežia galva.
vital iš esmės yra teisus dėl UL klasifikacijų, nes ieškant kotų, užduodant
ultralight kaip raktinį žodį, meta daugmaž 1,80-2,10. Priedo anas naudoja nepigiausius masalus, pagrindas- vobleriukai. Priedo įtaka iš baltarusų (sutik jog tai tiesa), priedo skaitymas,bandymas, kartojimas, sėkmė. Plavali, znajem . Taigi, tsakant žmogus naudoja gryną kokainą be jokių priemaišų.
Gaudant ežere ilgai ir nuobodžiai galėčiau ginčytis kas geriau/blogiau, kol pats galutinai susipainiočiau: statistikos masalų "kibumo" neturiu ir net nebandžiau vesti. Praeito kibaus masalo taisyklė kitądien man negalioja, nesirausiu dėžutėje ieškodamas TO, ypatingojo. Beje, dėl tos pačios priežasties nematau prasmės rinkt ir spinigo masalų "top- 5/10/20. O atviriau šnekant manau jog tai yra kvailystė.
Galiu pasakyt tik tiek kad tikrai gerai yra 3 mikrikų girlianda, bet... neįdomu, nepreciziška, užknisa ir blablabla.
Vnž. tai pasirinkimo reikalas. Pvz, aš iš savo kūno "konstitucijos" ir elgsenos esu gan negrabus ir nerangus, todėl 130 g tokios "figniuškės" kaip
sert įvaldymas su lengva ritele man sekasi sunkiai. Gaudant lengvu match'u- gerai,
vital'io wildreiveriu- puikiai, nors naudoju tuos pačius masalus. Upėje. Ežere- ne, viskas atvirkščiai, eliminuojam
man per lengvą sert'ą ir žūklaujam. Turiu omenyje ne laimikių skaičių, o komfortą.
Iš to ir ginčai: kokiu įrankiu, ant ko, ir kaip ?
Nepatinka tik tai, kad tarp eilučių eina kalba apie "daaugimą" iki
įrankio ar
masalo ir priešpastatymą jų kaip vos ne panacėją...
Viena liniuote visų nepamatuosi.