Būtent šitoj vietoj "mikrobus gaudžiau", norėjosi "perfect" rezultatogytis rašė:...ka ten reguliuot? Pagrindines krumpliu poros suleidima?..
aha, tiksliai, ka ten reguliavai?? ant mano stalo gulejo kokie 7-8 zx'ai. tai tie, kuriuos sukinejau, jokiu garsu neleido. O 2500 jau ir apzuvinau.....Xrapas rašė:.ZX-są geras tris valandas reguliavau. Nemanau, kad kas nors prie konvejerio tokiais marazmais užsiima, mesteli vieną kitą šaibikę "iš akies". Todėl- kaip pasiseks...
Tik atsargiaivava rašė:...grizus reiks papurtyt
Excelery striginėjo- tiesiog užlašinau truputį skysto ant "vailoko".vava rašė:tiesa, prisiminiau, o tau stabdis "tvarkingai" veikia? ...
o papildoma saiba po bugniuku pasidet nefasonas?WooHoo rašė:Sveiki,
nusipirkau Rarenium 3000 ir Pontoon 21 Eight Braid valą, bandau suvynioti ir gaunu tokį kūgį. Kame gali būti reikalas? Ar čia ale normalu?
http://s15.postimage.org/enhekfxcp/rarenium3000.jpg
Ritės būgnelis važinėja gal pora milimetrų aukštyn-žemyn net ir priveržus iki galo stabdį, sakau gal čia koks brokas?
O gal aš čia tiesiog per silpnai arba per stipriai įtempęs vynioju tą valą?
Nu aš tikėjaus, kad už tokius pinigus nereikės ieškoti dar kažkokių papildomų šaibų ar dar kokių detalių..SauliusM rašė: o papildoma saiba po bugniuku pasidet nefasonas?
SauliusM rašė:net brangiausiose ritese i deziuke buna saibu kompletelis idetas kad pats pasireguliuotum ir isidetum tu saibu tiek kiek reik. nes gamykloj deda anu standartini kieki ir nereguliuoja nieko, nes ner kada ten reguliuot kai katuskes konvejeriu vaziuoja.