bet kitur sirpotrebas, o pas tirona gerashelwius rašė:Vision aprangos Kaune ne vien pas Tironą yra

bet kitur sirpotrebas, o pas tirona gerashelwius rašė:Vision aprangos Kaune ne vien pas Tironą yra
a, nu jasno tadap.arturas rašė:bet kitur sirpotrebas, o pas tirona gerashelwius rašė:Vision aprangos Kaune ne vien pas Tironą yra
O ju savybes, nelaidumas vendeniui koks?Jurginas rašė:Nu pasiemiau vision thin skin kelniotes. Atroda baika turėtų sueit, tik gal kišenių mažoka.
4 simtai s hujam kazkas, nepamenu tiksliai...Tadunce rašė:Sauliau, gal pameni kiek Oze buvo keeperiai?
prisipirkai super duper prabangiu skuduru varzyboms ir issigandai kad vistiek kaip murziui reiks su lopu ant klyno brist i jura?SauliusM rašė:o jus man pasakykit geriau, jei vision thermal pro pasivilkt po apacia vision kura brydkelniu tai pavasari i jura isibrides pautu nenusalsi? ar visgi gumines brydkelnes uz stolnika ant norfin extreme zieminio kombinezono kelniu yra patikimesnis reikalas?
vat mane irgi nerimas tuo klausimu kankina...DainiusM rašė:Manau su guminem ir zieminem bus silciau.
jo, apie varzybas kur bus ateinanti penktadieni. mastau su kuom brist.Tironas rašė:Sauliau tu apie kuri pavasari kalbi?, apie dabar?
nu kankina sioks toks nerimas tuo klausimuhipy rašė:prisipirkai super duper prabangiu skuduru varzyboms ir issigandai kad vistiek kaip murziui reiks su lopu ant klyno brist i jura?SauliusM rašė:o jus man pasakykit geriau, jei vision thermal pro pasivilkt po apacia vision kura brydkelniu tai pavasari i jura isibrides pautu nenusalsi? ar visgi gumines brydkelnes uz stolnika ant norfin extreme zieminio kombinezono kelniu yra patikimesnis reikalas?![]()
Palauk iki sezono galo ir Saulius tau galės papasakot kaip kas su jomArvidys rašė:Turiu klausimėlį, VISION'AS pirmas pasiūlė bridkelnes be siūlių? Ar kažkuri firma jau tokias turėjo ankščiau, kad galimėtu sisdaryt kažkoki vaizda... Nes speju dabar tai sunku kažka nusprest grynai apie VISION'O siulomus Kura ir CDC modeliukus ar nėra su jomis jokių problemų...
Arvidys rašė:Turiu klausimėlį, VISION'AS pirmas pasiūlė bridkelnes be siūlių? Ar kažkuri firma jau tokias turėjo ankščiau, kad galimėtu sisdaryt kažkoki vaizda... Nes speju dabar tai sunku kažka nusprest grynai apie VISION'O siulomus Kura ir CDC modeliukus ar nėra su jomis jokių problemų...