Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #363265   Andrius0522
 17 Bal 2012 15:55
jei sviesi valtis sauk su markeriu juodu,draugas taip daro-Donasss...o jei tamsi su dazais suvargsi,nes pats vargstu :Das db nusidaziau su automobiliniais,ziuresiu kaip gausis...tik nedazyk su akreliniais!!!saules gave dazo viska kaip kad svieziai butu nudazyta valtis
 #363279   egiosa
 17 Bal 2012 16:56
Turiu Omegą gumiašką kokia 15 metų. Velnias, neatsimenu su kokiu tai balionėliu purškiau-laiko iki šiol. Dar laukiu- PVC valtį atsiųsti turi, pirksiu vėl bet kokį balionėlį ir nupurkšiu. Gal vėl pasiseks.
 #363323   Donasssss
 17 Bal 2012 19:19
jei valties nelankstai tai praktiskai betkokie dazai tiks,jei lankstai tai jau sunkiau. turi eiti y parduotuves,sakyti ko nori ir tiketis kad pataikys pasiulyti. jei valtis sviesi,neysivaizduoju ka paprasciau ir geriau gali rasti nei geras markeris.
 #363338   Rolas
 17 Bal 2012 19:43
Va, iškirpta iš paprastos spalvotos PVC (būna netgi prie kai kuriu valčių remkoplekto lopų), nusipirkau žvejų parduotuvėj PVC klijų ir viskas. Tiek žinių.
Ir susuktą metus bagažinėj vežiojausi, o dabar nedideliais atstumais pripūstą ant bagažinės vežuosi ir viskas OK. Nei viena raidė, nei kraštelis neatsilupo, ir neblunka ir estetiškai atrodo...
P.S. Kadangi rankos pas mane nelabai dešinios :), tai skaičius vienas kolega auksarankis iškarpė.
Paveikslėlis
 #363555   Natter
 18 Bal 2012 08:19
Mano valtis tamsi - tamsiai žalia, su iškirptu PVC galvojau bet brangiai kainuos tiek lopų prisipirkt, kad pagal reikalavimus išsikarpyt. O tentų dažų kur galima nusipirkt, gal yra kokio e-parduotuvėj?
 #363576   Vitoldas
 18 Bal 2012 09:14
Išduosiu paslaptį kaip aš užsirašiau numerius ant valties. Anksčiau buvau užpurškęs paprastu aerozoliu tai neatlaikė metų, pradėjo trupėti. Dabar padariau taip: paėmiau PVC klijų (normalūs dvieju komponentų tip-top) nusipirkau pigmento senukuose. Tuomet sumaišomi klijai su pigmentu ir teptuku per trafaretą tepama ant borto. tik reikia trafaretą kokybiškai priklijuoti nes jei užsiteps kur nereikia tai jau nebenukrapštysi. Po metų užrašas ir vėliava atrodo kaip nauji :cool:
 #363676   Natter
 18 Bal 2012 13:36
Vitoldas rašė:Išduosiu paslaptį kaip aš užsirašiau numerius ant valties. Anksčiau buvau užpurškęs paprastu aerozoliu tai neatlaikė metų, pradėjo trupėti. Dabar padariau taip: paėmiau PVC klijų (normalūs dvieju komponentų tip-top) nusipirkau pigmento senukuose. Tuomet sumaišomi klijai su pigmentu ir teptuku per trafaretą tepama ant borto. tik reikia trafaretą kokybiškai priklijuoti nes jei užsiteps kur nereikia tai jau nebenukrapštysi. Po metų užrašas ir vėliava atrodo kaip nauji :cool:
Va čia jau įdomus variantas, taip galima ir vėliavą nusipiešt, o tie klijai labai lankstūs ta prasme tinkami kasdieniniam valties pūtimui išpūtimui ir lankstymui?
 #363855   Vitoldas
 18 Bal 2012 20:44
Natter rašė:
Vitoldas rašė:Išduosiu paslaptį kaip aš užsirašiau numerius ant valties. Anksčiau buvau užpurškęs paprastu aerozoliu tai neatlaikė metų, pradėjo trupėti. Dabar padariau taip: paėmiau PVC klijų (normalūs dvieju komponentų tip-top) nusipirkau pigmento senukuose. Tuomet sumaišomi klijai su pigmentu ir teptuku per trafaretą tepama ant borto. tik reikia trafaretą kokybiškai priklijuoti nes jei užsiteps kur nereikia tai jau nebenukrapštysi. Po metų užrašas ir vėliava atrodo kaip nauji :cool:
Va čia jau įdomus variantas, taip galima ir vėliavą nusipiešt, o tie klijai labai lankstūs ta prasme tinkami kasdieniniam valties pūtimui išpūtimui ir lankstymui?
PVC klijai ir yra PVC klijai, jie kai sudžiūna lieka kaip guma, nuimti nebegalima, nebent skusti ar šlifuoti švitriniu ;)
 #364001   Donasssss
 18 Bal 2012 23:05
viskontas1 rašė:va del to ir klausiu nes pas drauga velevos nera ir plaukiojom pasieni ir nieks nieko, tai daba ir zinok kas kaip , ar cia siaip musu nebaude n kartu ar nepastebejo
kad taisykles reikalauja tai tikrai,bet kiek to realiai reikalauja tai kitas dalykas. cia kaip mes su draugu kokius 5 kartus buvom vienoi senvagei,galvojom kad leidimu is pasienio nereikia,o istikro reikia. kiekviena zvejyba pravaziuodavo pasienis ir niekas nei karto netikrino. tai vat kaip buna su tuo reikia, nereikia...
 #368083   marenas
 29 Bal 2012 18:29
nava vakar uzsivedziau motoriuka merkuri 2.5 po ziemos,uzsikure gerai,bijojau ar uzsikurs nes ziemai nekonservavau o laikiau palepei ir kuro biski bakeli dar buvo korbike buvo isdegints tad buvo tuscias,dapiliau naujo benzo ir barpt eina,starkiu medzioklei pasiruoses.
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė