Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #347338   eimantasv
 02 Kov 2012 14:04
nusipirkau 4 voblikus Usami,du nuo virsaus Now Deep Diver 90 mm F, ir du apatiniai Jack The Ripper 115 SP SR,ziuresim ka jie gero parodys.. :)
Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us
 #347340   Vitolis
 02 Kov 2012 14:11
SauliusM rašė:
Vitolis rašė:O man ghost pointeriukas 78 tyli.
o man pats kibiausias :lol:
Paveikslėlis
image upload
Gal todėl, kad juo daugiausiai pasitikiu ir dažniausiai maudau. Maudyč ir kitus pointeriukus vienodai, atsirakintų ir jie. Turbūt :) Na per žiem atsinaujinau po polnoj juozukais. Dar keletas Zipų ir šiaip.... :-D Matysim. Būt sveikatos ir ukvatos visus pamaudyt :grin:
 #347341   SauliusM
 02 Kov 2012 14:18
Xrapas rašė:"Mano plotuose" labai šitą mėgsta
jei atvirai tai ezere dorado stick 4,5 cm joks kitas vobleris eseriais dar ner man apgaudes :-D padeja eseriai ant tu japu, jiem vablierka uz 14 berods litu pati skaniausia, va upej tik pontoon 21 cheerfull apgaudes eseriais ta doradka yra.
 #347435   Donasssss
 02 Kov 2012 19:34
SauliusM rašė:
Vitolis rašė:O man ghost pointeriukas 78 tyli.
o man pats kibiausias :lol:
nu vat kaip skirtingai buna,zinau kas sake kad irgi nepagauna nieko ant ghosto,o kitas garbina ji kaip viena is geriausiu...
 #347483   Marius1
 02 Kov 2012 22:10
Menke rašė:truputelis apie USAMI voblerius. Va pavyzdys kaip kinieciai prisidege Japonais. Puslapis http://www.usamilure.co.jp, o adresas: Wing Lok Street, HONGKONG.
Nu ir kas :?: O pantoon 21 ne kitaicai :?:
Usami puslapyje rašo, kad medžiagos ir kabliukai japonų
Kaune už greedy guts tik Usami plojau 20 Lt, kai tuo tarpu pantoon 21 po 32 prašo
 #347489   Marius1
 02 Kov 2012 22:17
O be reikalo neturi, mažieji modeliai kaip cheerful ar crackjack šapalams ze best ;-var-var. man ( kol kas nieko geriau nerandu )
O vat lydekinius ir man sunkiai prakalbint sekasi
 #347490   SauliusM
 02 Kov 2012 22:18
Menke rašė:... nes kas turi tai niekas rezultatais nesigiria...
atsiprasau... :shock:
 #347499   SauliusM
 02 Kov 2012 22:28
neturiu as tokiu fotkiu, nes neuzsiimu kriminaline kronika. bet tiek agarron 95 tiek cheerful 40 pas mane jau tiek zuvies mate, kad nemenkai daliai grynakrauju japonu labai toli iki anu... ant kitu pontoonu irgi yra pagauta bet ne ant tiek sistemingai kaip ant situ dvieju.
 #347500   Vitolis
 02 Kov 2012 22:30
Menke rašė:nu tai prasau fot ydek lydekos nasruose. Man reikia yrodymu .........
Nu gali gal patikėt ir be foto :-D Nežinojau, kad teks irodinėt. Būč nufilminęs. :) Tiesa iš keletos turimų, dar tik viens apžuvintas. Bet apžuvintas. O indomu tie usamiai irgi kaip pontunčikai gerai dirba?
 #347506   Marius1
 02 Kov 2012 22:36
Lauksim kol ledai nutirps, bet aš 100 proc. įsitikinęs, kad toj pačioj gamykloj pagaminti :ruko
 #347517   Evaldas Z
 02 Kov 2012 22:59
Menke rašė:Man patinka irodymai.
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

cia tik keletas... o sapalams man sie voblikai :gutgut pavasario jau laukia crackjackai 48mr.
ps. atsiprasau uz foto dydi, norejau, kad masala iziuretu. galesit paskui pratrint.
 #347532   Evaldas Z
 02 Kov 2012 23:26
sapalinio - eserinio arsenalo dalis. dvipuse deziuke.
vienoj pusej:
Paveikslėlis
kitoj pusej:
Paveikslėlis
 #347539   Evaldas Z
 02 Kov 2012 23:51
SauliusM rašė:arba mes gaudom totaliai skirtingose vietose arba musu supratimas apie sapalus ir eserius totaliai skiriasi...
gali but. svarbu, kad abu pagaunam :-D o kas tau neitinka ? seip tai daugiausiai maudos cheerfulai ir crackjackai. pavasari jackai 48mr favoritai be konkurencijos. eseriai daugiau atsitiktiniai. jeigu tikslingai, tai eseriam kiek kitoki arsenala formuociau. nors tiny fry ,tarkim, tikrai neismesciau. tie "eseriniai" dezutej tokiem atvejam, kai sapalaujant kokioj ilankelej vanduo uzverda netiketai. nors mailiuko spalvinimo rudeni ir sapalai neatsisako.
 #347541   SauliusM
 02 Kov 2012 23:54
nu bala nemate, cheerfulai (tik visai kitu spalvu) ir pas mane gaudo, bet visas kitas balastas... nu balastas... kur kist nezinociau... tiny fry voliojas viens del veisles ir tik tiek kad voliojas. su chiubiais analogiskai...
 #347547   Evaldas Z
 03 Kov 2012 00:00
SauliusM rašė:nu bala nemate
tu daiwini mazyli irgi turejai berods, tuscias ? chubiai mazai bandyti. du ziema gavau uz juokinga kaina. as mazose upese gaudau, o jos charakteri turi ir masalus kiekvienai kasmet parinkt reik. cia panaseja jau i diskusija apie kibias pointeriu spalvas :-D
 #347549   SauliusM
 03 Kov 2012 00:06
ne nu Evaldai nesupyk, kur yra salmo tiny? kur jaxon holo select micro arba smith camion? kur raiden s-baby? galu gale yz lm44 kur? o ugly duckling 3cm skestantis? o apie LC cra-pea as patylesiu. nu kaip be situ vobleriu sapala gaudyt? su eseriais irgi savi niuansai...
 #347551   Evaldas Z
 03 Kov 2012 00:18
salmo tiny pirmoj fotkej perspalvinti i karkvabalius. vieni pirmuju mano sapaliniu vobliku, vasara gaudo :gutgut kartais labai pasiteisina taiklus metimai po krumais ir leidimas pasroviui nejudinant. jaxsonas irgi yra - tas juodas su zalsvais taskais ir oranzine papilve (irgi nupeckiotas) tik ne tas, kur tu minejai, bet ant sio modelio edis berods gerai gaudo. holo select mikro turejau trumpai - palikau kelme. smitu neturiu. raidena turejau, perleidau kazkam. LM visiskai nepasiteisino. ugly duckling nepatiko, perleidau. lc crapai dar nebandyti.
 #347552   SauliusM
 03 Kov 2012 00:23
ka as ir kalbu kad musu supratimas apie sapalus smarkiai skiriasi... ai nu dar tsuribitkes mazosios ir zipo 35F nepaminejau, nu bet cia irgi prie klasikos. bet va mane kas stebina labiausiai kad tu voblerius ivardinai kaip sapalinius/eserinius. o pas mane vobleriai sapalui ir vobleriai eseriui nu totaliai skirtingi. vienintele sutampanti pozicija yra cheerfulas
 #347553   Evaldas Z
 03 Kov 2012 00:42
zipo noreciau. tsuribito dezutej yra ir gaudo neblogai, bet tu turbut apie tuos mazuosius, kur pas mane fladeno kopija tokia pat voliojas. chuby minnow jackall'o irgi eseri gaudo, sugarm minnow taip pat, jackai irgi, jeigu patvicini dar. kur jau tikslingai eseriui, tai keletas prie lydekiniu kitoj dezikej, ner po ranka dabar.
 #348791   blight
 07 Kov 2012 12:26
Mano akim žiūrint labai teisinga kolekcija šapalininkui, nežinau ko čia Sauliau kabinėjies? :-D Man beveik viskas įtinka. Puikiai sušerčiau daugumą ir Nemuno šapalams. Nors didesnei upei aišku trūkstą nemažai, ir stambesnio kalibro, pvz LM manau ten būtinas :-D Na bet ten gi retai gaudai, tai viskas ;uolrait
 #348801   Tadunce
 07 Kov 2012 12:46
Man tai Evaldo ir irgi labai sexovas rinkinukas :)
Gal pasakysi kas per modelis viršutinėj foto viršuj chaki ir geltonas? Su vienšakiais? Nes nepažįstu tokio...
 #349211   Donasssss
 08 Kov 2012 15:17
truputi pasipildziau ir as. aisku dar tikslai iki galo neygivendinti,nes skurdus musu e shopu pasirinimas. atrodo kad turi jie to ko reikia,bet kai nori pirkti pasirodo,kad praktiskai nieko neturi
Paveikslėlis
 #349252   Augustasjj
 08 Kov 2012 17:00
Donasssss rašė:truputi pasipildziau ir as...
Modeliukai liuks :) :gutgut Tas Megabass Vision 110 greit isneriantis taip patinka lydekiams... Agresyviai isdauzau ir gan ilga pauze darau, jis staigiai isnyra, bet dar kiek palaukiu, paskuj vel staigiai... 80% kibimu sulaukiu butent ant isnerusio voblerio ;-var-var. Super ;uolrait
 #349505   Aurism
 09 Kov 2012 09:08
Na ka artejant siltesniems orams sapalinis bei eserinis komplektelis. Labai idomi jusu nuomone Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo 1 Aurism. Iš viso redaguota 9 kartus.
 #349513   Evaldas Z
 09 Kov 2012 09:40
sapalams. apie sukres nieko negaliu sakyt - negaudau. vobleriu spalvos geros. nepamaisytu koks crackjack'as kanabun spalvinimo (praejusio pavasario mano favoritas 48 mr) . nzn, kokiose upese medziosi (apie dydi) , bet pavasariui visgi reiketu mr (matau, kad turi) ar net dr tureti priklausomai nuo masalo dydzio. nebent neskubesi sezono pradet ir i sapalu paieskas trauksi kai pavasaris bus gerai isibegejes, o sapalai stoves sekliau.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 60
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė