Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #315908   vava
 02 Lap 2011 15:58
vanse rašė: Gal turi patarimu ant pasaro? gal namini koki pasidaryti, kazkaip galvoju gal be pirktinio issiversti :)
Tyli - bijo išduoti geros vietos :D
visos vietos ten vienodos. svarbu uzsimest visai arti meldu.
pasaras irgi abejoju, kad dideles itakos turi. jei namie darysi (velgi klausimas, ka ten planuoji daryt??), tai bent pabaigai idek kokio kvapo karosinio ar pamaisyk su pirktiniu jauku biski.
Siaip man ten geriausia yra kibe su Gutkieviciaus pasarais. Vat idomu, kokiais pasarais naudojosi kai kuriu forumieciu kaimynas, katras juos lengvai apgaude pries kelias dienas.. :)
 #315949   Vegys
 02 Lap 2011 19:51
Esu girdėjęs :) kad kai kuriuos forumiečius kaimynas-žvejys apgaudė naudodamas ar tik ne kombikorminį betoninį (neiškrentantį iš šėryklos) pašarą. Berods forumiečiams jis minėjo, kad ar tik ne 350 g pašaro žūklei ėmė ...
Ale vėlgi ... Jis 90 % žuvų susigavo prieš forumiečiams atvažiuojant. Kibimai jam iš ryto buvo.

Kas klausė ar verta važiuot, tai atsakyčiau taip, kad žuvis kimba. O verta ar ne - kiekvienas savaip vertina :)
 #316208   Rafal
 03 Lap 2011 17:51
Sveiki turiu klausimeli, ar yra kazkokie ezerai tvenkyniai aplink Vilniu (ne privatus)
Noreciau pamikrinti gal kazka pasiulysite?
Ps. neprasau isduoti jusu slaptu vietu, bet domintu mane ezeriukas bent jau ne labai zuvingas, kur galeciau pamikrinti....
Is anksto aciu.
 #316214   vanse
 03 Lap 2011 18:00
Rafal rašė:Sveiki turiu klausimeli, ar yra kazkokie ezerai tvenkyniai aplink Vilniu (ne privatus)
Noreciau pamikrinti gal kazka pasiulysite?
Ps. neprasau isduoti jusu slaptu vietu, bet domintu mane ezeriukas bent jau ne labai zuvingas, kur galeciau pamikrinti....
Is anksto aciu.
aš žinau tai daug.. bet nežinau ar kimba :)
pvz.: tas prie žaldokynės.. bet ar ten ko nors yra..
 #316240   Rafal
 03 Lap 2011 20:05
Ne, ne kaip is valtie ne iseis, ir dar,man nelabai svarbu kad ten butu 'gigantu' :lol:
Man uztekss ir to delninio, tik kad smagiai praleisti laika....
 #316303   Shtulas
 03 Lap 2011 22:48
Rafal, paaiškinsiu aš tau paprasčiau gal. Susirandi Geležinio Vilko gatvę ir ne į Kauno pusę, bet į priešingą pusę mini pedalą visą laiką pagrindiniu keliu ir ten rasi ir Žaldokynę ir Molėtus ir dar visokių įdomių nesąmonių.
 #316336   pensininkas
 04 Lap 2011 08:55
O as dar pridursiu, kad uzsiregistruot i ZT yra sunkiau nei naudotis google. cia ateiciai del temu tersimo. nes jei google tau nepades, beliks tik uz ausies nuvest prie telkinio.
 #316773   vava
 05 Lap 2011 10:53
vakar susivelinau atvaziuot pas Valinska, todel pazvejojau tik 2,5 val.
uzsimeciau puse 3, o 5 jie jau uzsidaro. ir gerai, nes tuo metu jau buvo normaliai tamsu :)
pastebejau, kad sutemo ziauriai greit. gal per kokias 10 - 15min.
Tai vat. pasarus turejau Gutkievic lyn/karas + dejau "skanintuvo" irgi gutkieviciaus + indelis bonduele kukuruzu.
Du fyderiai.
vienas su dzikais, kitas su kukuruzais.
Kukuruzai tylejo, todel po nepilnos valandos ir ten uzdejau dzykus.
Finise atgal pasiplaukiot paleidau 9 karasikus. Visi labai panasus - 200-300 g
Paveikslėlis
 #316793   vava
 05 Lap 2011 11:20
nors apie kokia 4 val vakaro maciau suaktyvejima tvenkinio viduryje, bet, kadangi ir taip kabaliojosi, tai nekeiciau gaudymo vietos
 #328301   biofizikas
 23 Gru 2011 01:39
giedriuzzz rašė:Iš vilniečių nieks nebamndę žvejot šiame tvenkinyje?

http://www.maps.lt/map/?lang=lt#obj=588 ... tops,zebra

Kai į Medininkus važinėjau šiemet, tai pastoviai čia matydavau žvejojant kažką. Ir su valtim plaukiodavo ir nuo kranto :roll:
esu gaudes vasara keleta kartu, pagavau pora lydekiuku ir viena normalesne 1.5kg lydeka ir viena eseri viskas ant gumos, vietiniai toteisai irgi kiek maciau tik ant gumos gaudo bet ima viska ir nelegales :( rudeni vienas sutiktas pasakojo kad monstra ikabines buvo patampe ji po kranta pirmyn atgal 15 min ir ar tai atsilenke ar nuluzo kablys :) kitas vasara pasakojo kad preitais metais 3kg istrauke prie gaisrines taip kad lydeku kazkiek yra bet jei neimtu nelegaliu butu dar daugiau :( nuo kranto gaudyt galima palei plento krantine ir iki gaisrines o anam krante jau reik brist.
 #361059   vava
 11 Bal 2012 19:54
Skridžas rašė:Nu buvau....Vegis juk rašė apie naujienas pas valinska..Vegis per babune duplėta pagava,(donkininkas xrėnavas)o aš mačiau kibima :lol:
ant karosinio prudelio buvot? ar kur?
 #361075   Skridžas
 11 Bal 2012 20:10
Buvom čia iš karto prieš budele,nes sakė ten ir karosus yra ir karpiu,ir atseit vanduo šiltesnis ir labai atkivus tipo..Nu tai ir susigundėm nes vegis norėjo karosu o aš karpiu tai taip ir jėmėm ta bala..Žodžiu aš biški isivaizdavau kad ant kukurūzu ir smirdančiu pelėčiu ant plauko karpai ims kaip išprotėją,bet dėjia turbut reikėjo tradiciškai kaip vegis sliekas ar matilius mauti ant kablio... :?
 #361079   Vegys
 11 Bal 2012 20:16
Buvom ant nenormalaus karosinio, nes kai kurie draugai feederastai vėjo išsigando ir pasiūlė gaudyt "ten, kur vėjas nepučia".
Dar tie "draugai" lazdavojo dieduką, kuris šalia gaudė ant teleskopo su 0.3 mm valu. Kai tas žvejas ištraukė karpį, feederastas nusiėmė nuo kabliuko halibuto kvapo paletę ir paprašė slieko :)
O jei rimtai, mes prasčiausiai sugavom. Pas mane 3 karosiukai (maži) + kibimų kažkiem. Geresniam rezultatui trukdė įrankiai (pikerio viršūnė neužrišus valo nuskrido "ten, kažkur"). Kai kas po vieną kitą karpį sugavo. Kai kas - karosų po 500 g ar daugiau (kas gaudė karosinaim tvenkinyje). Žvejų - mažai.
Pasikeitus tvarka - karoso kilas 5 lt / kg.
P.S. kas rasit pas Valinską tvenkinyje grąžtą ar pikerio viršūnę - atiduokit !!!
 #361152   Shtulas
 11 Bal 2012 21:20
Jie juk buvo du tvenkinius nuleidę, tik dabar nepamenu kuriuos tiksliai, žinau tik, kad didelį karpinį tai tikrai. Gal ir rado grąžtą, bet, vava, tu tiki, kad jis visdar būtų pas juos, o juolab, kad jie atiduotų? Kažkaip aš tai nelabai :)
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 27
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė