Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #358140   Tironas
 03 Bal 2012 20:57
nu jus ir cirkininkai. is nieko sugebart isvystyt briedova fleima ir tik tam kad irodyt kokie jus geri fizikai ir chemikai.

jei jau atsaknat yra AQUASURE klijai skirti klijuot neoprenui, pvc ar kitom lanksciom medziagom.
dar yra nebloga juostele specialiai tam.
bet esminis klausimas tai ar jus prezervatyvus irgi klijuojat? :)
 #358158   SauliusM
 03 Bal 2012 21:17
nu *BLYN* *BLYN*... pirkt klijus uz 45 litus balotnykam klijuot kai gariunuos naujus balotnykus uz kazkas 70 berods litu paimt galima...
 #358181   SauliusM
 03 Bal 2012 21:37
as tai gudrus zinok, savo legendinem brydkelnem tai superglue uz nepilnus du litu pirkau :lol:
 #362714   p.arturas
 16 Bal 2012 13:52
Tironas rašė:http://www.e-diugonis.lt/lt/povandenine ... asure.html
tikrai yra trituruse ir salmo

http://www.laisvesturas.lt/index.php/pageid/395
tikrai yra Trituruse ir Salmo pardese. taip pat laisves ture.

geriau nieko nerasite.
ta plevele tai sudas konkretus, skirta tik laikinai problema spresti. na gal kokiai pradrekstai palapinei ar pliazo ciuziniui ir tinka.
neziurekit i tirono pasisakymus rimtai, tai tiesiog 80% reklama 20% pilnaties pasekmes.
 #362727   shelwius
 16 Bal 2012 14:33
shelwius rašė:O kaip šios bridkelnės ? --> http://www.zuklys.lt/index.php?page=product&id=7502
jos kvėpuojančios ? Gal kas turit tokias, įdomu būtų nuomonę išgirst.
prie to pačio ir dėl striukės šios įdomu --> http://parduotuve.spiningavimas.lt/stri ... short.html teko nekokius atsiliepimus girdėt apie rapalos rūbus, įdomu, kaip ten ištiesų ?
 #362731   Mike
 16 Bal 2012 14:51
p. arturui Ta plėvele pas mane praeito pavasario pradžioje suklijuotos kvėpuojančios brydkelnės. Klijuota tiek iš vidinės, tiek iš išorinės pusės (skylė, tiesa, nedidelė buvo). Visą sezoną nebuvo jokių problemų, niekas neatsilupo, vandens neleidžia. Manau, kad toje klijavimo vietoje ir toliau viskas bus gerai. Taip kad nėra ji jau tokia bloga.
 #362763   Vaidis
 16 Bal 2012 16:01
Užvakar susitepliojau siūles neopreninių bridklenių kur leido su va šitais http://www.e-diugonis.lt/lt/nardymo-ira ... asure.html, sykį jau buvau išbridęs, tai viskas :gutgut Pirkau nardymo centro parduotuvėje, mokėjau tiek pat, kaip ir šitoje nuorodoje.
 #362771   p.arturas
 16 Bal 2012 16:49
Mike rašė:p. arturui Ta plėvele pas mane praeito pavasario pradžioje suklijuotos kvėpuojančios brydkelnės. Klijuota tiek iš vidinės, tiek iš išorinės pusės (skylė, tiesa, nedidelė buvo). Visą sezoną nebuvo jokių problemų, niekas neatsilupo, vandens neleidžia. Manau, kad toje klijavimo vietoje ir toliau viskas bus gerai. Taip kad nėra ji jau tokia bloga.
gal rubams ir tinka, bet valciai tai ne.
 #362777   Tadunce
 16 Bal 2012 16:54
Na, tai čia rūbų tema ir yra :)

o prie valties nebuvo kaip priedo ale rem komplekto? Pas mane nuo pirkimo tai kaip ir yra kažkoks lopas su klijais
 #362798   Tironas
 16 Bal 2012 17:43
p.arturas rašė:
Mike rašė:p. arturui Ta plėvele pas mane praeito pavasario pradžioje suklijuotos kvėpuojančios brydkelnės. Klijuota tiek iš vidinės, tiek iš išorinės pusės (skylė, tiesa, nedidelė buvo). Visą sezoną nebuvo jokių problemų, niekas neatsilupo, vandens neleidžia. Manau, kad toje klijavimo vietoje ir toliau viskas bus gerai. Taip kad nėra ji jau tokia bloga.
gal rubams ir tinka, bet valciai tai ne.

yra ta plevele 2 tipu. viena medziagai, kita pvc.
 #362948   Baikas
 16 Bal 2012 21:53
shelwius
O kas tave konkreciai domina is sios striukes? Seip neblogas rubelis,lietu laiko,patogus... :)
 #362987   PelkiuSenis
 16 Bal 2012 23:55
Shelwius, kiek zinau del bridkelniu tokio tipo - tai su jomis tik iki uztrauktuko isibridus galima zvejot. Man rodos, kad salviaut isibridus iki pilvo gali baigtis slapiai :) Nes vienas zmogus pasakojo, kad pervertino ta uztraukta, tad teko dziovint telefona ryziuose :-D Toks uztrauktukas museliautojams perbrist turbut. Bet gal kas konkreciau pasakys, kaip naudotojas.
O del Rapala nieko nepasakysiu, tik siaip mane nervina kai neraso skaiciuku, o tiesiog "kvepuoja" ir nepraleidzia vandens...
 #363008   Tironas
 17 Bal 2012 07:34
Pelkiu seni, apie koki uztrauktuka kalbi. jei kalbi apie pagrindini RIRI ZIP, tai visiskai esi suklaidintas arba tiesiog netaip supratai. jei kalbi apie kiseniu uztrauktukus, taip jie saugo nebent nuo kazkokiu purslu ar trumpo lietaus. tiesa yra vienos bridkelnes kurios turi pilnai neperslampama uztrauktuka, kuriam gamintojas duoda gaantija, bet vien dl jo moket papildomus 300lt nesinori
 #363009   Tironas
 17 Bal 2012 07:37
p.arturas rašė:
Tironas rašė:http://www.e-diugonis.lt/lt/povandenine ... asure.html
tikrai yra trituruse ir salmo

geriau nieko nerasite.
ta plevele tai sudas konkretus, skirta tik laikinai problema spresti. na gal kokiai pradrekstai palapinei ar pliazo ciuziniui ir tinka.
neziurekit i tirono pasisakymus rimtai, tai tiesiog 80% reklama 20% pilnaties pasekmes.

cia uzsipuoli zmones del tavo pamineto menulio ar esi 100% tikras del savo pareiskimo? esi daug ta plevele naudojes ir dares tai pagal instrukcija? as esu pernai uzklijaves kelias skyles bridkelnese ir kolkas niekas nesiskunde. gal vistik nereikia kaltint kitu jei paties rankos arba kalbos zinios paveda?
 #363013   PelkiuSenis
 17 Bal 2012 07:49
Tironas rašė:Pelkiu seni, apie koki uztrauktuka kalbi. jei kalbi apie pagrindini RIRI ZIP, tai visiskai esi suklaidintas arba tiesiog netaip supratai. jei kalbi apie kiseniu uztrauktukus, taip jie saugo nebent nuo kazkokiu purslu ar trumpo lietaus. tiesa yra vienos bridkelnes kurios turi pilnai neperslampama uztrauktuka, kuriam gamintojas duoda gaantija, bet vien dl jo moket papildomus 300lt nesinori
Dabar kai pasakei - tai susimasciau :roll:
Gal jis apie kisene snekejo, tad jei klaidinu kazkiek sorry, visiems :oops: Manau tu cia galetum apsviesti apie tuos pagrindinius uztrauktukus, kurie veikintys, kurie ne :)
 #363017   Tironas
 17 Bal 2012 07:59
visi veikiantys :) bent jau RIRI ZIP . juos naudoja ir nardytojai
tokios bridkelnes truri kelis trukumus.
1-Del papildomu siuliu esant uztrauktukui, butinai pirkti tokias kad klynas kiek imanoma laisvesnis butu. jei bent kiek bus per mazos ir pritupus ar pakelus koja temps - bus problemu
2- jei uztrauktukas sugenda, bridkelnes is esmes reikia mest lauk. O sugenda jis dazniausia kai nesiojama pusiau prasegta arba kai maunamasi pusiau atsegus. ta prasme, arba uzsegtas iki galo, arba atsegtas. ir sitoi vietoi jokiu garantiju nera. problemu kad leistu per pati uztrauktuka as kazkaip nesu girdejes kolkas.
3- jei esi ilgainiu turejes bridkelnes su uztrauktuku ( mazdaug 200-300lt brangesnes ) tai prie to pripranti ir labai nesinori gryzti prie paprastu
 #363019   Tadunce
 17 Bal 2012 08:08
Rūbininkai, pasakykit dabar..
Žodžiu norfino thermo line ant etiketės rašo, kad 100% PES (neįsivaizduoju kas tai)
Turiu kokią tai maikutę, kurios medžiaga turi panašumo į thermo line, bet sudėtį rašo tokią : 50%cotton 30% polyester ir 20% viscose.
Taigi, ar ji gali būti irgi kaip drenažinis sluoksnis, ar ta medvilnė esanti sudėtį čia jau ne į temą?
 #363022   SauliusM
 17 Bal 2012 08:22
shelwius rašė:O kaip šios bridkelnės ? --> http://www.zuklys.lt/index.php?page=product&id=7502
kai salmolitoj ziurejau sitas kelnes tai su jom buvo viena tokia beda, kad visi dydziai ne tai kad vaikiski nu bet geriausiu atveju moteriski. tai matyt del to ir ta nuolaida tokia ispardavimo...
 #363030   shelwius
 17 Bal 2012 08:35
dėkui už info visiem.
Baikas rašė:shelwius
O kas tave konkreciai domina is sios striukes? Seip neblogas rubelis,lietu laiko,patogus... :)
mane ir domina nebrangi, universali tokia striukė spiningaut, kad kvėpuotų ir lietaus nebijotų labai.
 #363062   WooHoo
 17 Bal 2012 09:32
Mane irgi domintų atsiliepimai apie šias bridkelnes..
Kaip ten su tuo užtrauktuku, man jis atrodo pavojingai, ar nepradeda per jį leisti..?
O gal kažką kitką už panašią kainą galėtumėt rekomenduoti?

Iš anksto dėkui!

Sorry, dabar tik pamačiau Tironas komentarą, ur jis viską labai aiškiai išdėstė...
Gal galite ką parekomenduoti max iki 500 Lt iš kitų bridkelnių variantų..?
 #363068   PelkiuSenis
 17 Bal 2012 09:43
Cia aisku pas mus Tironas patyres ir gali rimciau konsultuot, jei jam dar nenusibodo :)
O as is savo puses taip ziuriu. Jei mazai judama (salviaujama, kazkiek pakrante krutama lydekiaujant, o ne begiojant paskui upetakius per sabakstynus) tai sios gal nieko, po vandeniu vis vien nekvepuoja, o pereiti is vietos i vieta uzteks kvepavimo, o atsparumas vandeniui neblogas.
http://www.flyfishingstore.eu/index.php ... 73&lang=en

O dabar galit kritikuot :-D
 #363072   Xrapas
 17 Bal 2012 09:51
PelkiuSenis rašė:...sios gal nieko...
Įdomi akcija :roll: :
Paveikslėlis
 #363081   WooHoo
 17 Bal 2012 09:58
Xrapas rašė: Įdomi akcija :roll: :
Na man tai raso 480 nubraukta :)

Bet kaip suprantu tokiom bridkelnėm reikia dar ir atskirai batus pirkti, tai jau išlipu iš visų savo biudžeto rėmų :)
 #363083   SauliusM
 17 Bal 2012 10:02
WooHoo rašė:Na man tai raso 480 nubraukta :)
man irgi.
tik bruksniuks per astunke kai eina tai ir atrodo kaip nulis. o siaip kelnes idomios. jei aisku ko nors vertos jos...
 #363084   PelkiuSenis
 17 Bal 2012 10:06
WooHoo rašė:
Xrapas rašė: Įdomi akcija :roll: :
Na man tai raso 480 nubraukta :)

Bet kaip suprantu tokiom bridkelnėm reikia dar ir atskirai batus pirkti, tai jau išlipu iš visų savo biudžeto rėmų :)
Zinoma su batais visai kas kita ir isvaizda ir daiktas pritaikytas tam kam reikia :) O bet taciau :-D Buna zmones paekonomina ir nesioja darbo batus http://darborubai.lt/product.php?id_product=518 Tik zinoma cia internetine kaina, turguose esu mates ir po 50lt, nors zinoma gal jau pabrange kazkiek viskas, bet ideja tokia yra :)
 #363086   Tadunce
 17 Bal 2012 10:09
Vat ir aš galvojau spirtis į darbo batus, bet ten padas kietais bais, tai nežinau ar neteks kur ant akmens slidesnio užlipus išsimaudyt?
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė