Traškis turi 1.5m triumph. Kada toj pusėj būsi tai pratestavimą galima suorganizuot 

A fish is too valuable to catch only once!
as mazais vadinu tokius kur plotis mazesnis nei koto ilgis. isivaizduok jei toks upeliukas tek grioviu ir griovo krastai apauge krumais, kaip mest su ilgu?Arvidys rašė:...jei isibrendu į tuos mažus tai nesukialia man tai kolkas bėdų....
tai jus cia tipo karpiu gaudyt ejot i upeli?Tadunce rašė:... aš graibštą nešiaus
ka rukai? ar visgi uostai?Tadunce rašė:Nenoriu rizikuot taurią žuvį su savo nesgrabiom rankom imt.
O graibštas nedidelis, kai išsitraukia ~1,2m kotas ir skesrmuo iki metro gal.
atsiprasau, nemaniau, kad taip toli pazenges esi... spiningu is svirkstu, kaip nuorodose kur buvo, dar nebandei darytis?Tadunce rašė:...greičiausiai intraveniniu būdu..
jei imanoma eit krantu, tai tikrai taip, bet jei krantai griovio status ir auksti, tai nepaeisi krantu.Arvidys rašė:Sauliau, nu gaudes aš ir tokiuose kur kotas ilgesnis už upelio plotį. Kai eidavau su trumpu, brisdavau. Dabar kai gaudau su ilgesniu nebrendu į tokius upelius, iškišu tik spiningo viršūnę ir metimai iš riešo. Asmeniškai man rezultatai tokiuose myžupiuose taip gaudant geresni nei brendant su trumpu kotų.
yra susidure. kaip uz 200 tai labai kulturingi kotai. net ir uz 300 labai kulturingi butu.Nerkaaa rašė:Sveiki, kal kas yra susidure su Spiningais TSUDO ?
labai ydomu butu ka apie juos suzinoti , nes nusiziurejau toki , pardavejas gire, kaina apie 200lt
Nerkaaa rašė:Sveiki, kal kas yra susidure su Spiningais TSUDO ?
labai ydomu butu ka apie juos suzinoti , nes nusiziurejau toki , pardavejas gire, kaina apie 200lt
Japoniukasbazz2x rašė:...Turiu TSUDO. Liuks japoniukas...
Kotas juos veza, kote ir buna.Marius1 rašė:O kur tuos TSUDO gyvai pamatyt galima?
FishOn'e irgi mačiau nemažaiMarius1 rašė:O kur tuos TSUDO gyvai pamatyt galima?
Sunku būt kauniečiuXrapas rašė:FishOn'e irgi mačiau nemažaiMarius1 rašė:O kur tuos TSUDO gyvai pamatyt galima?