Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #355816   aivirass
 28 Kov 2012 17:30
Noriu paklaust gal kas bandet Ballynafid ezere cia prie Mullingar nuoN4 matosi toks nedidelis ezeriukas,kaip ten idomu
 #355820   oli
 28 Kov 2012 17:43
daniel rašė:
oli rašė:spinigu silpnai dar,viena kita pagauna,bet jau neuzilgo pasileist turetu,nuo dugno kimba,ir vis stipriau...
nu ka gal iki velyku reik apsilankyt pas tavia :)
u allways welcome! pats zinai :grin:
 #355883   edga88
 28 Kov 2012 19:36
[/quote]
Cia koordinates 53.273221,-6.786253.Ten tiltuka privaziuosi matysi iskarto.Tame isplatejime geriausiai kimba,aisku reik islaukt.Geriausia ryte ir vakare,jai vaziuosi parasyk kaip sekes :gutgut[/quote]
ok dekui,bandysiu sumastyt ka nors savaitgaly,ir jej ka sumastysiu butinai parasysiu kaip sekes :) :)
 #356503   meskute
 29 Kov 2012 23:53
Na ka ishsipilde keleta metu puoseleta mano svajone. Pavyko pilnai igyvendinti savo sumanyma. Ir uzbegdamas uz akiu noriu paskyti ,jog airiai yra susibure i grupele zmoniu kurie savanorishkai saugo ir gan akylai ,gal net sakyciau kiek izuliai kanale plaukiojancias zuvis.Taigi jei kas puoseleja slapta vilti prilupti maisa zuvu tai galit net nevargti.Teko pora vakaru pazvejuti sia savaite ir paciam isitikinti zmoniu sveikintinu entuzijazmu. Aisku juk Fisheries Boards atstovo prie kiekvieno vandens telkinio nepastatys.... Taigi lengvas pludeles niuktelejimas ir zalsvai auksinis zuviokas lanksto pludinukes virsune. O jaukinau zuvis ANTANINIAIS OBUOLIAIS :superšokas :lol: :mhu
http://www.youtube.com/watch?v=GY3Dvt-TtyE
 #356944   zekisLT
 31 Kov 2012 10:11
Saunuoliai ;-var-var. tik galejai ar parasyt, ar video pakalbeti ir pasidalinti patirtimi kaip kas ir kur ;-)
 #356965   meskute
 31 Kov 2012 12:28
Tokie planai buvo tik as norejau dar viena diena pafilmuoti. Bet tam tikros aplikybes sutrukde mano planams, taigi gavosi kiek nepilnas klipukas ziurint pagal pradini sumanyma.Nors pagrindinis tikslas tai yra pats kibimas,pludeles jniurktelejimas pavyko nufilmuoti.Dar dar turiu nufilmaves ir airi kuris vien del to ,jog filmavau prie kanalo zadejo mane i vandeni imesti ir ttt.....bet cia jau kita istorija .Gal vien del to jog jie taip akylai saugo tuos lynus kanale nemesiu i neta gan nemazo kompromato apie zmogu,kuris gali gal net ir pakrtinti jo gyvenima nemazai.
 #357087   blazer
 31 Kov 2012 21:27
Pagaliau pavyko ir man istrukti prie vandens. Nusitaikiau i upetakius su museline. 5 upetakiai istraukti, 4 paleisti, 3 nuplauke su muse nasruose... (nepirkit drennan valo pavadeliams, visiskas sudas...). Upetakiu sezona atsidariau :)
 #357977   petriukas
 03 Bal 2012 14:13
sveiki... vakar su draugu buvome nuleke i virginia ir nepagavome nei vienos lydekos (nuo kranto zvejojom) BET uztai eserioku tai pavarem normaliai.... ir kas idomiausia eseriai buvo sukile nuo dugno nes gumos praktiskai isvis nedirbo o vobleriai buvo zymei efektyvesni.... gal kas nors jau barrow bandet? ir norejau paklausti del bassu kaip ten jie juda jau ant spiningu???
 #359462   aivirass
 06 Bal 2012 19:46
petriukas rašė:sveiki... vakar su draugu buvome nuleke i virginia ir nepagavome nei vienos lydekos (nuo kranto zvejojom) BET uztai eserioku tai pavarem normaliai.... ir kas idomiausia eseriai buvo sukile nuo dugno nes gumos praktiskai isvis nedirbo o vobleriai buvo zymei efektyvesni.... gal kas nors jau barrow bandet? ir norejau paklausti del bassu kaip ten jie juda jau ant spiningu???
Sveikas cia Ramore?O dideli eseriokai?Tikriausiai cia gaudet kur upe iteka?
 #359646   petriukas
 07 Bal 2012 11:20
jo aivarai ramore. bet mes nuo tos krantines betonines gaudem kur isteka upe... ir tikrai nemazu keletas pasitaike....
 #359924   dalius1984
 08 Bal 2012 13:31
Su vyru svente ribokai ;) tvirtu kiausiniu ir spengianciu valu :)
 #360333   dalius1984
 09 Bal 2012 23:39
siandien siek tiek shannona atakavom su draugu dviese. as 5 lydziokus (700gr-2.5kg) draugas 4 apie kila. kibimu irgi dar buwo keletas bet turbut visiskos saudykles kabinos. smagi zwejyba buwo-juolab kad pradejom tik 5val vakare
 #362377   mm29
 15 Bal 2012 18:40
Kazkaip aprime zvejai po svenciu.gal dar sakau Margucius skauda:) ?
Gal kas daznai gaudot Ramor ezere?Ar imanoma ten pagauti eseriu nuo kranto?t.y vaikscioti krantais imanoma ar vienintele vieta ta betonine krantine?
 #362422   petriukas
 15 Bal 2012 20:15
sveiks kad zinok kiek as zinau tai ten krantais nelabai pavaiksciosi ten tik krantine ir kitoj pusej ezero kaskas panasau yra bet ten nieko gero nekimba, o jei pasivaikscioti nori ir paieskoti bei pagauti eserioku reikia varyt i barrow upet ten tau kaip tik turetu buti..
 #362461   simask
 15 Bal 2012 22:45
sendien buvome viename bevardziame Monahano ezeriuke lydeku pabandyt,pries dvi savaites ten buvau pirma karta tai per dvi valandas desimt lidekiuku du virs 2kg. kiti mazesni.Sendien per puzdieni draugas 10vnt. as 7vnt. mano didziausia 4kg. poto 2,5kg. ir mazyn.neitiketina kaip is tokio mazo ezeriuko (kazkur iki 1 kvadratinio km.) galima istraukti tiek zuvu,tiesa mes radom tik viena priejima ir tas ne pasaka.
 #362958   mm29
 16 Bal 2012 22:14
petriukas rašė:sveiks kad zinok kiek as zinau tai ten krantais nelabai pavaiksciosi ten tik krantine ir kitoj pusej ezero kaskas panasau yra bet ten nieko gero nekimba, o jei pasivaikscioti nori ir paieskoti bei pagauti eserioku reikia varyt i barrow upet ten tau kaip tik turetu buti..
Gal sakau su bridbaciais iseitu?esu ten 1 kart plaukiojes su valtim tai tas krantas kur betonke pasirode iveikiamas.nu o jei gaudyt nuo betonkes .....tai ten jau tikras kolhozas:)
 #363113   petriukas
 17 Bal 2012 10:33
nezinau zinok negaliu gincytis bet man atrodo kad butu sunku vaikscioti ten tau su bridkelnem nes ziaurei akmenuotas ir nelygus dugnas. nors meginti galima nes ten pakrantese tai tikrai negilu kiek as zinau bet mano nuomone nemanau kad pagausi tiek kiek nuo krantines pagautum. :D
kolkozas tai kolkozas bet kai kimba tai kimba. :D
 #365165   julius69
 20 Bal 2012 20:01
sveiki siandien buvau upetakiu i upeli nuejes pabraidyt tai ispudziu pilnos kelnes vanduo pakiles sokineja duodas jie kibimu irgi sociai labai stipriai kovojo dare zvakes buvo liux. o savaitele atgal vanduo buvo labai nusekes tai vos keli sokineja matos keliu cm dydzio. bet negaliu to vandens suprast viena karta zvejojau taip pat po lietaus kilstelejusio vandens ir visiskai nieko, airiai irgi sale bande sako per daug svaraus vandens todel niekas nekimba o db tas pats varijantas ir prasau visai kitas reikalas?
 #365191   simask
 20 Bal 2012 20:49
as vakar irgi turerejau laimes uzmesti spininga i "kakavini " upeli ir is pirmo metimo buvo kibimas.Nors galvojau kad kol vanduo neskaidrus upetakiu neis suvilioti.
 #365444   andys
 21 Bal 2012 20:17
julius69 rašė:sveiki siandien buvau upetakiu i upeli nuejes pabraidyt tai ispudziu pilnos kelnes vanduo pakiles sokineja duodas jie kibimu irgi sociai labai stipriai kovojo dare zvakes buvo liux. o savaitele atgal vanduo buvo labai nusekes tai vos keli sokineja matos keliu cm dydzio. bet negaliu to vandens suprast viena karta zvejojau taip pat po lietaus kilstelejusio vandens ir visiskai nieko, airiai irgi sale bande sako per daug svaraus vandens todel niekas nekimba o db tas pats varijantas ir prasau visai kitas reikalas?
pakiles vanduo yra geras metas zvejoti strimeriais su museline,ir spiningauti vobleriukais.reik tiktai parinkti muses ir voblerius siltu atspalviu.per auksta vandeni upetakiai keicia savo iprastas vietas ir pradeda aktyvei medzioti.
 #365507   simask
 22 Bal 2012 00:48
dalius1984 rašė:kuriam ezere vyks?
startas mockno ezere
 #365547   julius69
 22 Bal 2012 10:14
andys rašė:
julius69 rašė:sveiki siandien buvau upetakiu i upeli nuejes pabraidyt tai ispudziu pilnos kelnes vanduo pakiles sokineja duodas jie kibimu irgi sociai labai stipriai kovojo dare zvakes buvo liux. o savaitele atgal vanduo buvo labai nusekes tai vos keli sokineja matos keliu cm dydzio. bet negaliu to vandens suprast viena karta zvejojau taip pat po lietaus kilstelejusio vandens ir visiskai nieko, airiai irgi sale bande sako per daug svaraus vandens todel niekas nekimba o db tas pats varijantas ir prasau visai kitas reikalas?
pakiles vanduo yra geras metas zvejoti strimeriais su museline,ir spiningauti vobleriukais.reik tiktai parinkti muses ir voblerius siltu atspalviu.per auksta vandeni upetakiai keicia savo iprastas vietas ir pradeda aktyvei medzioti.
o tam pakilusiam kakaviniam vandeny kokios spalvos geriausiai butu? nes esu atrades labai gera viena vobleriuka bet jis tamsus su viena ryskia detale drumbzlinam vandeny galvoju gali buti per tamsus tai reik naudoti sviesu standartini upetakio imitacija ar kokias labai ryskias spalvas?
 #365718   blazer
 22 Bal 2012 20:08
julius69 rašė: o tam pakilusiam kakaviniam vandeny kokios spalvos geriausiai butu? nes esu atrades labai gera viena vobleriuka bet jis tamsus su viena ryskia detale drumbzlinam vandeny galvoju gali buti per tamsus tai reik naudoti sviesu standartini upetakio imitacija ar kokias labai ryskias spalvas?
man gan daznai sudirba oranzine spalva. jei visiskai nekimba ant jokiu musiu, uzsidedu oranzini strymeriuka, tai viena/du vistiek isprasau is vandens :) neseniai buvau parneses viena upetaki namo, tai skrandyje radau nuoruka... kazkaip galvodavau, kad upetakis protingesne zuvis, bet, pasirodo, kad net rukyt nemoka :D tai va, jei nekimba ant musiu, tai paruke nemeskit nuoruku i vandeni, o graziai susidekit i musiu dezute, kada nors pravers :D
 #366177   petriukas
 23 Bal 2012 22:45
eee gal galetumet savo muses nufotkine ideti bent jau tas kurios dirba? nes as pradejau museliauti ir nelabai dar musiu turiu bet nesinori prisipirkti visokiu pievu.... ACIU :D
 #366179   blazer
 23 Bal 2012 22:59
petriukas rašė:eee gal galetumet savo muses nufotkine ideti bent jau tas kurios dirba? nes as pradejau museliauti ir nelabai dar musiu turiu bet nesinori prisipirkti visokiu pievu.... ACIU :D
eh, jau supakavau savo fototechnika lagamine, gryzes po atostogu, nufotkinsiu. as siaip bandau ristis pats, visai kitoks jausmas, kai sugauni zuvi ant savo ristos muses, patikek :)
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė