Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #362886   Airis
 16 Bal 2012 20:29
Skridžas rašė:Airi apie busa papasakok kaip eksploatuotojas,ten tie keturi ratai veikia visi? Wolsvagenas gal ka mažesnio turi :roll:

:
mano syncro,tai varo priekiniai,kai jie praslysta,tada visi keturi varo. jau 300000,viskas veikia be problemu. variklis 2.5tdi ,5 cilindru. esu mates tokiu busu taxi is svedijos,kur ant spido buvo virs 800000. vaziuokle pigiai remontuojama ir patvari. vietos daug, saliarkos normaliai eda. kainuoja,kad ir nenauji, nepigiai.
 #362891   Wytux
 16 Bal 2012 20:37
As tai manau vyrukai nevarkit...vistiek bumeri anas nusipirks ...
 #362894   pensininkas
 16 Bal 2012 20:42
Nerius rašė:OK,ok Vutai, va cia variantas turintis visus pries tai isvardintus pliuuuuus ir dar i zvejyba tinkantis,nes gali pervaziuoti kazka. ;-var-var.

http://auto.plius.lt/skelbimai/nissan-x ... 16902.html
labai puikiai apgalvotas variantas - kai meslyne uzstrigsi su automatine deze, tai bent del paguodos galesi zvaigzdes stebet ir skaiciuot per panoramini stoga :lol:
 #362897   Nerius
 16 Bal 2012 20:45
Siaip svarbu,kad paciam prie sirdies ir atitinka poreikius. Del remonto tai cia nereikia sukti galvos,nes visos jos genda ir ges. As dabar jei keisiu masina tai sakiau ziuresiu,kad man snieglente tilptu,kotas vienadalis 1,80m.,butu automatas ir dyzelis,smalva tokia tokios as noriu ir viskas. :liež-uvis
 #362924   SauliusM
 16 Bal 2012 21:14
Airis rašė:mano syncro,tai varo priekiniai,kai jie praslysta,tada visi keturi varo
as savo pires tai tureta 4motion VW vien per va sita gaidiska sistema ir supyliau. pradejo masina slyst, siaip buciau isvairaves, ale nelaiku ir ne vietoj tie visi keturi isijunge, kai niekam naher ju nereikejo ir susuko masina i totalu nebevaldoma vertaliota. tai jau kai fysiau i siena... beliko draudimui susirinkt ta masina ir man pinigus ismoket. ir isvis VW nuo sakyciau gal kokiu 2002 m gamybos tai ne masinos o plastmasines skarbonkes. firmoj gal 7 ar 8 tokios masinos buvo. tai visos tapo parduotos. beje, su subaru vazinejanciu kiekis firmoj kasmet dideja... dabar velgi yra 7 ar 8 zmones vazinejantys su subaru ir neiviens nesiskundzia, skirtingaikad buvo su VW...
 #362926   Diver
 16 Bal 2012 21:18
subaru pasirinkimas uz tokia kaina tikrai nera mazas. o ir su dujom gerai vaziuoja. jau antras subarikas pas mane ir nulis priekaistu brendui.
o jei pro nama saliarkos upelis bega ir reikia tik pasisemti tada gal dyzelis ir geriau nei dujos.
siaip man visai nieko sitas modelis. ir erdvus, ir patikimas, ir ekonomiskas, o ir pravazumas manau visai neblogas.
http://auto.plius.lt/skelbimai/audi-a6- ... 30160.html
jei reikia tipo darbines masinos tada visai neblogas pasirinkimas. tik kaina pagal metus kandziojasi...
 #362930   Airis
 16 Bal 2012 21:23
SauliusM rašė:
Airis rašė:mano syncro,tai varo priekiniai,kai jie praslysta,tada visi keturi varo
as savo pires tai tureta 4motion VW vien per va sita gaidiska sistema ir supyliau. pradejo masina slyst, siaip buciau isvairaves, ale nelaiku ir ne vietoj tie visi keturi isijunge, kai niekam naher ju nereikejo ir susuko masina i totalu nebevaldoma vertaliota. tai jau kai fysiau i siena... beliko ...
blogam sofiorui ir syncro pamaiso
 #362932   vava
 16 Bal 2012 21:25
Cia Nerius siule Touran... tai kaip tik draugas ieskojo kazkokios tokios masinos, teko paziuret keleta. Esu ziauriai nustebintas vokiska "kokybe" ... Masinos 3-5 metu senumo, o visos plastikines apdailos nusilupinejusios . Toks vaizdas, kad masinai 15 ir daugiau metu ir ji nepriziurima nifiga
 #362934   SauliusM
 16 Bal 2012 21:27
Airis rašė:blogam sofiorui ir syncro pamaiso
kazkaip subaru AWD jau kruva metu nemaiso... tu nusispjauk tris kartus per peti ir medi pabelsk pries tokias zinutes rasydamas. as iki tos avarijos irgi buvau labai ta sistema patenkintas. bet uzteko vieno atvejo, kad suprast koks tai is tikruju yra baubas ekstremaliose situacijose. nu tau pasiseke, tokiu situaciju tau nepasitaike. tai linkiu kad ir nepasitaikytu.
 #362936   p.arturas
 16 Bal 2012 21:29
SauliusM rašė: beje, su subaru vazinejanciu kiekis firmoj kasmet dideja... dabar velgi yra 7 ar 8 zmones vazinejantys su subaru ir neiviens nesiskundzia, skirtingaikad buvo su VW...
tai ir kaniu paniatno kad su baru geriau nei be baro :-D
 #362937   SauliusM
 16 Bal 2012 21:29
vava rašė:Cia Nerius siule Touran... tai kaip tik draugas ieskojo kazkokios tokios masinos, teko paziuret keleta. Esu ziauriai nustebintas vokiska "kokybe" ... Masinos 3-5 metu senumo, o visos plastikines apdailos nusilupinejusios . Toks vaizdas, kad masinai 15 ir daugiau metu ir ji nepriziurima nifiga
tai ka as ir sneku, kad visi VW mazdaug nuo tu metu kai 4 golfa leist pradejo yra totaliai plastmasines skarbonkes.
 #362944   Diver
 16 Bal 2012 21:47
p.arturas rašė:mano baras ilgai pilnas nebuna, bet kartais ima ir uzsipildo :)
respect kolega... ''plot
gera pokatuske buvo?
 #362946   Nerius
 16 Bal 2012 21:50
vava rašė:Cia Nerius siule Touran... tai kaip tik draugas ieskojo kazkokios tokios masinos, teko paziuret keleta. Esu ziauriai nustebintas vokiska "kokybe" ... Masinos 3-5 metu senumo, o visos plastikines apdailos nusilupinejusios . Toks vaizdas, kad masinai 15 ir daugiau metu ir ji nepriziurima nifiga

O nemanai,kad cia tik nuo savininko priklauso kaip masina atrodo viduj ir isorej? Jei seimininkas dont give a *pyp* del to kas jo masinoj darosi tai cia jau nesvarbu ar Vw,Audzi,MB ar dar kas. Ir siaip del masinos patikimumo,sakyciau daug niuansiu. As gyvenu Norvegijoj,tai cia sakyciau pakaba tikrai maziau remonto reikalauja ir masina tiek nesipurto kiek ji purtosi tarkim Lietuvos ar dar blogiasniais Latvijos keliais dardint. Tai,manau,dar priklauso kr ir kaip su ja vazineji.
 #362950   Goild
 16 Bal 2012 21:54
p.arturas rašė:mano baras ilgai pilnas nebuna, bet kartais ima ir uzsipildo :)
Paveikslėlis
Kazka tu cia skiedi man regis '''bum didesnio nei 200g buteliuko nesu mates :shock:
 #362953   vava
 16 Bal 2012 22:04
Nerius rašė: O nemanai,kad cia tik nuo savininko priklauso kaip masina atrodo viduj ir isorej?
manau, net labai manau :) taciau, jei gali nupoliruot kebula, issiurbt masina, isplaut su chemijon, atblizgint viduj viska, kas imanoma, tu niekaip neatstatysi nusilupinejusiu duru rankenu ir kitu plasmasiniu detaliu... ir butent tai pirmu reikalu krenta i akis apziurinejant apynaujius VW
 #362954   vava
 16 Bal 2012 22:05
Goild rašė: Kazka tu cia skiedi man regis '''bum didesnio nei 200g buteliuko nesu mates :shock:
tai pienuka panasiais kiekiais ir pila i buteliukus.....
 #362959   Goild
 16 Bal 2012 22:16
vava rašė:
Goild rašė: Kazka tu cia skiedi man regis '''bum didesnio nei 200g buteliuko nesu mates :shock:
tai pienuka panasiais kiekiais ir pila i buteliukus.....
Jis Lukosenkini juodos spalvos gerala veziojasi -skanus ,gerai sildo :-ug
 #362964   Nerius
 16 Bal 2012 22:19
vava rašė:
Nerius rašė: O nemanai,kad cia tik nuo savininko priklauso kaip masina atrodo viduj ir isorej?
manau, net labai manau :) taciau, jei gali nupoliruot kebula, issiurbt masina, isplaut su chemijon, atblizgint viduj viska, kas imanoma, tu niekaip neatstatysi nusilupinejusiu duru rankenu ir kitu plasmasiniu detaliu... ir butent tai pirmu reikalu krenta i akis apziurinejant apynaujius VW
Pries 1,5 metu norejau pirkti Passata deveta. Apziurejau kelis nubegusius iki 100k km. Visu salonai buvo idealus,nu prie nieko neprikibtum nei noredamas. :) Tai cia tik nuo savininko priklauso,kad tos plasmases nusiprina,atsilupa,subraizo ir panasiai.
 #362971   Airis
 16 Bal 2012 22:35
SauliusM rašė:
Airis rašė:blogam sofiorui ir syncro pamaiso
kazkaip subaru AWD jau kruva metu nemaiso... tu nusispjauk tris kartus per peti ir medi pabelsk pries tokias zinutes rasydamas. as iki tos avarijos irgi buvau labai ta sistema patenkintas. bet uzteko vieno atvejo, kad suprast koks tai is tikruju yra baubas ekstremaliose situacijose. nu tau pasiseke, tokiu situaciju tau nepasitaike. tai linkiu kad ir nepasitaikytu.
tai parasyk konkreciai,kokiu greiciu vaziavai,koki posuki islauzti norejai ir panasiai,o ne kaltink syncro,kad i nama pylei. tuo labiau,kad tik ant labai slidaus pavirsiaus jauciasi kada galas pradeda varyti ir masina pradeda traukti i prieki, kaip tu pajutai ekstremalioj situacijoje ,as neisivaizduoju.
o naujieji vw t5 tai jau kaip ir raset, plasmases pigios. gal kokiam confort line ir geresnes medziagos, nezinau
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė