As biednas, neturiu valtukes arbe skolinu nuo draugu arbe nuo kranto. Neturiu problemu kai einu su kelnem, braidau uz meldu juostos.senuks rašė:Hylau rebiatos.vakar pramankštinau multiką.ale nieks nenorėjo mirtiTai česiau nusimato daug tampymo
Ydomu su pullbaitas.Nu tik reik bisky aukštėliau atsistoti.Tiesa sakant, dar nepavyko nieko paimti su jais.O tai tu su valtuke
ar nuo krantuko
husky jerkas vienas is geriausiu mano masalu, turiu toky naturala, kuris iki 2m gylyje rodo stebuklus, kad ir neina su dzerkiniu toli uzmesti, bet to metimo pakankamai uztenka.Kai susitiksim parodysiu kaip as su jais zaidziu, ir tau duos vaisiusenuks rašė:Na taip.svaidau tik iš medinukės arba nuo kranto.Tik serdcem čūju,kad tai rudeninis masalasKažko mano husky jerk tyli,ant jrkinio koto per lengvas ant 5-20g spino lyg ir nieko,tačiau kažkaip nesmagiai valdosi.
Ne tipo o platintojas,ir gerai pasake jumscesius rašė:Pirkau Pover Pro pas Alexandra Klaipedoj, jis tipo Gloomis platintojas. Pasakiau jam kad pardavei sena vala , tai tipo susikisk jy y... gavau atsakyma.
Nepamenu tiksliai, gal ir 0,23mm.
Įdomu pasidarė. Kuom tas "gavimas į vartus" pasireiškia???cesius rašė:Kas liecia vala tai turejau 0,22 Pover Pro jis gauna y vienus vartus nuo 0,14 Penno.
Čia įdomių straipsnių apie multikus yrasenuks rašė:... Galvoju,kokią dieną ixorną reiktų sutept.Bet nežinau, kuo čia jį sutepus
Kam man pusti migla, jug del savo pirkinio nukentejau tik as. Netestavau Penno, bet kai gaudau su juo suprantu, kad gerokai pranasesnis. Tiesiog jis lipte prilipo prie Ixornotuomahaukas rašė:Kas link tokių paklaidų tai nelinkęs tikėt tavim, cesiau
Vienas ant Eketes sutiktas rimtas rybokas man paporino, kad testavo 0,12 Penna, sake atlaiko 9kg. As kaip reklamos auka suradau Penna "zukles klasikoj" ir su draugu kirtom 300m per puse. Ne reklama, bet valasSkumbrotas rašė:O Penn 0,14mm kiek išlaikė?