Tokį galiu perleist kam nors už 50 lietuviškų, nes visai nepatikoXrapas rašė:Na tai bandyk FLADEN'ą: neprilips džerkai- tiks menkėms...![]()
![]()
Vilniuj dar šitie pasirodę:
http://www.dam.de/katalog/html/englisch ... ing_80.htm
tada ir dzerkinio spino niekam nereikia.Xrapas rašė:Pabandyk 7 cm SLAIDER'į, pas mane stambiausi egzemplioriai būtent juo susidomėjox-rap rašė:...net keista, kad toki dzerka griebia peiliukai...lauksim didesniu laimikiu...
gerai ten vilniuje yra kotu is ko pasirinkti, cia klaipedoje tik trys kotai per visa miesta. mano megintas mystery xt iki120g man rodos per kietas.net metant smile 70g nelabai islinksta.Gdainius rašė:Nusipirkau Pilaitėj Dragon mystery slider jerk kotą.Savaitgalį varysiu pabandyti, bet jau dabar manau,kad bus žymiai smagesnis.Dar šiandien žiūrinėjau Larus Platinum jerkinį kotą 7 pėdų ir 3/8-3 oz užmetimas ir fuji žiedai, bet kaina apie 200 lt, tai apsistojau ties Dragonu.O DAM turbūt liks velkiavimui.
sakau, kad kaina didmenine tiesiai is gamintojo, be antkainio.blight rašė:Kazkaip kaina nesuprantamai mazha, dar su sic'iniais zhiedais, keista cia man
Kaina irgi keista, bo pas anuos kainuoja 225 zlotu, tai bus 205 lietuvisku, negi tik 20 uzsides uz parvezimablight rašė:Patikek kaune tas pac, nieko neimanoma rast, bet nepasidaviau taip lengvai. Shiaip netaip dasikasiau iki rovanos shefo telefo, sushnekejom ir jau kita savaite turetu parkeliau dragonas HD fatso jerk cast 25-60. Sake paims ju dar bishki daugiau, tai mazhu kas uzhsimanysKashtuos du shimtu.