Šitą turejai omeny :tomasia rašė:Aš tai viena SPRO prakalbinau neblogai, apie 12 lydukų apturejau , labai maloniai nustebino toks salotinis skestantis ir gerai uzsimeta

Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
Šitą turejai omeny :tomasia rašė:Aš tai viena SPRO prakalbinau neblogai, apie 12 lydukų apturejau , labai maloniai nustebino toks salotinis skestantis ir gerai uzsimeta
S(trike)PRO - man patinka šiaidienai šitos firma ,ir studentų piniginėms vobleriai įkandami (nekalbu apie turtuoliu sūnelius,kurie su tokiais š... iš principo gaudyt negali), ir pagaut ant jų laisvai galima :-)PelkiuSenis rašė:Nemaisykim SPRO:
http://voblery.com.ua/en/catalog/company-spro.html
su Strike Pro:
http://voblery.com.ua/en/catalog/compan ... e-pro.html
Aš tai tokį (tik salotinį) vėlai rudenį pasiėmiau lydekoms Neryje išbandyt, bet nebespėjau, licencijos baigėsi, bandysiu šiemet.PelkiuSenis rašė:...O gelsvai/oranzinis su ilgu liezuveliu gal koki starki suviliotu visai![]()
Tampau. Du trumpučiai, pauzelė, ilgas trūkt ir ilga pauzė.PelkiuSenis rašė:O tu, Vitoli, su juo tvicini ar tiesiog trauki?
išbandžiau porą, dirbaRapalas rašė:Kas nors bande gaudyti su usami vobleriukais, ziuriu kad jie labai jau panasus i pontoon21
dirba tikrai geraiRapalas rašė:Kas nors bande gaudyti su usami vobleriukais, ziuriu kad jie labai jau panasus i pontoon21
O kuriuos išbandei? Vien dėl pavadinimo paimčiau porą pabandytshelwius rašė:dirba tikrai geraiRapalas rašė:Kas nors bande gaudyti su usami vobleriukais, ziuriu kad jie labai jau panasus i pontoon21keletą skirtingų modelių jamiau, visais patenkintas likau.
Į kiekvieną žvejybą pasiimk po penkis naujus vienetus, plius po vieną iš kiekvienos praeitos žvejybos, ant kurio daugiausia pagavai. Taip ir susikomplektuosi savo voblerių "gvardiją"Valdas S rašė: Idedu savo voblerius. Dar turiu kalusimu, tai jei nesunku atsakykit ...
Rapolas +1Rapolas rašė:Į kiekvieną žvejybą pasiimk po penkis naujus vienetus, plius po vieną iš kiekvienos praeitos žvejybos, ant kurio daugiausia pagavai. Taip ir susikomplektuosi savo voblerių "gvardiją"Valdas S rašė: Idedu savo voblerius. Dar turiu kalusimu, tai jei nesunku atsakykit ...
minn' shad, the small tough ir shallow wobler. Pagal pontono modelius tai būtų crack jack, hypnose ir greedy guts.Rapolas rašė:O kuriuos išbandei? Vien dėl pavadinimo paimčiau porą pabandyt
Thanks,shelwius rašė:minn' shad, the small tough ir shallow wobler. Pagal pontono modelius tai būtų crack jack, hypnose ir greedy guts.Rapolas rašė:O kuriuos išbandei? Vien dėl pavadinimo paimčiau porą pabandyt
Tai gal paprastas kilputės pareguliavimas jam padėtų, nebandei?Rapalas rašė:O man is pontoono 21 fop maziukas burbuliukas sroveje virsta ant sono
as nerasiau kad nerasi, as rasiau, kad as nieko pasiulyt negaliu. o pagaliu visokiausiu tai abilekiek bilekokiu gali atrast... bet uz heddon super spook tai graziau dirbancio shunies nesu as mates:Vaidis rašė:Kodel nerasi.
ane? nu bliaha, nu kaip as apie tai nepagalvojau...Vaidis rašė:bet tai reik kad dar ir gaudytu,ne tik graziai vaiksciotu