vincas rašė: sitas valas yra blogis, idomu ar atsiras zveju, kurie ji pagirtu

nemeskit pinigu balon, jau tada geriau mono uz 30lt ar pigesnis, kuris 2 sezonus laikys pervyniojus kita puse.
labai girti dar nesiimsiu, nes tik pora zvejybu bandziau. Bet kelis pastebejimus turiu (kol kas bandziau 0.11 (size 0.10), dabar imciau dar plonesni):
-mazgu jis nelaiko (jokiu!), bet lygioj vietoj tikrai netrukineja, ir deklaruojamas tvirtumas tikslus nemaziau, kaip bet kurio kito valo (uz daugeli net tikslesnis)
-mazgo problema issisprendzia risant ant "bemazgio segtuko"
-issprendus mazgo problema, valo tvirtumu net lygint negalima su monfilu, su pintuku - drasiai
-vienos zvejybos metu nekyla jokiu juntamu problemu del "mazgo" susilpnejimo, "zacepus" galima ir kieciau "pakapoti", aisku atitinkamu koteliu (mano atveju 11g uzmetimo amerikonu) - rezultatas geresnis nei pvz fluorokarbono (bet kurio)
-antroj zvejyboj pasirode, kad keli metrai valo pasiserpetojo daugiau, nei pastebetum kitam valui. Ilgaamziskumas man dar didelis klaustukas, reikia daugiau
field test'u
-tikrai plonas (mano subjektyvia nuomone - iki 0,1) puikiai "metasi"; su monofilu negaliu lygint, nes tokio storio valu net nekyla minciu spiningaut (net noro nusipirkt pabandymui)
-storesnio nei size 0.10 manau niekad neimsiu, nes kietumas turetu isrysketi ir neigiamai kompensuoti sliduma. Be to yra patikrintu alternatyvu
-kai kurios savybes - unikalios. Kas zinot netampru vala plonesni (realiai) nei 0.1? As nesu ciupinejes NE VIENO net panasaus i 0.1; gal aisku yra (panasus i realu 0,1, tikrai ne plonesnis), bet kainuos tikrai ne ~60lt/125m
-sitas à la "blogis" tikrai turi nisa (bent ant 1 ar 2 mano bugneliu)
tiesa, kalba ejo apie Nanofil, ir as nieko bendra neturiu nei su tiekejais, nei pardavejais, juo labiau su gamintojais:)