Tai as sita suprantu, tik auksciau rasiau, kad jei sumasciau vaziuoti ryt zvejoti, o sumasciau 10val. vakaro, ar dar veliau tai be printerio ragai + neaisku kaip su pavedimu butu.
Apie tai kokiu būdu aplinkosaugininkas nustatys yra galiojantis leidimas ar ne jeigu jo nesi atsispausdinęs: "Žvejybos vietoje visi meškeriotojai, tarp jų ir turintieji teisę nemokamai žvejoti, privalo su savimi turėti asmens dokumentą. Ar žvejys yra įsigijęs elektroninį meškeriotojo bilietą ar meškeriotojo kortelę, aplinkosaugos pareigūnai galės patikrinti elektroniniu skaitytuvu – surinkę žvejo vardą, pavardę ir asmens kodą. Todėl tokiems asmenims nėra būtina su savimi nešiotis atspausdintą meškeriotojo bilietą. Jeigu meškeriotojo bilietas įsigytas „Perlo“ terminale, tokiu atveju šį bilietą kartu su asmens tapatybę patvirtinančiu dokumentu būtina turėti žvejybos vietoje."hamis rašė:Kitas klausimas ten koks nors kodas yra, ar butina atsispaudinti?
O tas tai jau man atrodo mums mažiausiai turi rūpėt... Jeigu AM tinklapy paskelbta informacija, kad nebūtina turėt žūklės vietoj atspausdintą leidimą, tai reiškia ir nebūtina, o kokiu jau ten būdu anie patikrins, tai čia jau jų reikalas, svarbu, kad už leidimą sumokėta, taip sakant - sąžinė švari.sonca rašė:Tik klausimas ar jie jau turi tą įrangą ar dar tik skelbiamas viešasis konkursas tai įrangai įsigyti.
giedriuzzz rašė: ir sąskaitą išrašyt
Drasiai gali žvejoti neišnuomotuose valstybiniuose telkiniuoe..Kažkur buvo rašyta, kad tie žali galioja, bet ne ilgiau kaip iki 2013m kovo 30d..romukas rašė:esu nisipirkes paprastaji bilieta metam dar kovo pradzioj.ar pagal naujus istatymus reikia persiregistruoti ar galima toliau ramiai vazinet su tuo lapuku?
Asta rašė:Su tais žaliais tikrai drąsiai žvejokit iki jų galiojimo pabaigos neišnuomotuose telkiniuose. Žvejojam irgi jau daug metų, daugiausiai apie Zarasus, bet tikrai neteko susidurti, kad leidimo paprašytų, o aplinkosauginiai jei daugiau darbuotojų nepriims tai ta situacija tikrai nepasikeis, jie paprasčiausiai neturi pakankamai pareigūnų, kad važinėtų aktyviai ir tikrintų.
Sky'us rašė: Žinute su užslėptu tekstu. Kam pirkti leidimą, jei vistiek niekas netikrina
O aš matau tik faktą, kad aplinkosaugininkai prastai dirba.Sky'us rašė:Nereikia čia jokių pagedimų, antras sakinys viska pasako.