cia virs visko,blokuot zmogu,kad zuvies per daug pagavo,.,.issipagiriok vaidi..ne tavo pareiga teisti per daug ne per daug..
Vaidis ir neteisia. Milenium parašė,kad pagavo, neparašė,kad paleido ir psio, nusižengė taisyklėm,gavo atostogų.Kitą kartą galvokit,kai norit pasigirti,kiek prilupot. Taisyklės yra taisyklėsshimano 26 rašė:cia virs visko,blokuot zmogu,kad zuvies per daug pagavo,.,.issipagiriok vaidi..ne tavo pareiga teisti per daug ne per daug..
po tokiu taisykliu ir auklejimu padauges melagiu...Airis rašė:Vaidis ir neteisia. Milenium parašė,kad pagavo, neparašė,kad paleido ir psio, nusižengė taisyklėm,gavo atostogų.Kitą kartą galvokit,kai norit pasigirti,kiek prilupot. Taisyklės yra taisyklėsshimano 26 rašė:cia virs visko,blokuot zmogu,kad zuvies per daug pagavo,.,.issipagiriok vaidi..ne tavo pareiga teisti per daug ne per daug..
but geriau,kad pazeideju nepadaugetuRoBass rašė:po tokiu taisykliu ir auklejimu padauges melagiu...Airis rašė:Vaidis ir neteisia. Milenium parašė,kad pagavo, neparašė,kad paleido ir psio, nusižengė taisyklėm,gavo atostogų.Kitą kartą galvokit,kai norit pasigirti,kiek prilupot. Taisyklės yra taisyklėsshimano 26 rašė:cia virs visko,blokuot zmogu,kad zuvies per daug pagavo,.,.issipagiriok vaidi..ne tavo pareiga teisti per daug ne per daug..
nu aš taip buvau, tai raudelę bei šapalioką paėmiauDiver rašė:siandien buvom sveciuos priekulej pakepti sasliku tai porai valandu nulekiau pasedeti su feederiu. buvau priesais autolauzyna. rezultatas viskas nulis. nei ant slieko, nei ant apariko, nei ant buterbrodo neeme.
Ne nu tu rimtaimantas60 rašė:siandien akis i aki kalbejau su GA inspektorium ir jis pasake,kad uztenka leidimo
Gal geriau su vinimi ausis išsidurk, gausi invalidumą ir šeimos po krūmynus nereiks tampytT0ma5 rašė:..... atvaziuoji su seima kurioje butu vaikas iki 12m ir zvejoji sau ramiai nesukdamas galvos del leidimu
Šakės *BLYN*T0ma5 rašė:PS ne iki 12m. bet iki 16m vaikas, arba su savimi prisigriebi koki pensininka, visvien daugelis is ju sedi namuose ir burba apie mazas pensijas ;)
Nenorodinek ka man daryti, as tau nesakysiu kur eitiSkumbrotas rašė: Gal geriau su vinimi ausis išsidurk, gausi invalidumą ir šeimos po krūmynus nereiks tampyt