Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #364078   Sokratas
 19 Bal 2012 07:51
aha, giedojo jie čia himnus Barsai, oi giedojo.... Ir ne tik čia, lošimų kompanijos irgi už barsos pergalę davė tik 70 centų nuo lito, o už Chelsio pergalę, beveik po 5-is litus :lol:
 #364084   Sokratas
 19 Bal 2012 08:02
gelmės rašė:Nukaršau , bobi, nukaršau. 'viarkt
:/brazasista
netikiu, nu niekaip netikiu :lol:
 #364097   Sokratas
 19 Bal 2012 08:24
Jei dėl kantrumo trūkumo čia taip, tai nei žvejyba nebetiks, nei šachmatai. O juk taip tikrai nebus. kažkas čia kitkas tau buva ma rods...
 #364111   ramkis
 19 Bal 2012 08:43
Pr5ies atsakomasias MR situacija geresne uz katalonu, tas akivaizdu. Na, o Bayern ir angliokai, turi patys tvarkytis. Vakar Chelsea labai protingai suzaide, labai apgalvota taktika, ramus ir drausmingas zaidimas ginyboje ir zaibiskos bei pavojingos kontros. Sveikinimai aniems. Na o barsa, barsai reiks papluset, kad laimet. Ir nereikia cia ju kelt, kai laimes tada prasau....
 #364138   Donasssss
 19 Bal 2012 09:16
sutinku,kad chelsis vakar viska atliko puikiai,bet prie pergales prisidejo ir sekme,tie virpstai,o sekme nelydi visada... ir oro salygos ir aikstes kokybe del ju,nu buvo barsai tiesiog tragiskai nepalankus,o ir siaip man tarpais pasirode,kad jie nepersistenge. kad jie neymustu bent vieno yvarcio tai buna labai retai. nu pagyvensim ir pamatysim,bet as nematau chelsio finale,nes barsa pas save tikrai mus yvarciu tik klausimas kiek,ir kaip y tai sugebes atsakyti chelsis
 #364169   mcdee
 19 Bal 2012 09:41
Donassssss :gutgut vos ne zodis i zodi norejau ta pati parasyt, tu pirmesnis :grin:

Celsis malaciai, ginyboj gerai atstovejo, ir svarbiausia isnaudojo vieninteli efektyvu ir veikianti ginkla pries Barca - kontraatakos (tiksliau viena :-D ). O Barcai pritruko tik sekmes: sukurtos progos, kada lengviau imust nei neimust ir tai sugeba nepataikyt :-ug Fabregas is vis ne formoj, berods sake komentatoriai, kad paskutine banke imuse pries 2 men :shock: ryskiai prarades uosle ivarciam...

VA tik vieno nesuprantu, kas nutiko Barcos gynejams ? Praeitais metais nu nebudavo tokiu kliurku (arba jau nepamenu :oops: ), o siais metais pastoviai, ir nesvarbu su kuo lost, su vienais is europos grandu ar su ispanu vidutiniokais. Kaip kontraataka, taip ir pavojus...gerai, kad vakar bent Valdesas nesupjove grybo, nes tas irgi megejas atiduot pasa tiesiai puolejam i kojas :-ug

Kaip be butu, laukia antras macas, po kurio ir bus matyt, ar Barca verta finalo ar ne!

P.S. Nu ir tikiuos, kad antradieni oro salygos geresnes bus nei vakar Londone :)
 #364183   Donasssss
 19 Bal 2012 09:55
kas del ginybos tai cia jau daug kas pastebejo. pora ataku per varzybas ir krenta yvartis arba buna ziaurus pazaras,cia gal delto ir yra,kad gynejai budami be darbo atpranta nuo ginybos
 #364189   gelmės
 19 Bal 2012 10:01
Tai kaip Graikams per čempionatą- veina ataka i šaiba y.
 #364192   Donasssss
 19 Bal 2012 10:07
o vat cia tai man pats tragiskiausias futbolas,kai komanda atlikusi 1-2 smugius y vartu puse,o siaip visas varzybas ginasi visi 11 zaideju, patenka y kita etapa,ar laimi kazkoki titula. jei taip butu nolatos tai daugybe zmoniu isvis neziuretu futbolo,bet aciu dievui,kad kolkas dazniausiai laimi tie kas zaidzia atakuodami,o nesigindami
 #364568   Sokratas
 19 Bal 2012 17:18
90 procentų apie futbolą šiek tiek raukiančių taip mano. Taip kad tas spėjimas tavo, kaip ir nieko vertas .... :lol:
 #364585   Sokratas
 19 Bal 2012 17:50
Šis:
Donasssss rašė: as nematau chelsio finale,nes barsa pas save tikrai mus yvarciu tik klausimas kiek,ir kaip y tai sugebes atsakyti chelsis
 #364591   Donasssss
 19 Bal 2012 17:59
ne nu tu nemirtingas esi... tai cia mano nuomone issakyta bediskutuojant,pamastymai ir tiek. kokiu tu cia vertybiu nori yzvelgti?
 #364797   Sokratas
 19 Bal 2012 21:45
mano irgi tik pamąstymai teišsakyti, ir daugiau nieko, ir nieko aš iš tavęs nenoriu.....
 #364877   Donasssss
 19 Bal 2012 22:54
tai tu nesutik,priestarauk,diskutuok, o ne nustatinek kiek kieno pasisakymai yra verti
 #365475   biofizikas
 21 Bal 2012 21:58
na ka realas isiveza pergale is nou campo turbut jau juos reik sveikint tapus ispanijos cempionais. barsa buksuoja o xavi jau natras rungtynes keicia kiba sensta ir nebeislaksto visu varzybu? ar jau varzovai perprato barsos varikliuka?
 #365478   hamis
 21 Bal 2012 22:08
Nuuostabi savaite. Barsukai du kart nuleisti iki zemes. Kitos palaikomos komandos irgi suzaide. Sia savaite sporto teisingumas triumfuoja :D
 #365481   Donasssss
 21 Bal 2012 22:21
as buvau ysitikines,kad barsa jau netaps cempionais 5 turai atgal. sendien viskas logiska,nes per sezona realas bent karta turi laimeti,o sendien jau ketvirtas susitikimas. viskas cia normaliai,negali jug kelis metus susirinkti visus ymanomus titulus. man asmeniskai maskerano tai ne barsos lygio grajokas. pries milana kai zaide,nosi krapste kai visi dare nuosale,sendien ronaldo nubego nuo jo kai nuo kokios bobutes,kliurkina jis pastoviai. kad ir kaip nemegstu realo,bet sendien kazkaip nei kiek neimu y galva
 #365482   Donasssss
 21 Bal 2012 22:22
hamis rašė:Nuuostabi savaite. Barsukai du kart nuleisti iki zemes. Kitos palaikomos komandos irgi suzaide. Sia savaite sporto teisingumas triumfuoja :D
gal gali placiau,ka tu vadini sporto teisingumu?
 #365484   hamis
 21 Bal 2012 22:26
Ka tau platint? Kalbu apie tai, kad tai ko tikejausi sia savaite ir issipilde. Iskaitant visas futbolo varzybas + kasio. Tai ir sakau tobula savaite. Retai bebuna tokios :D
 #365501   pensininkas
 21 Bal 2012 23:32
ir lazda kartais issauna
 #365540   mcdee
 22 Bal 2012 09:49
Gaila, bet sis sezonas nusiamto tuscias Barcai, na nebet karaliaus taurej...
Ir vel "uzlipo" ant to pacio greblio, kaip ir su Celsiu, kontaataka ir banke :evil: Dabar prisiminiau, kas buvo kitaip praeitam sezone: ogi centre lose Pigue su Puoyliu, o Javieras lose atraminiu. I tik siam sezone del pirmuju dvieju traumu, jis buvo pastumtas i gynejus, kur keletoj varzybu lose tikrai puikiai, bet kuo toliau tuo labiau visa ginyba luzta (beje Pigue siam sezone irgi neziba). O vakar Realas sulose 10-kui, ginyba kieta ir tiksli, jokiu sansu nebuvo Barcai + kaip visad stiprus standartuose ir kontroi, va ir rezultatas.
Dar po treciadienio varzybu, kazkaip ramus buvau del atsakomuju, po vakaryksciu, pradeda kilt abejiniu ar BArca sugebes atlost +2 golus, net ir namie. Dvi paskutines varzybos parode, kaip reik laimet pries totalini futbola, panasu, kad Pepui reiks stipriai pasukt galva, kaip viska sudeliot, kad istraukt teigiama rezultata. Kaip be butu sekmes antradieni!
 #365652   Donasssss
 22 Bal 2012 17:48
nu gal dar nereiketu taip visiskai nurasyti...
 #365794   Sokratas
 23 Bal 2012 05:07
Lyon 3-2 Lorient

šis vakarykštis rezultatas nustebino.
Šiaip, tik žvilgtelėjus į jį, atrodo, kad viskas kaip ir pagal ,,grafiką". Bet taip pasakytų tik rungtynių nežiūrėję. Pirmo kėlinio vidurį rezultatas buvo 0-2 Lorient naudai....

Daugiau vakar kaip ir nebuvo didelių netikėtumų. Na gal dar šis Santander 0-1 Athletic Bilbao ir šis Juventus 4-0 Roma verčia nutaisyti tokią miną :shock:
Pastarosios rungtynės, kartu sudėjus su su šiom Dinamo Bucuresti 3-2 Ceahlaul Piatra-Neamt ir atnešė man gerą kapšą pinigų. Pasakau atvirai, nors ir labai gal nepatiks Donasssssui tas mano pasakymas :lol:
 #365815   Donasssss
 23 Bal 2012 08:02
donasssss tik sypsosi ir nesupranta kodel jam tai galrtu nepatikti :grin:
 #365832   Sokratas
 23 Bal 2012 08:46
na kad išlošiau vėl, o ne pralošiau, kaip daugeliui čia kad nutinka tuose statymuose... :)
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 123
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė