Na ka aš buvau penktadieni vakare ir šeštadienį,penktadieni vakare su keseliais varinėjo. buvau mates vieni žmonės (gal koki 15 žmonių) tai jie prigaudė puse dėžės ir tai neaišku per kiek laiko,tai buvo 3 krantinėje,poto nuvažiavome į 2 krantine buvo tik 1 artelė ir tai per traukima pagavo 1deze stintų ir +pagavo 1 lydeką ir karši,ir taqi juos nunešė į mašina paslėpti. O taip su meškere nematėme neivieno, pramegojome visa naktį ir ryta vėl nuėjo iki arteles ir per visa nakti pagavo 21 dėžę stintos.Ir mes vieni atsistojome žvejoti su meškerėmis ir pradėjo važinėti liaudis ir prisirinko per diena beproto, bet nuo ryto 6 iki 15h prigaudėme 10litrų kibiriuką ir stinta buvo gan nebloga (žinoma kiti daug daugiau prigaudė nes turėjo šviežios žuvies ir kibo daug geriau-gaude geriausiai ant kuojos).O apie vandeni buvo labai didele srovė ir vanduo neskaidrus (nors ir taip turi buti),Dauguma žvejojo 3numerio švinais.O kitose artelėse pardavinėjo stintą 6lt/kg.O apibendrinus oras buvo pasaka idegėm veidus,o nuotaikos puikios. Gal ir išeis dar šį savaitgali nuvažiuoti.