Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #364352   Feedaristas
 19 Bal 2012 12:53
As va siuo metu ieskau auto. Tik ieskau kazko tokio, net nezinau kaip cia paaskint :)
Reikia seimynines masinos, kad tiltu meskeres ir suo gale, kad paspaudus gaza bent biski atmestu atgal ir kad miskelyje netektu sedet ir laukt kada isdzius kalniukas...

Gal kas vairuojat Audi Allroad 2.7 ?

Kiek skelbimus ziuriu tai pagal tokius kriterijus subaru legacy 2.5 universalas atitiktu poreikius, bet kad man ji negrazi... Audi Q7 kaina kadziojasi...

Gal kas ka panasaus vairuojat?
 #364353   Feedaristas
 19 Bal 2012 12:55
SauliusM rašė:
Feedaristas rašė:Kas cia sake kad mazda6 kaina kandziojasi?
Va dar kokia radau. Visai nieko atrodo

http://auto.plius.lt/skelbimai/mazda-6- ... 64821.html
ai nu atsiprasau. jei jus apie senus grabus kalbat katrie jau per zingsni nuo metalolauzo, tai matyt busiiu jus neteisingai suprates :-D
O tai pas tave naujas Subarikas? Sorry galvojau pas tave tas antikvaras kur per zinais rodo be langu ir prasautom padangom :ruko
 #364354   SauliusM
 19 Bal 2012 12:57
nu jau nebe visai naujas, jau pavazinejau as su juo 5 metus. bet idant mano poreikius pilnai tenkina ir remonto visiskai nesipraso tai dar keist neskubu.
 #364358   vyrgaz
 19 Bal 2012 13:00
Feedaristas rašė:O tai pas tave naujas Subarikas? Sorry galvojau pas tave tas antikvaras kur per zinais rodo be langu ir prasautom padangom :ruko
Vat kai naujokas ir nežinai, kad sauliui tik šią žiemą, mašinoj buvęs "originalus" akumuliatorius po 5 metų ištikimos tarnystės, nusprogo.. :)
 #364365   sonca
 19 Bal 2012 13:12
Pastebėjau, kad Subaru savininkai atitinka žvejyboje muselininkus :) yra tik viena tiesa ir ji vadinasi SUBARU :-D atrodo, kad kiti gamina paskutinį šlamštą, bet taip nėra. Beje Subaru techninė pusė yra gera, bet dizainas tai atsiprašau, atrodo, kad penkių metų vaiko paprašė sukurt automobilio kėbulą. Vienintelis kuris yra gražus tai Legacy sedanas.
 #364373   Diver
 19 Bal 2012 13:24
na sedano aplamai nesuprantu masinos. o subaru tai aplamai sedanas nesusipratimas, o ir negrazus. cia aisku tik mano nuomone.
feederastas uz kokia kaina ieskai?
 #364374   Feedaristas
 19 Bal 2012 13:29
Diver rašė:na sedano aplamai nesuprantu masinos. o subaru tai aplamai sedanas nesusipratimas, o ir negrazus. cia aisku tik mano nuomone.
feederastas uz kokia kaina ieskai?
Kodel? Legacy nauja visai grazi miesto auto. Bet tik ne universalas....

Iki 25k.
Paskutinį kartą redagavo 1 Feedaristas. Iš viso redaguota 19 kartus.
 #364381   Feedaristas
 19 Bal 2012 13:37
Tadunce rašė:Nu parašei, kad legacy NAUJA. Tai naujos auto apie panašią sumą ir sukas..
Kalba ejo apie estetini jos grozi ;)

Reikia seimynines masinos, kad tilptu meskeres ir suo gale, kad paspaudus gaza bent biski atmestu atgal ir kad miskelyje netektu sedet ir laukt kada isdzius kalniukas...

Gal kas vairuojat Audi Allroad 2.7 ?

Kiek skelbimus ziuriu tai pagal tokius kriterijus subaru legacy 2.5 universalas atitiktu poreikius, bet kad man ji negrazi... Audi Q7 kaina kadziojasi...

Gal kas ka panasaus vairuojat?
 #364390   Arvidys
 19 Bal 2012 13:56
Kartais sunku man suprasti zmoniu skoni... Cia nepiktai aisku, juk visi skirtingi. O Subaru Outback tai tikrai labai gražus aparatas, gaila apie tokius pinigus tik pasvajot...
 #364392   Arvidys
 19 Bal 2012 14:02
Apie abudu tuos imestus. Asmeniskai man abu jie gražus ir abu turi kazka tokio. :)
 #364394   Diver
 19 Bal 2012 14:11
na cia mano naujoji.
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
kaip jau minejau kai kam senoji atrodo grazesne ir solidesne.
komfortas tikrai senojoj geresnis. bet pravazumas naujos geresnis vien del to, kad lengvesne ir trumpesne.
 #364400   Diver
 19 Bal 2012 14:16
super. tikra grazuole.
tik nemanau, kad pakils ranka su tokia lysti i tokias vietas i kurias as drasiai lendu su foresteriu. bus paprasciausiai gaila. zvejyboje teks tapkes tureti, kad su purvinais guminiais nelipti i vidu... :-D
o apie remonto ikainius net neuzsiminsiu. bet kaip sakant pagal pinigines stori ir masina.
 #364401   Diver
 19 Bal 2012 14:19
Arvidys rašė:Nežiurint i nieka daugiau kas susiję su važiavimu o atsižvelgiant tik į išvaizda tai man subarikai outback gražesni nei šita audi a6 allroad. Net sitas senesnis audi allroad man grazwsnis http://www.autogidas.lt/audi-a6-allroad ... 69074.html
bet i jo sanaudas pasiziurek. :superšokas ir mano 3,0 outback su 209 AG 15-16 lrt duju mieste atrodo itin kulturingai. su tiek land cruiser ismaitini. pas uosvi butent toks ir yra. tai jo sanaudos mieste iki 13 ltr saliarkos.
 #364403   Arvidys
 19 Bal 2012 14:21
Diver, grazus foresteris ;-var-var. , Idomu ar labai skiriasi pravažumas foresterio ir outbacko? O seip kalbejau su kaimynu tai jis dirba Volvo salone tai prapurto nemazai masinu tai sake jei rinktusi džipa grynai kad nuo kelio nulipus tai imtu defenderi. Kai pats apie masinas neraukiu tai jauciu pasitikėciau kaimyno nuomone. Gal kas toki varuojat?
 #364406   sonca
 19 Bal 2012 14:23
Diver rašė:
super. tikra grazuole.
tik nemanau, kad pakils ranka su tokia lysti i tokias vietas i kurias as drasiai lendu su foresteriu. bus paprasciausiai gaila. zvejyboje teks tapkes tureti, kad su purvinais guminiais nelipti i vidu... :-D
o apie remonto ikainius net neuzsiminsiu. bet kaip sakant pagal pinigines stori ir masina.
Mašina skirta, kad su ja važiuot, o ne mylėtis :-D
 #364412   Rapolas
 19 Bal 2012 14:25
sonca rašė: Mašina skirta, kad su ja važiuot, o ne mylėtis :-D
Lova irgi skirta miegojimui :-D :-D
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 178