Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #363345   SKarolis
 17 Bal 2012 19:49
Skumbrotas rašė:
SKarolis rašė:Nu kad nemaišau... Yra vietų, kur tik su valtele prieiti galima. Nekalbu aš apie tas vietas, kur viskas prasejota žvejų :)
Kažkaip keistokai skaitosi, kiek pamenu, kad ten net lygegriačiai Minijai einant nuo Dituvos iki Priekulės vargu ar 5km susidarys :) Ir net nuo kelio Klaipėda - Šilutė ten iki upės irgi ne toliau kaip kokie 1,5-2km... O tas žvyrkelis kur palei upę eina kas su juo - užarė, užtvėrė ar kaip :?: Nes nuo jo iki upės per laukus nu maximum gal kur ir yra koks puskilometris, šiaip arčiau.... :roll:
Taip yra tas žvirkelis, bet... Negi laukuose automobili paliksi? :) neleidžia editinti post'ų, o ten klaida įsivėlė. Turėjau omeny 2-4km ruožas nuo Dituvos iki Priekulės yra gana žuvingas. Ypač ~200m ruožas, kuris driekias per nediduką mišką. Va šitam ruože gerą laimikį pagauti tikrai įmanoma, bet deja prieiti prie jo labai kėblu nuo kranto :)
 #363368   Deivysz
 17 Bal 2012 20:12
Siandien buvau uzlekes pasiziureti vietu. toj dituvos minijoje, ten prie miskeliu tokiu egles graziu, tikrai atrodo puikios vietos jei cia sitos, yra posukis su labai didele srove, o kitur srove dar pakencaima,bet tenai ant posukio tai... vienas buvo zvejys sake , kad vakar buvo ant dugnines slieko pagaves maziuku keleta upetakiuku ir sapala 0.5kg, bet kiek tiesos nzn :roll:
 #363381   Skumbrotas
 17 Bal 2012 20:31
SKarolis rašė:Taip yra tas žvirkelis, bet... Negi laukuose automobili paliksi? :) .......Va šitam ruože gerą laimikį pagauti tikrai įmanoma, bet deja prieiti prie jo labai kėblu nuo kranto :)
Man tai ten žvyrkelio šalikelėj drąsiau auto palikt, nei kad kaimeliuose.... :lol:
Šiaip tas ruožas plačiai žinomas rybokams ir gan intensyviai drožiamas, bet gal nepradėkim diskusijos apie tai.... :)
 #363414   Marys
 17 Bal 2012 21:00
Kaip tik ieškojau informacijos apie Miniją tarp Dituvos ir Priekulės ir radau jūsų diskusiją. Pats ne per seniausiai atsikrausčiau į Dituvos sodus, tad sumaniau išbandyti greta tekančią Miniją. Šiaip visada važiuodavau į žemupį, bet norėtųsi ir artimesnį ruožą išbandyti. Sakykit ar šiame ruože galima pagauti karšių, kuojų su dugnine kaip žemupyje?
 #363419   Skumbrotas
 17 Bal 2012 21:08
Aš tik su spiningu tame ruože žvejodavau, ir šiaip ten spiningistai daugiau vaidenasi, donkininku asmeniškai kažkaip nepamenu kad būčiau kada užmates :roll:
O kad baltos žuvies pasišėrus pagaut galima tai neabejoju, jos visur yra.
 #363425   Dreigas
 17 Bal 2012 21:11
Dekui visiems uz informacija, kadangi man eina darba derint su laisvalaikiu darbo dienomis, o antrajai pusei siandiena kaip tik irgi iseigine, tai sumastem pasieme suni biski prasiblaskyt, isvarem pazindintis su Minija, biski suvargom, kol suradom kur imanoma uzmest glezna feederiuka ties Priekuliais ir tai vargiai... Na, bet bent sezona atidariau. Keli plakiai, kelios pluskes ir raude puskilogramine. :) Na, o kita syki sausiau jau kiek toleliau, kaip ir Agis sake, link Sakuciu. :)
 #363499   SKarolis
 17 Bal 2012 23:18
Deivysz rašė:Siandien buvau uzlekes pasiziureti vietu. toj dituvos minijoje, ten prie miskeliu tokiu egles graziu, tikrai atrodo puikios vietos jei cia sitos, yra posukis su labai didele srove, o kitur srove dar pakencaima,bet tenai ant posukio tai... vienas buvo zvejys sake , kad vakar buvo ant dugnines slieko pagaves maziuku keleta upetakiuku ir sapala 0.5kg, bet kiek tiesos nzn :roll:
Ties Priekule 1 diedas pasakojo man vakar, jog ties bezdžionkės tiltu palupo šlakį 4kg, žiobrį bei šapalą apie 1kg ant naktinuko.. Kiek tiesos tame nežinau, bet galiu pasakyti drąsiai, jog prisisapnavo gal jam... Nueinu į tą vietą patikrinti kiek iki kranto nusileisti jis galėjo, pritupiu, ir žiūriu dar apie 40cm tarpas iki vandens... tai net neįsivaizduoju kaip jis ten tą tariamą šlakį ištraukti galėjo su savo "primityviais" įrankiais :)

O šiaip ties Minijos bei Agluonos sankirta šiandien pora karšių gražių pagavau (maždaug po 800g - 950g), bet paleidau, kadangi namiškiai kažkaip vangiai žuvį valgyt pradėjo :)
 #363540   T0ma5
 18 Bal 2012 07:55
Vakar prie sakuciu tilto vakarine zvejyba nuo 14-19val. 12 karsiu, kibo tik ant naktiniu slieku. Ant mesliniu kimba tik pukzliai
 #363553   diego
 18 Bal 2012 08:18
T0ma5 rašė:Vakar prie sakuciu tilto vakarine zvejyba nuo 14-19val. 12 karsiu, kibo tik ant naktiniu slieku. Ant mesliniu kimba tik pukzliai
prie pat sakuciu tilto nebuvo a nei gyvos dvasios vakar :roll: tai reiskia biski toliau... as buvau nuo tilto aukstyn, tai reiskias tu buvai zemyn :ruko :-D
 #363599   T0ma5
 18 Bal 2012 09:27
diego rašė:prie pat sakuciu tilto nebuvo a nei gyvos dvasios vakar :roll: tai reiskia biski toliau... as buvau nuo tilto aukstyn, tai reiskias tu buvai zemyn :ruko :-D
Buvau nuo pagrindinio kelio netoli siurblines kur per upe eina elektros laidai
 #363621   diego
 18 Bal 2012 10:21
T0ma5 rašė:
diego rašė:prie pat sakuciu tilto nebuvo a nei gyvos dvasios vakar :roll: tai reiskia biski toliau... as buvau nuo tilto aukstyn, tai reiskias tu buvai zemyn :ruko :-D
nesuprantu, vazinejau ir as ten panasiai, nemaciau nei gyvos dvasios :roll:
 #363634   SKarolis
 18 Bal 2012 11:13
diego rašė:
T0ma5 rašė:
nesuprantu, vazinejau ir as ten panasiai, nemaciau nei gyvos dvasios :roll:
gal tiesiog aprirengęs buvo gamtos spalvomis :) sunkoka juk pastebėti jei stovi žmogus ramiai :)
 #364091   beveik zvejys
 19 Bal 2012 08:11
Iš kurios pusės yra geresnis priėjimas prie upės Minijoje tarp Dituvos ir Priekulės tame ruože. Ar iš tos pusės kur Šilutės kelias, ar iš ten kur Stragnų kaimas? Nesu niekada gaudęs šapalų, galvoju savaitgali palėkt kur paspiningaut, verta ten iš vis bandyt?
 #364212   SKarolis
 19 Bal 2012 10:26
Nuo kelio pusės daugiau vietų yra. Bent kiek prisimenu iki praeios vasaros :)
 #364913   Deividas
 20 Bal 2012 08:15
beveik zvejys rašė:Iš kurios pusės yra geresnis priėjimas prie upės Minijoje tarp Dituvos ir Priekulės tame ruože. Ar iš tos pusės kur Šilutės kelias, ar iš ten kur Stragnų kaimas? Nesu niekada gaudęs šapalų, galvoju savaitgali palėkt kur paspiningaut, verta ten iš vis bandyt?
ruozas tarp dituvos ir priekules yra labai ilgas, perspektyviu vietu yra bet ne visame ruoze. del priejimu, nera ten takeliais praminta bet prieit galima is abieju pusiu. ir siaip pagal mano praktika ten dar ankstoka
 #365035   Deivysz
 20 Bal 2012 12:58
Gal kas paskutinem dienom po diego buvot sakuciuose, kaip reikalai ten su balta zuvele?
 #365099   Dreigas
 20 Bal 2012 16:12
As kaip tik sakuciuos buvau prie to tilto, tai zveju is tikro buvo gan mazai, visi praktiskai nieko neturejo, tik viena kompanija buvo parsitraukius ~800gr vadinama karsioka ir tai anksti ryte. Na, o as pradejau savo zvejyba ~17h, tai per 3h vien plakiai (50-200gr) ir ziobris (~400gr).
 #365113   SKarolis
 20 Bal 2012 17:35
nuo šiandien karšių kaip ir gaudyt negalima, jei gerai pamenu draudimus :) vakar sakučiuose buvom - šnipštas. Šiandien va katik grįžau iš žvejybos, ties Priekulę gražią vietą raudėm radau. Ant kukurūzo :)
 #365122   hamis
 20 Bal 2012 18:17
karsiu negalim tik NDRP
 #365141   ramass
 20 Bal 2012 19:14
Buvau siandien Sakuciuose , uz tilto i desine zvyrkeliu vaziuojant. Ilgai nesedejau , nes jau nuo pradziu matesi , kad bus sudas. Rezultate per 2.5 val 6 riebus sausaruriai. visi ant kukuruzo. Ant dziko tik mazyliai sausaruriukai , kuriu net sazines neturint neimtum. Idomu tai , kad visos zuvys uzkibo tik tarp 7-8 val , toliau i kukuruza niekas nei skersom neziurejo, o i dzika tik tie auksciau aprasyti. Manau kol kas reikes su Sakuciais parist , geriau jau balykus Drevernoj dubasint.
 #365309   zemaytis
 21 Bal 2012 10:41
ramass rašė:Ilgai nesedejau , nes jau nuo pradziu matesi , kad bus sudas
kokie pozymiaii rode, kad bu su.as?
 #365345   beveik zvejys
 21 Bal 2012 14:33
jau ne iš pirmo girdziu, kad pagauna minijoje šlakių..o kaip ten su licenzijomis juos norint gaudyt? kur čia jas įsigyti galima? kiek kainuoja? nesu gyvenime gaudęs ir ta tvarka nelabai man aiški..
 #365442   zemaytis
 21 Bal 2012 20:10
Minijoj viska imanoma pagauti. Licenzija 50lt parai/1 zuviai. Min. zuvies dydis 65 cm. Vietu nieks nenor sakyt, nes zuvis neeiline :ruko
 #365457   viskontas1
 21 Bal 2012 20:42
a nesumaisei biski 10 lt ar jau pasikeite ?
 #365470   ramass
 21 Bal 2012 21:39
Siandien Sakuciuose esant super orui , gan normalus kibmas. Karsiu su dar vienu tribunieciu negaudem is principo , nes nerstas visur yra nerstas , tai tenkinomes susara. Kibimai tik pasiserus ir tai bangomis. Rezultate bus nemazai normaliu balyku.
 #365471   hamis
 21 Bal 2012 21:50
Sakuciuose irgi dar NDRP eina? Man kazkaip tiltas galvojau riba :D
 #365473   ramass
 21 Bal 2012 21:55
hamis rašė:Sakuciuose irgi dar NDRP eina? Man kazkaip tiltas galvojau riba :D
Nera ten to parko , bet kazkaip protas rodo , kad reik karsiam leist isnersti , pazaist ir su sausaruriais ar kuojom galima ;)
 #365496   zemaytis
 21 Bal 2012 22:46
viskontas1 rašė:a nesumaisei biski 10 lt ar jau pasikeite ?
aha biski pamaisiau. menesiui 50 :mėlynvarla
 #365701   jumase
 22 Bal 2012 19:31
siandien sakučiose pagavom nemazai plakiu ir kuoju,draugelis pagavo viena karšioka ,man vienas neblogas šalia kranto atsikabino ir viskas ,daugiau rimtesnes žuvies nebuvo
 #365757   beveik zvejys
 22 Bal 2012 21:34
kur yra Minijoje Aleksandravos tiltas?
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 51
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis