Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #353397   Mike
 21 Kov 2012 15:37
Nemune šiek tiek aukščiau santakos su Jiesia dažnai su valtimi užsiinkaravęs žmogėnas spiningu gaudo (visą žiemą kiek atviras vanduo buvo). Gal kas žino ką jis ten gaudo?
 #353414   tukasG
 21 Kov 2012 16:14
giedriukas25 rašė: bet kaip sakoma patarlėje nedainuosi nepagausi tik užtraukęs Lietuva brangi ir tuo metu pajauciau smūgį per nagus na ka ešeriukas jau pas mane, giedodamas Himna pajučiau dar viena smųgį per nagus ir štai dar vienas ešeriokas.abu ešeriokai buvo kažkur po 100g.
O kokios "Sveika Marija", ar "Pulkim ant kelių" užtraukt nebandei :-D , gal būtų buvę dar geresni rezultatai :-D ...
 #353434   Cekasss
 21 Kov 2012 17:01
Prie jiesios tiltuko ten su valtim zmogelis tas dazniausiai gaudo savaitgaliais po darbo,salaciu jokiu jis nepagauna bet kad lydekas traukia masiskai pats maciau nes nesa po sancius ir pardavineja.galetu kazkas tuom uzsiimti,beja jis vienas is zveju klubo nariu vardu Saulius.
 #353498   Mike
 21 Kov 2012 19:59
Cekasss rašė:Prie jiesios tiltuko ten su valtim zmogelis tas dazniausiai gaudo savaitgaliais po darbo,salaciu jokiu jis nepagauna bet kad lydekas traukia masiskai pats maciau nes nesa po sancius ir pardavineja.galetu kazkas tuom uzsiimti,beja jis vienas is zveju klubo nariu vardu Saulius.
Kokio klubo jis narys?
 #353630   Cekasss
 22 Kov 2012 09:16
Del tos guminuko istorijos; gerbemas ponas Romualdas Zilinskas pries iseinant straipsniui pakalbejo su kitu Gamtos ereliu Kanto gatves vadu Glinskiu ir man paskambines pasake kad nerasys ir nesmeiz G.A apsurdas *PYP* ranka ranka plauna ir dar patys lydekas lupa nersencias ir nieko padaryt negali.tuoj ir pludine skaitysis brakonierevimo yrankis...
 #353631   Cekasss
 22 Kov 2012 09:18
shelwius rašė:na bent jau man jo pažystamas sakė, kad salačių pagauna... nebent kol draudimas, tai apie lydekas nutylėjo...

toj vietoj niekad gyvenime nebuvo kad salaciai laikytusi,ten sroves visiskai nera mazas gylis,ten lydekos nerst eina
 #353639   Agis
 22 Kov 2012 09:57
NU kauniokų rimti klubai, netikiu, kad koks nors klubietis, gal tik apsimetinėja jeigu neteisėta žvejyba užsiima, o gal čia tiesiog tik informacija "Viena boba sakė" lygio :roll: gal kas iš kauniokų nepatingės pasidomėti ir mus parašys pratęsimą apie tokią žvejybą :roll:
 #353645   Cekasss
 22 Kov 2012 10:24
Agis rašė:NU kauniokų rimti klubai, netikiu, kad koks nors klubietis, gal tik apsimetinėja jeigu neteisėta žvejyba užsiima, o gal čia tiesiog tik informacija "Viena boba sakė" lygio :roll: gal kas iš kauniokų nepatingės pasidomėti ir mus parašys pratęsimą apie tokią žvejybą :roll:
as sale tos vietos gyvenu kur jis zvejoja,as kaimynas jo,o jei kas ko netikit nuo sestadienio ankstyvo ryto jis ten zvejos viska patys galit pamatyt
 #353658   Mike
 22 Kov 2012 11:05
Cekasss, kad jau tose vietose gyveni, tai gal trumpai galėtum aprašyti ką ten žvejoji ir kokiu metu. Aš kažkaip vis tą ruožą aplink Jiesią praleidžiu, vis į Panemunę arba prie Aleksoto. Jei viešai nenori paslapčių išdavinėti, gali ir į PM.
 #353680   Cekasss
 22 Kov 2012 12:11
giedriuzzz rašė:Galėtum keletą fotkių padaryt, gal kas atpažins jį :roll:

jis is zurnalo zukle kurybines grupes,kartu su Zilinsku,Algirdu is zukles parduotuves (karo ligonines g) ta pati chebra,daug zurnalu jis aprasytas Kaip Sanciu Legenda cia is nesenu zurnalu,reikes kada nufotkint islipant i kranta su lydekom
 #353765   Mike
 22 Kov 2012 15:40
Jau turėtų kokia meknė, gal kuoja ar vienas kitas karšis sukrusti. Paprastai kažkaip pirmos meknės sujuda. Tik ant to kelių dienų sujudimo dirbančiam žmogui labai sunku pataikyti. Aš rytoj po darbo Nerį Kauno ribose bandysiu su plūdine. Gal koks žiobris ar meknė pasirašys.
 #353820   Cekasss
 22 Kov 2012 19:40
Matukas rašė:palikit vietos pludei,bandet kas? nes maciau uz jiesios sanciu pusei 5 gaude jama kas jau?
maciau bande bet dar anksti is tu penkiu niekas nieko
 #354018   Matukas
 23 Kov 2012 02:54
Mike rašė:Jau turėtų kokia meknė, gal kuoja ar vienas kitas karšis sukrusti. Paprastai kažkaip pirmos meknės sujuda. Tik ant to kelių dienų sujudimo dirbančiam žmogui labai sunku pataikyti. Aš rytoj po darbo Nerį Kauno ribose bandysiu su plūdine. Gal koks žiobris ar meknė pasirašys.
parasyk kaip kas
 #354043   Mike
 23 Kov 2012 08:48
Vakar po darbo šiek tiek paslankiojau palei Nerį. Vanduo kaip po ledonešio tai visai žemas. Ten kur anais metais stovėjau įsibridęs virš kelių, šiemet sausas stoviu. Nusižiūrėjau kelias vietas, kur vanduo šiek tiek sukasi ir srovės beveik nėra. Gal koks žuveliokas atplauks pasišildyti ant saulutės. Bandysiu, nors dar kiek ankstoka, viena kita lytis vis praplaukia. Dar buvau iš Vilijampolės pusės visai šalia santakos, kur anais metais iš karto po ledonešio didelis "kolchozas" buvo. Trys žmonės su dugninėm sėdėjo, bet tušti.
 #354692   Mike
 25 Kov 2012 19:47
Buvau Nerį penktadienį vakarop gerą valandą. Neturėjau nė kibimo. Gal vieta ne ta, nors žmonės pasakojo, kad vieną kitą meknę ir kuoją jau pagauna. Šeštadienio popietę pusantros valandos paslankiojau po Panemunę. Pagaudžiau dvejose vietose. Irgi nė kibimo. Bevažiuodamas namo pagavau ant kranto Cekasss įvardintą "Šančių legendą" . Turėjo pagavęs salatį. Apie lydekas nepasakojo. Pagauna ir meknių. Gaudo dažnai, todėl ir pagauna. Tai ne mes - kompiuterastai. Prie upės reikia būti.
 #356495   Matukas
 29 Kov 2012 22:16
shelwius rašė:
Matukas rašė:aisku duokit info jai kas pajudes?
pajudėjo jau. Ant plūdės Nery plotkutė, šapaliokas kai koks, toj pačioj nery su vobliku jau ir meknė susigundo :gutgut
ties kur cia? mane plude jau traukt nekantru kaip ziobriai? kurnors pasakykit ka pagaunat
 #356729   Matukas
 30 Kov 2012 16:44
shelwius rašė:Slabotkės krante, truputį žemiau Kauno pilies. Ir senamiesčio pusėj kai kokią jau velėja.
ir ka ten pagauna? zmoniu ir belekiek speju?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 28
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė