Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #358272   SauliusM
 03 Bal 2012 22:26
viskontas1 rašė:manau uztenka pilnai tokio uzmetimo jai zvejojama is valtes , o ismetimo tolumas priklauso nuo valo storio ?
labai silpnai. nuo rites, nuo metiko ir nuo voblerio aerodinamikos labiausiai priklausys.
 #358281   SauliusM
 03 Bal 2012 22:35
pakankamai padoria iranga susipirkai, jei rites stabdzius teisingai atsireguliuosi ir iskart 5 gr bukaskiu metyt nepradesi, tai po geros valandos zvejosi kaip visa gyvenima zvejojes ir nei nervu nei kantrybes daug nereiks.
 #358297   Vitolis
 03 Bal 2012 22:49
viskontas1 rašė:va tas ir yra , nelabai dar gaudaus su tais stabdziukais nzn kuri nuspaust kuri atspausti .
Sveikinu bandant instot į mazochistų gretas :-D Greit susigaudysi su tais stabdžiukais :-D Ir net labai greit. Trejetas, ketvertas gerų kušių, po jų penkiaaukščiai "mat tvojųųųų" jau dabar girdžiu.
Nu nežinau, gal ir prilips :roll: Duok die. Bet jei ne, nesigėdyk pasakyt. Ir netylėk kaip partizanas. Kaip nekurie, atseit, investavau kai abelis dafiga o dabar pusdykiai reik viską išparduot. 'viarkt :-D patylėsiu, tegu ir kiti pabando. Na aš negaliu sakyt, kad neišmokau. Ir kušių nebebūdavo, bet.... tas užmetimas...Nu ne man. Ir daug jau čia esančių tai išbandė, bet arba tyli (nefasonas prisipažint), arba dar vis pratinasi ir keikiasi. :-D Patarimas. Neimk valtin daugiau jokio kitokio spiningo. Kokiom pliauskom tampyt, gal. Bet kai bukaškes pradeda mėtyt ir girtis, kokį kaifą jie gauna, tai.... :-vimt
 #358382   DainiusM
 04 Bal 2012 09:19
e Vitoli... nu jei pats negabus pasirodei, kam is kart zmogu nuteikinet? :) man peveze net minciu nekyla abu cast spiningelius, kuriuos naudoju vobliariavimui pagrinde pakeist i spin variantus. :) O vat dzigavimui, kazkaip, neprilipo...
 #358386   piatras
 04 Bal 2012 09:21
viskontas1 rašė:va tas ir yra , nelabai dar gaudaus su tais stabdziukais nzn kuri nuspaust kuri atspausti .
Taigi pilna youtubė visokiausių baitcastingų :gutgut pasižiūri ir bandai, o ne klausai tebepūliuojančių išpažinčių :-D
 #358482   Vitolis
 04 Bal 2012 13:29
piatras rašė:
Taigi pilna youtubė visokiausių baitcastingų :gutgut pasižiūri ir bandai, o ne klausai tebepūliuojančių išpažinčių :-D
Neklausyk Viskontai manęs tikrai. Geriau Piatro :-D Ans gi tai tikrai nupušęs kai reik dėl to būdo. Čia nepiktai jei ką :-D
 #359247   piatras
 06 Bal 2012 10:10
LOR'kiss rašė:Kažką ne taip parašiau, nesusišnekam...
Na kaip gavos taip ir parašei, viena iš būdingiausių klaidų - klausimas apie pirmą (dažniausiai patį naujausią) įrankį iššokusį reklaminiame lange :-D apie kurį net TackleTour grande vos 5 postai parašyti :donknow' ir dafai pupuliukai nuomones...aniaaa :-D :cig. Tai ką dabar mums daryt??? :cry: 'viarkt
 #359334   rimosius
 06 Bal 2012 12:38
LOR'kiss rašė:Sveiki tribūniečiai. Ką galėtumėt apie tokį žaisliuką
Tai eilinis muilinukas plastikiniam korpuse, tarp shimanu kaip ir ,,taisykle,, galioja, kad zemiau citicos neverta isigyt :/nek
 #359395   linkaz
 06 Bal 2012 17:02
menke, 51 -as light klases masalams labiau del spulytes svorio, talpos.Pavara turbut tvirta pakankamai...tik galvoju, gal geriau l. dideliu nemetyt, nes g.b. ir spulytei atsilieptu labiau kaip 201-o su laiku, gal ir korpusas ,kai mazesnis,gali labiau 'nemegti' vibraciju...ar kazkaip panasiai :roll: , gal dar kas prides ka nors :-D
 #361278   SauliusM
 12 Bal 2012 09:52
vakar biskiuka ciupinejau sita ekonomini varianta Abu Garcia Pro Max:
http://www.abugarcia.com/products/reels ... ax/pro-max
kaina kote kazkas ~270 Lt nu plius minus kazkiek ten litu nepamenu tiksliai.
tai likau visai suzavetas tos ritukes kaip super ekonominio varianto.

sakau, gal kas jau praktikoj isbandet? gal bebandant kokiu gliuku islindo?
 #361382   SauliusKriauza
 12 Bal 2012 17:00
Aš nusipirkęs Pro Max'ą ir suporavęs su vendetta, tai kol kas kai dar tik mokausi įvaldyt šį Lietuvoje dar egzotišką stilių, tai visai patinka. Nežadu šio komplekto greitu metu mest į šalį, na nebent kai bus įvaldytas kastingas ir atsiras nereikalingų pinigų ''plot :-D
 #363784   SauliusM
 18 Bal 2012 19:00
bliaha, buvau i Kota uzejes siandien, tai jau promax'u neber nei vieno... reiks pinigu is Koto uz reklama prasyt pradet :lol: o siaip tai siandien issistate MGX'us tai ta proga ir buvau nubeges. nu idomi cacke besvore labai. aisku kaina 999Lt irgi labai idomi. ir turiu paneigt gandus kad joje bugnas nuo morrumo. buvau salia su morrum sudejes tai bugnai panasus nebent is desimties metru atstumo ziurint.
ai nu dar backas abu atpigines kotas tipo ten C3 ir JB ir t.t.. nu va biskiuka reklamos. o sau tai tik desetka reinsu nusigrioviau savo mylimos kramtoskines spalvos ir tiek ir dar seile pavarvinau i kinetic dzerkini bei jurinius kotus ir penn jurinius kotus. ir dar fenwick HMG kastinginis kotuks iki 7/8 uncijos uzmetimo toks labai saldus. bet sveikas protas pasake kad GAAAANAAAAA!!!! tai ir susilaikiau korteles kreditines is kisenes tuomkart neissitraukes... bet tiek cackiu prisiziurejau tai ramiai miegot dabar nakti negalesiu...
 #364125   vk
 19 Bal 2012 09:04
SauliusM rašė:vakar biskiuka ciupinejau sita ekonomini varianta Abu Garcia Pro Max:
2010 m. įsigijau Pro Max (Xrapo dėka kainavo žymiai mažiau), naudoju ją velkiavimui. Truputį bandžiau mėtyti, bet multikas mėtymui man neprilipo. Ritė kaip ritė, nieko ypatingo nepastebėjau, tik minusas velkiaujant, kad lydekai užkibus būgnelis tyliai prasisuka be terkšlės. :-D
Taacis kitokį Maxą turi, tai jis gali su kitais multikais palyginti.
 #364132   SauliusM
 19 Bal 2012 09:08
vk rašė:
SauliusM rašė:vakar biskiuka ciupinejau sita ekonomini varianta Abu Garcia Pro Max:
2010 m. įsigijau Pro Max (Xrapo dėka kainavo žymiai mažiau), naudoju ją velkiavimui. Truputį bandžiau mėtyti, bet multikas mėtymui man neprilipo. Ritė kaip ritė, nieko ypatingo nepastebėjau, tik minusas velkiaujant, kad lydekai užkibus būgnelis tyliai prasisuka be terkšlės. :-D
Taacis kitokį Maxą turi, tai jis gali su kitais multikais palyginti.
:stop-; as ne apie senos kartos Pro maxus kalbejau, o apie naujuosius siuometinius, dar specialiai nuoroda idejau, kad nuo senuju atskirt.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 195
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė