Kovotojas rašė:Kur zvejoti?Vegys rašė:Maps.lt parodo kaip važiuot. Ar tikslesnės vietos kur žvejot klausei ?Kovotojas rašė:Sveiki. Tuoj atsils oras, noresis nulekt kur pazvejot. Gal kas pasidalins informacija kaip nuvaziuoti iki buivydziu?
Čia visi gaudantys prie balto tilto vadinami bomžais?Skridžas rašė:Tai bomžai išvis prie balto tilto gaudo
cia faktas, kai buvau rusijoj, net nustebau kiek zveju ir kokie laimikiai ;) si savaitgali Velykos, tai zmonos nebent koki sestadieni iskirti gali :DErnestielis rašė:Čia visi gaudantys prie balto tilto vadinami bomžais?Skridžas rašė:Tai bomžai išvis prie balto tilto gaudoJei galima kažką pagaut, tai nematau problemos gaudyt ir pačiame mieste,tik aišku gamtos trūksta.., nors rusaisavo miestuose labai pripažįsta gaudymą miesto centre
nei salos, nei sodu arti nemaciau. jei viskas pavys su darbais ir oru, bandysim trecadieni popiet biski vina nauja vieta patikrintGuru rašė:gal prie salų kur prie sodų?pensininkas rašė:14,9 km nuo vilniaus buvau net istraukes
Tie kur gaudo dielių miestų ribose ir pagauna, laimikį vadina "kerosinkom"shuo rašė:cia faktas, kai buvau rusijoj, net nustebau kiek zveju ir kokie laimikiai ;) si savaitgali Velykos, tai zmonos nebent koki sestadieni iskirti gali :DErnestielis rašė:Čia visi gaudantys prie balto tilto vadinami bomžais?Skridžas rašė:Tai bomžai išvis prie balto tilto gaudoJei galima kažką pagaut, tai nematau problemos gaudyt ir pačiame mieste,tik aišku gamtos trūksta.., nors rusaisavo miestuose labai pripažįsta gaudymą miesto centre
Buvau 6dieni ten,nieko gero,oras buvo hrenovas,slegis sokinejo,tai nelabai rybalke pavyko.Nepagavau net 1kilo,nuo 5 iki 17Gintarauskas rašė:Sveiki gal kas Buivydžiouse buvot kokie ten reikalai ar verta vaziuot savaitgali.
Yra tuos zuvies,tik reik zinot kur gaudyt,atsilimas eina pagaliau,kliovas stipresbes rašė:Gal elektrikai vel suaktyvejo Nerije, kad zuvies nera ?