Ten pat yra ir keletas atsiliepimų:SauliusM rašė:isnarstyta pilnai trio:..
http://dorsetfishingrods.blogspot.com/2 ... eview.html
...kitam gale vobleris
Ten pat yra ir keletas atsiliepimų:SauliusM rašė:isnarstyta pilnai trio:..
O kur kitur informacijos rasi, ypač apie naujus modeliusSauliusM rašė:nu jo, paskaicius internetini folkliora, tai okumos beinertsines rites ne testuot, bet ratu apeit reiktu...
Apie ka as ir kalbejau, rites kaina 200-300lt. bet ji gerai atidirba geriausiu atveju tik sezona, brangesnes gal du, bet vistiek pradeda atsirasti visokie nesklandumai jos darbe. Brangus daiktas dar nereiskia amzinas.SauliusM rašė:nu jo, paskaicius internetini folkliora, tai okumos beinertsines rites ne testuot, bet ratu apeit reiktu......
va apie cytrix skaitinejuos dabar, gal ta visai nieko. kolkas nieko blogo nerandu apie ja.
dabar shimano sienna is amerikes parsisiunciau uz stolnika, ziuresim ar pasiteisins tavo teorija kasmet po nauja rituuke uz stolnika. kolkas tik vienoj zvejyboj buvo ta sienna tai priekaistu kolkas kaip ir neturiu as jai.predas rašė:Apie ka as ir kalbejau.
SALMO testuotojai truputį jau padirbėjoSauliusM rašė:...cytrixa kairiaranki ant pratestavimo?..
Yokohoma Pacific parodu centras, 2012 03 23-25, Japan Fishing Festival 2012SauliusM rašė:ivyko nesusikalbejimas bet kazkas vistiek viesai purvais pataske. negrazu taip. ypac citatas is privato viesumon kelt.
OMar, kur vyko paroda? Miestas/parodu centras ta prasme?
Taigi iškart matosi, kad jūs visi esat antiArmaliai - kaip jis sugeba girti, taip jūs sugebat kritikuoti.SauliusM rašė: Tironas siulesi nemokamu demo riciu. ale bet tik atsirado sutinkanciu tuos demo paiimt tai dingo iskart kazkur... eee, Tironai,
teoretikas neklaustujeigu ka ar rite duosi pratestavimui, prasytu tau viska kaip yra ir be rites...Tironas rašė:sauliau, matai, reik zvejojancio zmogaus, o ne teoretikogana jau marmalis visa info is intiko ima...
tai tu ten neoficialiai dirbi tam salmo taip iseina? siaip man asmeniskai idomios is okumu yra citrix ir alumina. aluminos tai vos nenusipirkau ir taip pernai bet pagalvojau, kad nafig man jos reik, kai ir taip belekiek riciu yra. o kitos tai taipsakant, nelabai idomios, nebent del sportnio intereso, ta prasme trio ir safina pro, kaip shyrpotrebiniai ekonom variantai. bet kai dabar atradau shimano puse bieso ekonomini varianta uz stolnika, tai nezinau ar man idomus dar pigesni ekonominiai variantai ir ar tokiu reik. aisku del shimano as galcia biski avansu. dar tvicint nebandziau kad pasakyt ar su pintu draugauja.Tironas rašė:nu blemba, vat ko nemegstu tai isankstinio nusistatymo. niekas nepretenduoja i minti kad okuma yra geriausios rites pasulyje. zmones man parase. ateis laikas atsakysiu. cia seip ne oficialus salmo pasliulymas, o grynai mano asmenine iniciatyva.
Viktoriukui matomai KGB mokykla matyt netrukdo, o tik padeda, lengvo mėšliuko skiedimui. spiningininkai ar kaip tenvk rašė:Taigi iškart matosi, kad jūs visi esat antiArmaliai - kaip jis sugeba girti, taip jūs sugebat kritikuoti.SauliusM rašė: Tironas siulesi nemokamu demo riciu. ale bet tik atsirado sutinkanciu tuos demo paiimt tai dingo iskart kazkur... eee, Tironai,Jums net primokėjęs Tironas negaus tokio rezultato, kuris padėtų pardavimus padidinti.
jo 500 ziemai ir UL. didesni matyt sekanti kart imsiu. ir siaip 4000 donkem visokiom irgi gal sueitu dabar mastau... visgi kaina 100 litu uz rite yra uzmusanti, ypac kai ta rite nu tokia, visai normali ir naudojama.gytis rašė:Tai zinau kad emei Sienna 500, bet tai cia grynai zieminis variantas, nu gal dar kokiam hyper UL. O gal emei ir didesne versija?
jo guolio tai ner. ale sitema tai reiktu sakyt panasaus tipo o ne ta pati.Xrapas rašė:Pažiūrėjau- kaip ir kalbėjom: vediklis be guolio, būgnelio pastūmos sistema ta pati visuose dydžiuose.SauliusM rašė:...kaina 100 litu uz rite yra uzmusanti, ypac kai ta rite nu tokia, visai normali ir naudojama.