kazkada ziurejau filma apie MU,kaip jis atejo i MU kai niekas jais netikejo,kiek jis daug prisidejo prie viso to ka yra pasieke MU,nu man susidare toks vaizdas,kad jo tikrai neismestu is tenai.
Kad MU gautų ir man patiktų ,per daug jau seras save iškėlėDonasssss rašė:del celsio tai irgi netikejau,bet vat ir parode harakteri,o sendien mancesterio klubai bandys atsirevancuoti. United tai netikiu niekaip,o city turi visus sancus
jie jau senai pagalvojo ... atsakymas EPL.Donasssss rašė:nu ka MU tures apie ka pagalvoti... vaizdas tragiskas,atrodo kaip nuvaryti arkliai,tokia komanda,tokie biudzetai,o zaidimas baisus
Na EPL, tai English Premier League ir MU iškritę iš CL (Champions League) visas pajėgas deda laimėti savo čempionatą prieš Man City. O vakar jei Bilbao Ath būtų bent pusę savo akivaizdžių progų išnaudoję, tai rezultatas būtų 5-1. Na Mančesterio klubai pajėgumą aiškinsis savo kieme.bobis rašė:nežinau kas yra EPL , bet mane labiausiai vakar nustebino šios rungtynės:
Olympiakos 1-2 Metalist Kharkiv
priminsiu, pirmosiose svečiuose buvo išlošęs Olimpyakosas 1-0. Tikrai nustebino ukrainiečiai...
nu matai cia irgi tiktai tavo pamastymai yra...MariusM rašė:Ką tu manai tai tik tamstos asmeniniai samprotavimai, jeigu patys žaidėjai oficialiai pasisako, kad jiems gėda žaisti toje Europos lygoje, tai koks gali būti jų nusiteikimas rungtynėms. Jeigu stebėtum ir domėtumeisi MU žaidimu vien iš startinės sudėties ir pasirinktos taktinės schemos galima buvo spręsti, kad rimtų runtynių nebus, o Fergio keitimas ir rezervinių žaidėjų sarašas tik tą patvirtino. O ir šiaip nemažai yra traumuotų pagrindinių žaidėjų ir prarasti likusius tuom laidojant viltis laimėti EPL būtų Fergio laidojimas pačio saves.
Kalbant apie Ispanų komandą jiem yra motivacija laimėti šį turnyrą, nes automatiškai gauna kelialapį į ČL, nes Primeroje jie velkasi lentelės viduryje ir norint gauti bilietą bent žaisti Europos lygoje jiems reikės labai pasistengti.
nu poros kaip poros. sakyciau vienintele sensacija butu buvusi jei barsa su realu butu susitikusi. ko as labai norejau... o mano spejimas tai butu toks,realui kaip ir sakei saldainiukas,bayernas tikrai turi praeiti be didesniu problemu,del barsos as net neabejoju,o vat benfika ar celsis tai cia jau didele mysle,abieju galimybes vertinu apylygiai.biofizikas rašė:kaip jum burtai?
Ketvirtfinalio poros:
(pirmoji paminėta komanda pirmąjį mačą žais namuose)
Nikosijos APOEL (Kipras) - Madrido "Real" (Ispanija)
"Marseille" (Prancūzija) - Miuncheno "Bayern" (Vokietija)
Lisabonos "Benfica" (Portugalija) - Londono "Chelsea" (Anglija)
"Milan" (Italija) - "Barcelona" (Ispanija)
Pusfinalio poros:
"Marseille" arba "Bayern" - APOEL arba "Real"
"Benfica" arba "Chelsea" - "Milan" arba "Barcelona"
ech milanui jau ketvirtfinaly barca iskritoka darysi reiks kovot
jau buvo lygiosios pralaimejimas atejo laikas pergalei
kitose poros: realas gavo saldainiuka, vokietukai speciau francus praeis o del chelsio nesu tikras nors zaidimas ju kiek pagerejo
Benfika ir Čelsis manau įdomiausia pora ,o Realui pasisekėDonasssss rašė:nu poros kaip poros. sakyciau vienintele sensacija butu buvusi jei barsa su realu butu susitikusi. ko as labai norejau... o mano spejimas tai butu toks,realui kaip ir sakei saldainiukas,bayernas tikrai turi praeiti be didesniu problemu,del barsos as net neabejoju,o vat benfika ar celsis tai cia jau didele mysle,abieju galimybes vertinu apylygiai.biofizikas rašė:kaip jum burtai?
Ketvirtfinalio poros:
(pirmoji paminėta komanda pirmąjį mačą žais namuose)
Nikosijos APOEL (Kipras) - Madrido "Real" (Ispanija)
"Marseille" (Prancūzija) - Miuncheno "Bayern" (Vokietija)
Lisabonos "Benfica" (Portugalija) - Londono "Chelsea" (Anglija)
"Milan" (Italija) - "Barcelona" (Ispanija)
Pusfinalio poros:
"Marseille" arba "Bayern" - APOEL arba "Real"
"Benfica" arba "Chelsea" - "Milan" arba "Barcelona"
ech milanui jau ketvirtfinaly barca iskritoka darysi reiks kovot
jau buvo lygiosios pralaimejimas atejo laikas pergalei
kitose poros: realas gavo saldainiuka, vokietukai speciau francus praeis o del chelsio nesu tikras nors zaidimas ju kiek pagerejo
Kad tik greičiau jos ateitųDonasssss rašė:spelioti galim daug,laukiu nesulaukiu tu varzybu...