Na dar nebuvau savo "zaislu" idejes, tai idesiu ir as
1. Pagrindinis darbinis mano arsenalas

Vandeny buve kolkas gal tik trecdalis

Nes beveik visus buvusius iki sios ziemos pardaviau. Kaip tai pastebejau kad japonu kokybe pradejo teikt daugiau malonumo :D
2. Siek tiek mazesni, bet nemanau kad bus maziau naudojami. Sio sezono papildymas visi zipbaitai, jackallai ir jacksonas. Is likusiu tai labiausiai pasiteisine strike pro ir sebile modeliukai. Su yo-zuriais vargas, neparduoti tik is principo
3. Giluminiai mano vobleriai

Gylyje bevek nezvejoju, bet noras yra tik va beda nzn visai ka rinktis. Kolkas labiausiai patenkintas strike-pro ratlinu, buvo pernai metu atradimas, po to kai beveik visa sezona pragulejo nenaudojamas :D is kitu tik 3D crankas tigrinis mirkytas, nedaug, nelb rezultatyviai, bet pagavo tada kai is visu ezere zvejojanciu zveju nepagavo niekas

Seip buciau dekingas uz info jei kas pasidalintu del giluminiu vobleriu noreciau dar bent pora kokiu variantu priglaust. Seip dar mintyse yra Yo-zuri 3D cranko GBL spalvinimas.
4. Cia tik vieno ezerelio masalai, daugiau niekur kitur jais negaudau

Beveik visi variantai man gerai sudirbe, vieni rezultatyviau kiti ne taip
5. Pernai metais pavasari, dar ne tiek buvau isprotejes del vobleriu, tai kur kas geriau sekesi su guma. Bet laikas nuo laiko ir ji atsirado beveik nedarinejamoje dezuteje
6. Ir paskutinis variantas, kuris greiciausiai bus parduotas jei tik atsiras pirkeju :D Isskyrus turbut tik kibs blizgute.