jojo... ne taip paprasta su tais tirais, net su isankstiniu uzsakymu. 

Geriau zvejoti pragare, negu ziureti kaip kiti zvejoja rojuj
(Miltonas)
(Miltonas)
Kad ji tik nuo 1 iki 7 g. Man minimum 10 reikėtų, idealu būtų dar turėti kelių gramų atsargą, tai Tiro man idealus. Žodžiu jei niekur nerasiu, tai tada prašysiu dar jūsų pagelbos ką nors kitką renkantisDainiusM rašė:p.s. jeigu grynai tvichui ziuret tai gal geriau croixine legenda imciau. LES66LF2 pvz
jeireik iki 10 tada imi klasika. t.y. avida AVS 76 MLXF2 ir dar pinigo sutaupai...WooHoo rašė:Kad ji tik nuo 1 iki 7 g. Man minimum 10 reikėtų, idealu būtų dar turėti kelių gramų atsargą, tai Tiro man idealus. Žodžiu jei niekur nerasiu, tai tada prašysiu dar jūsų pagelbos ką nors kitką renkantisDainiusM rašė:p.s. jeigu grynai tvichui ziuret tai gal geriau croixine legenda imciau. LES66LF2 pvzIr Twichas pas mane prognozuojamas apie 70% naudojimo.
Ką reiškia tas rockfish išsireiškimas?SauliusM rašė:siaip as asmeniskai siandien imciau jeigu japa, tai iki 10 gr UL arba L rockfishini. arba kastingini vien del to kad ans ne ilgas vienadalis o dvidaliu yra pas japus. nu tipo kaip basspara ir panasiai. o viskam kitam tai yra amerika ir nematau del ko ten su subine zemes raizyt del tu japonu. nu nebent jei kazkam japu gamasiekiskas dizainas jei patinka.
zuvis yra tokia juros pakrantej gyvenanti. tai vat tos zuvies gaudymui mikrikais tie kotai ir sukurti.WooHoo rašė:Ką reiškia tas rockfish išsireiškimas?
as irgi bandziau. kai pirmas apakimas ir uzsidegimas su fanatizmo protrukiais del tu japonu praeina tai supranti kas yra kas ir prie ko bei atsirenki kas kam.atolas rašė:Nenoriu veltis į amžiną ginčą. Kol nebandžiau japono, tol tiko amerikonas. Kai pabandziau, pakeičiau visą, beveik visą garderobą. Ir atgal nežadu pasukt. Cia ne dizaineesme.
O aš maniau, kad ale gaudymui nuo uolų kurti anie yra...SauliusM rašė: zuvis yra tokia juros pakrantej gyvenanti. tai vat tos zuvies gaudymui mikrikais tie kotai ir sukurti.
Blemba gerai varau, pasirodo įsigyjau jau antrą starkinį kotą (kitas maždaug nuo 14 iki 35 g gramatūros viską giraunantis kuolas), bet dar nei vieno starkio nesu pagavęsVaidis rašė:Čia džiginis kotas starkiamsO kas tinka starkiams gaudyt (greitas, jautrus ir t.t.) , tas ir tvičui tinka
Patarkit broliui, nes neturėsiu su kuo į žvejybą važiuotMangiz rašė:Chebra trumpas klausimelis....