stinta jau ties dovilais, sedi vietiniai- budi... skambinau, sake turi tik po kelis vnt., taciau dar lauks... ties piloi rezultatai geresni 5-6 kg....

Prie savo namų 4h - 62vnt. Šiandien 3h, 180vnt. Aplink mane apie 10 žmonių, visi sėdi, o aš sau traukiu laimingaskrioklis rašė:Siandien, ji niekur nekibo dingo kazkur, Pazistamas rusnej per 2h 8vnt., as priekuleje ryte per 3h 10vnt, pasitraukiau ties dituva stilis isvis, prie sernu per pusvalandi 1vnt. Turbut sexsu stinta uzsimineja ner kada valgyti
Vakar mačiau. Stintą mėgstu, kartais už ją net brangiai moku (iki 15 Lt). Bet tai blyn, ne 19.90 Lt !!! Tuo labiau, kai verslininkai traukia ne kg, o tonom.Donasssss rašė:stintos traukiamos rekordiniais kiekiais,o sendieni IKI ziuriu kilogramo kaina 19,99 lt.
nu as tai stintos konio skirtumo nematau ar ji 8cm ar ji 12cm,tik stambesnes smagiau valgosi. lydeka tai jo,skiresi 1kg ar 5kg,bet stintos tai nzn....Nerkaaa rašė:ko jus del to mazumo raudat, del valgymo tai man ( ir visiem pazystamiem) skanesnes yra mazesnes .
didesnes tik smagiau kursmarese gaudyt
Kiek tas neblogai??? PO keptuve per pusdieni? Na as skambinau pazistamem ant priekules kranto, sake kimba ir daznai bet pakirsti neimanoma , tad jie ten ir sedejo su keliais vienetais apie 18val. vakare!Donis rašė:Siandien prisiruosiau ties Priekule pameginti,kibimas geras,gal kiek tik mazokos,bet kimba neblogai,visi kas gaude aplinkui pasigavo ir gan neblogai.
o kaip vandens lygis minijoje?erixonas rašė:Šiandien Šernuose gaudžiau, tai apie 1,5 kg nesidraskydamas pagavau, nuo 10 iki 16 val palyginus stambi
kaip rašo spauda grynas.lt, Lietuviška stinta vežama į Maskvą, koriuška patampa. Kaina rinkos tskantDonasssss rašė:stintos traukiamos rekordiniais kiekiais,o sendieni IKI ziuriu kilogramo kaina 19,99 lt.