Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #354856   zhaltys
 26 Kov 2012 07:33
savas rašė:O siaip, beziurint i savo dziustancius buratinus, kazko labai linksma pasidare
pagaliukas kabinimui, net ir tas balzinis :?: ? kazkur matyta tekstura .. :roll:
tai kilputes musiet sidabrines :idea:
 #354861   Rapolas
 26 Kov 2012 08:04
savas rašė:Nu, indomu, kas per ciudas?
O siaip, beziurint i savo dziustancius buratinus, kazko labai linksma pasidare - itariu del to nepavykusio - pilvu i virsu plaukiancio (spec. nieko nekabinau) - nu taip juokas sueme...
Savas, o tam, kuris "pilvu į viršų plaukia", kurioje vietoje "balastą" įmontavai :?: ir kokio jie dydžio :?:
 #354874   PRobe
 26 Kov 2012 08:52
Arvidys rašė:Probe, ta metalizuota juosta, kur anksciau rodei kaip padaryt "Nakata". Ji pirkta Lietuvoi ar ne? aš bandžiau kazka panasaus padaryt su daiktu iš cigareciu pakelio ale vaizdas ne toks grazus...
Rapolas viska teisingai paaiškino ir aš ją pirkau ne lietuvoje man atrodo ji Suomiška, nors pirkau iš Rusijos.
ansanas rašė:maciau senukuose yra tokia kazkokia lyg ir izoliacine metalizuota juosta , lipni is vienos puses, ant tokios eitu zvynus formuot ar tai tik paprasta lipni juosta su folijos imitacija? tokia berods. http://www.senukai.lt/index.php?&shp=1& ... 0051007913
Aš butent ant tokios ir dariau tą taip vadinamą "nakatą".Ir dar, žvinukų imitaciją galima daryti ir jau ant užklijuotos folijos, ir su visokiom dildelėm ar rankenėlėm, kurios turi griovelius, taip netgi lengviau paslėpti "raukšlytes"... Fantazijai ribų nėra.

Savas graudus ir pažystamas ''vaizzdelys''. prisiminiau kas dar mane yra gelbėja, tai nitro lakas. Tutiu toki laką su blizgučiais. Aišku purkšdavau dėl blizgučiu ir buvau pastebėjas, kad tuomet jokiu dažu nebepakeldavo. Nors nežinau ar verta eksperimentuoti.
 #354878   savas
 26 Kov 2012 09:04
Verta. "Capon" lakas turetu suveikt, tik bais nesinori acetono aerozolio pavidale namie turet. Bet ka padarysi, teks.
 #354880   Rapolas
 26 Kov 2012 09:12
Ačiū, supratau ;-)
Turbūt, ir tavieji "fat"-ai panašioje vietoje "kulką" (švinuką) :-D "nešiojasi". Balza :?: ar kita lengva medžiaga :?:
savas rašė:Paveikslėlis
:-D
Spredžiu, kad vandenyje voblerio nosis šiek-tiek žemyn pasvirusi (shad-uose) ;-)
 #354892   Rapolas
 26 Kov 2012 09:51
PRobe rašė:... Tutiu toki laką su blizgučiais. Aišku purkšdavau dėl blizgučiu ir buvau pastebėjas, kad tuomet jokiu dažu nebepakeldavo. Nors nežinau ar verta eksperimentuoti.
Netyčia, tie blizgučiai - ne sintetiniai milteliai, kurių niekas netirpdo, yra maišomi su nitrolaku ir purškiami ant automobilių kėbulų, kad gautųsi "chameleoniniai" atspalviai :?:
 #354939   Rapolas
 26 Kov 2012 12:12
Nebūtina, dėkui, nevark. Jei balionėlyje, tai greičiausiai ne tie, apie kuriuos galvojau... Su normaliu aerografu (0.2-0.3mm) anie nelabai tinkami dirbt, nebent jame adatos skersmuo kaip sakant "shyrie maminy" :-D
PRobe rašė::n.nee: ne, balionėlyje, blyn neberandu, parodyčiau.
 #355199   vava
 27 Kov 2012 09:47
grazuliai. aisi ant upetakio? :)
 #355267   savas
 27 Kov 2012 11:59
Koks numanomas panerimas? As siandie prie upes eisiu reguliuot, bo vonioj nein suprast - deda i dugna vos patraukus - nesimato nei darbo, nei ar gerai kilpa stovi... :-D
 #355291   Rapolas
 27 Kov 2012 13:19
Abejoju, ar iš viso kilpą galima vonioje atreguliuot. Man net baseinėlyje (beveik 4m ilgio,~1m gylio) ir tai nevisada pavyksta, bet čia gal tik patirties trūkumas. Apie gilesnius ir didesnius velkiavimui tai net nešneku ;-)
 #355346   subariux
 27 Kov 2012 16:33
medvis rašė:
subariux rašė:Paziurejus kaip spaudziami tie propeleriai da viens klausims pakilo - o ka dedi is kitos puses,na ant blekeles(ne apie lipnia juosta)?
ant formos dejosi skarda + lipni juosta+ raudona guma +lipni juosta ir i spaustuva, galima ir be lipnios justos visa tai padaryti .
Dyyyyyyyyyyyyydelis AČIŲ,belieka formą kažkur gaut tokią,gal pasakys kas kur jų būna pirkt :roll:
 #355348   Kairys
 27 Kov 2012 16:45
Meninyks yra meninyks, ką čia bepridursi, liuks. ;uolrait
 #355353   subariux
 27 Kov 2012 16:54
Tikrai labai gražu ir aš norėč taip išmokt
 #355360   Rapolas
 27 Kov 2012 17:16
Super, savas :-D :gutgut
savas rašė:liepa, 50mm, vos plaukia :-D
Nu galima dar su propeleriu pagamint, greičiau plauks ;-)
 #355740   Gedcka V
 28 Kov 2012 14:53
Rapolas rašė:Super, savas :-D :gutgut
Nu galima dar su propeleriu pagamint, greičiau plauks ;-)
Čia turėta omenį, beveik suspenderiai, man atrodo. Atsiprašau iš anksto, kad ne į temą ;-)
 #355743   Rapolas
 28 Kov 2012 14:58
Gedcka V rašė: Čia turėta omenį, beveik suspenderiai, man atrodo. Atsiprašau iš anksto, kad ne į temą ;-)
Pardon, "neįvažiavau" iš pirmo karto, ką savas turėjo omeny :koliorava
 #355988   spiridonas
 29 Kov 2012 07:10
Rapolas rašė:Pardon, "neįvažiavau" iš pirmo karto, ką savas turėjo omeny :koliorava
turėjo omenį, kad plaukia kaip pieštukas... be judesio... :-D

o šiaip gražu ;-var-var.
 #355995   Rapolas
 29 Kov 2012 07:34
spiridonas rašė:
Rapolas rašė:Pardon, "neįvažiavau" iš pirmo karto, ką savas turėjo omeny :koliorava
turėjo omenį, kad plaukia kaip pieštukas... be judesio... :-D
o šiaip gražu ;-var-var.
Na va, blyn:D kiek žmogų, tiek nuomonių. Juk sakiau (seniau), kad propeleris išsprendžia daug problemų..
Prisimeni ,ABUgarcia gamino "cigarus" su propeleriais (iš abiejų galų)-afigiet salačiams, tai jei pieštuką pasunkinti ir primontuoti jam propelerį, tai gal ir judesys atsiras :-)
 #356008   savas
 29 Kov 2012 08:00
:-D :oops: Kaltas... Zioplas aprasymas. Anie vos plaukiantys, ne todel, kad nejuda, o todel, kad vos ant vandens pavirsiaus laikosi... Juda kaip priklauso :-D
 #356407   mepps
 29 Kov 2012 20:30

Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis

Na vobleriai tikrai saunus ir manau bus tikrai kibus. A tu nebandei ju pardavinet?
 #356443   savas
 29 Kov 2012 21:08
!nea! Ne pacios tikrosios medziagos naudojamos, kad but kokybe tinkama pardavimui. Nesinori paskum raudonuot, jei po sezono pasirodytu nebetinkami zuklei. Ar kibus? Bus matyt, kai normaliai gaudyt bus galima - tokiu dar nedariau. Dirbt, dirba lyg ir gerai, o kaip is tikro bus :donknow' ...
 #356524   Rapolas
 30 Kov 2012 07:25
Savas,
o kurios čia jau tokios medžiagos naudojamos, kad kokybė būtų netinkama pardavimui? Liepa? Impregnantas ar lakas?:D
O šiaip tai tikrai puikūs crank'ai ,privalo gaudyt, lydekas tai be kalbų ;-)
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 194
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė