"Lietuvoje šios žuvys natūraliai nesiveisia, bet veisiamos žuvivaisos įmonėse." http://www.zvejams.lt/zvejams-pataria/k ... melin-1788morduzas rašė:Nu jau "pozna batia" ner tai ner. Tai visgi kas nors ataskys man kaip gaudyti Peledes?
aha... tik vistiek isliek tas mazutis JEIGU...Agis rašė:...jeigu tikėti internetiniais šaltiniais...
Pagal mano logika, neuzslenka todel, nes molio karjeras, o ne zvyro...SauliusM rašė:nu man asmeniskai tai sunku protu suvokt kaip slaitai neuzslenka tokio karjero... kol savo akim nepamatysiu, tai nepatikesiu turbut.
Molio karjerai kasami atviru būdu, nes molis sulaiko vandenį, dėl tos priežasties įmanoma ir į tokius gylius įsikast. Perdaug nereik vaipytis, kaip inžinierius turėtum tokius dalykus suvokt. Šitas karjeras unikalus, nes šiaip tokios technikos niekur kitur ant LT nėra, ir dėl tos priežasties paprastai karjerai nekasami gilesni kaip 10-12m.Agis rašė:NU manau Akmenės cementas atrado ir lėšų ir energijos tokiu siurbliu naudotis, taigis kažkas turi
Nes pat is Ignalinos kiles ,ir pries metu 15 ju ten tikrai buvo , tie patys brakusos ir isdauze kazkada ,bet netikiu ,kad viena kita nera likusi .Bratka rašė:Is kur zinai kad ju ten yra?del to kad buvo uzleista?Erzvete gan daznai apsilankau,bet nieko panasaus apie ju egzistavima neesu girdejes,nei is zveju,nei is brakusu...
Mitas daug zuvu tapo, po to kai elektrikai pasidarbavo ,ten ji siaube kiekviena diena .Lusiuose syku yrra-o kas juos pagauna ,vienas du zmones ir tie slepia i dezute ir niekam nesako ,o ju ten yra tik gaudymo specifika kitokia .Bratka rašė:Su tom peledem,toks pats mytas kaip ir apie Erzveto starkius...
va kur reikia daryt zt grand meetą "sugriauk mitą - pagauk peledę"...Goild rašė:Mitas daug zuvu tapo, po to kai elektrikai pasidarbavo ,ten ji siaube kiekviena diena .Lusiuose syku yrra-o kas juos pagauna ,vienas du zmones ir tie slepia i dezute ir niekam nesako ,o ju ten yra tik gaudymo specifika kitokia .Bratka rašė:Su tom peledem,toks pats mytas kaip ir apie Erzveto starkius...
Kur ju leista daug tai Giluicio ezera,aAytaus rajone .
Giluičio
Tipas:; ežeras
Plotas:; 234.00 Ha
Rajonas:; Alytaus r.
Inventorizacijos Nr:; 55-12
Įžuvinimas
Žuvis; Data; Amžius; Kiekis; Pastabos
Peledė ; 1998-04-08 ; lervutės ; 3900000 ; LVŽŽTC
Sykas ; 1998-04-08 ; lervutės ; 680000 ; LVŽŽTC
Peledė ; 1998-04-20 ; lervutės ; 3100000 ; LVŽŽTC
Peledė ; 1999-04-22 ; lervutės ; 3000000 ; LVŽŽTC
Peledė ; 1999-05-04 ; metinukai ; 19940 ; LVŽŽTC
Tai ja ne vietine informacija ,o oficiaali is ministerijos,tai ciumpi dugnine,veziu ar krabu mesos ,prisirenki karojedu ir bandai sugaut
Bus kuo pasigirt pries vyrus ,smagu kai pagauni reta zuvi ,ar tokia apie kurios egzistavima ezere nieks net nezinojo.
Tipo unikalumas trukdo prisipažinti, kad paskubėta su išvadomis ir kito mintis vaikiškomis laikant.Skumbrotas rašė:Molio karjerai kasami atviru būdu, nes molis sulaiko vandenį, dėl tos priežasties įmanoma ir į tokius gylius įsikast. Perdaug nereik vaipytis, kaip inžinierius turėtum tokius dalykus suvokt. Šitas karjeras unikalus, nes šiaip tokios technikos niekur kitur ant LT nėra, ir dėl tos priežasties paprastai karjerai nekasami gilesni kaip 10-12m.Agis rašė:NU manau Akmenės cementas atrado ir lėšų ir energijos tokiu siurbliu naudotis, taigis kažkas turi
Vaikiškas yra maivymasi kai kalbama apie tokius unikumus, tipo "kažkokiam tvenkinuke, kokiam nesakysiu, kur nesakysiu" nors ir yra paklausiama, bo iš tikro buvo įdomu kas do per stebuklas toks. O kad niekam nežinomas tai, kaip paaiškėjo, irgi nenuostabu - jei nuo pat iškasimo yra užtvertas ir tik švogeriams prieinamas, tai nieks ir nežino.Agis rašė:Tipo unikalumas trukdo prisipažinti, kad paskubėta su išvadomis ir kito mintis vaikiškomis laikant.
Man nereik gilintis į tokius dalykus, nes aš nesiskubinu neigti to, ko nežinau
Agi baik, Skumbrotas niekada neklysta.Agis rašė:Tipo unikalumas trukdo prisipažinti, kad paskubėta su išvadomis ir kito mintis vaikiškomis laikant.Skumbrotas rašė:Molio karjerai kasami atviru būdu, nes molis sulaiko vandenį, dėl tos priežasties įmanoma ir į tokius gylius įsikast. Perdaug nereik vaipytis, kaip inžinierius turėtum tokius dalykus suvokt. Šitas karjeras unikalus, nes šiaip tokios technikos niekur kitur ant LT nėra, ir dėl tos priežasties paprastai karjerai nekasami gilesni kaip 10-12m.Agis rašė:NU manau Akmenės cementas atrado ir lėšų ir energijos tokiu siurbliu naudotis, taigis kažkas turi
Man nereik gilintis į tokius dalykus, nes aš nesiskubinu neigti to, ko nežinau