Upėtakiam reiktų truputi griežtesnio koto.. Nebent čia gaudys kur pagaut legalą šventė..
A fish is too valuable to catch only once!
cia jau kiek vieno asmenines reikalas ar xfast ar moderateTadunce rašė:Upėtakiam reiktų truputi griežtesnio koto.. Nebent čia gaudys kur pagaut legalą šventė..
Na, yra toks momentas, nors man labiau kliūna, kad ji per plona. Kitaicai - sūkos kamščio pagailėjo.vital(vilnius) rašė:...tik rankena perilga
Pintą-taipArtis97 rašė:sveiki upetakininkai. norejau suzinoti ar naudojate pintus valus siu zuvu zukleje ? o jei naudojate ar dedate pavadeli ? jei taip kokio storio dedate pavadelius ?
teisingai ir duoda suprasti, kad gali metyti nors ir nuo 1 gr, bet tik neaisku ar toli uzmesiSatanKlaus rašė:Nu bet užmetimo diapazonas 1-12 gr tai kažkaip ką aš žinau
Naudoju pintuką su 50-100cm fluorcarbono pavadeliu (0,23)Artis97 rašė:sveiki upetakininkai. norejau suzinoti ar naudojate pintus valus siu zuvu zukleje ? o jei naudojate ar dedate pavadeli ? jei taip kokio storio dedate pavadelius ?
tiesa sakant ir ash pradzhioj surishu, gal kokius 120-130cm- paskui viskas trumpejaTadunce rašė:O aš ilgesnį - >100cm
Man mazgas trugde tik kai ant multiko susivyniojau ilga pavady- mazgas sueidavo y shpule ir metimo metu kelis kart brukshteldavo per nykshchio pagalvele- kol shviezhias (ashtrus) mazgas kazhkaip kliudavo jis uzh to pirshto... Zhodzhiu multikui pavadelio nededu tokio, kad sueitu y shpule.DainiusM rašė:gal ir risciau ilgesni, bet labai mazgas nepatinka kai per ziedus laksto... nors gan mizernas gaunas, ale...
va mane lygiai tas pats diorgina labai...DainiusM rašė:gal ir risciau ilgesni, bet labai mazgas nepatinka kai per ziedus laksto... nors gan mizernas gaunas, ale...
As taip pat nieko neraisioju,kai vanduo mutnokas gaudau pintuku,kai jau labai skaidrus deduosi mono arba fc.arabas rašė:O kurių velnių tuos pavadėlius dedat?
Dėl nusibrūžinmo, tai problema išsisprendžia savaime. Prieš kiekvieną žvejybą nukerpu gerą pusmetrį valo, o dažnai ir per pačią žvejybą tai tenka padaryti porą kartų, kai išsiraunu masalą iš pagalių arba juose jį paliekuTaacis rašė:FC pavadis- del "nematomumo", del "nenusibruzhavimo" (akmenys, lydekeliu dantys). Bet pagrinde, del "nematomumo".
Taaci, upėtakius gaudai su multiplikatorium? Ir kaip metasi 2g ar 3g masalai? Man tik įdomu, ir tiek.Taacis rašė:...kai ant multiko susivyniojau ...