man tai graudu girdet, kad cesius pernai ti 5 kart zvejot tebuvo. cesiau, uzuojauta...
Tai kad visas sezonas buvo skirtas lydekai ir sapalui museline, net nebuvo kada su kirsliais pazaist, o apie spina isvis zabylSauliusM rašė:man tai graudu girdet, kad cesius pernai ti 5 kart zvejot tebuvo. cesiau, uzuojauta...
Izvraščiensascesius rašė:Tai kad visas sezonas buvo skirtas lydekai ir sapalui museline, net nebuvo kada su kirsliais pazaist, o apie spina isvis zabylSauliusM rašė:man tai graudu girdet, kad cesius pernai ti 5 kart zvejot tebuvo. cesiau, uzuojauta...
Reiskias kazka netaip darei ar neturejai normalaus mokytojo jai neprikibo. vat sedziu ir risu slakines trubkes ,ir zinau ka susikursiu ant to ir gaudysiu, o ne suomis ar japonsSauliusM rašė:bande bande cesiau...
sakai?cesius rašė:..pasiimciau zyvca...
ne kad butum paguodes ar parases ka nors kad tipo is ligoniu tyciotis negalima, tai ne...Bratka rašė:Ai ka cia ir beaptarinet ta idioto sarasa...
taigi inmeciau nuoroda kur skaiciukai paveiksliukais gali tapt.Bratka rašė:Nu nepyk Sauliau,bet as savo makaules tokiu bredu kad zinot kozno vobliko spalva ir t.t. is skaiciu tikrai neapkrovinesiu,naturoj pamatysiu,pasakysiu
Na pvz OSP RUDRA 130SP tai tikrai pigiau kaip JebejuiSauliusM rašė:tinginyso siaip geras tas francuzu puslapis. asortimentas tai afigiennai didelis. aisku kainytes biski uzlauztos ten pas juos. bet zinant kad jokiu mokesciu o virs 150 tugriku siuncia nemokamai, tai gyvent galima.
pradejau rasyt sarasa ko man reikia TIK. ir kai jau pamaciau, kad sarasas nebetrumpas tai ir istryniau ana nafig kad nesinervuot be reikalo. na o del kainu. tai as paziurejau i artistu jacksono kainas ten ir prisiminiau kad Fabuos pigiau, uztat ir parasiau kad uzlauzta. zipai beje irgi Fabuos pigiau nei ten.Vitolis rašė:Na pvz OSP RUDRA 130SP tai tikrai pigiau kaip Jebejui
... Tada jau tikrai STOPpadarysiu....