kazkur turiu viena uzsilikusi va tokiTadunce rašė:Nebegamina SR, Saugirdai, ne tu vienas norėtum tokių...
po poros zukliu vel prigijo man mintis del 110... nes 80 orbita ir 90 rigge isjudinu be problemu. net nestiprioj srovej kazka islauzt galima (pries srove traukiant). 80 orbito saskaitoj jau virs 10 silkiu ir monstro kibimas. arsiai kapot nemegstu, todel manau, kad reik jamt ta 110 ir prasibandyt ant plavno flegmatisko zaidimo, juolab, kad metyt man toli nereikia.SauliusM rašė: Su AVS76MLXF2 patvicint 110 orbituka tai taipsakant... 80 gal jam arciau tiktu.
reiks su Tamsta ant kokių blizgių pasimainytSauliusM rašė:prie progos tai drasiai... yra anu kai shunu pas mane...puse dezes...
tai kad ir tavo tevuko darytu blizgiu jau pilna deziuke gulishelwius rašė:reiks su Tamsta ant kokių blizgių pasimainytSauliusM rašė:prie progos tai drasiai... yra anu kai shunu pas mane...puse dezes...
![]()
SauliusM rašė: tai kad ir tavo tevuko darytu blizgiu jau pilna deziuke guli
isvis tai blizgiu dar daugiau nei vobleriu turbut namie guli
Mėginau...110 ZB Orbit ar pointer 100 mėtyt galima be baimės- nebraškaEvaldas Z rašė:po poros zukliu vel prigijo man mintis del 110... nes 80 orbita ir 90 rigge isjudinu be problemu. net nestiprioj srovej kazka islauzt galima...SauliusM rašė: Su AVS76MLXF2 patvicint 110 orbituka tai taipsakant... 80 gal jam arciau tiktu.
Bijau, kad čia tik laiko klausimas...Evaldas Z rašė:...bijau, kad seniau tik kazkur giliai giliai kirbejus mintis isigyt kota stambesniem vobleriam i dienos sviesa neprasiverztu...
ant ofsetinio gumą mauni ar be jos gaudai ?NerijusMu rašė:Sveiki vyrai! neradau kur kitur parasyt tai brukstelsiu cia. Ar naudojate tokias sistemeles? Sendiena pabandzia dirba puikiai, ziuresiu kaip eserius trauks mariose savaitgali. Gal kas kitokias bet panasias sistemas naudojat?
shelwius rašė:ant ofsetinio gumą mauni ar be jos gaudai ?NerijusMu rašė:Sveiki vyrai! neradau kur kitur parasyt tai brukstelsiu cia. Ar naudojate tokias sistemeles? Sendiena pabandzia dirba puikiai, ziuresiu kaip eserius trauks mariose savaitgali. Gal kas kitokias bet panasias sistemas naudojat?
Apatinį ir aš turiu, matęs ir ešerių ir lydžiokų..Traskis rašė:Nuejas i Kota pasiziureti kas geresnio negalejau atsispirti sitiem broliukams![]()
Kuom apžuvinai ir kur..?Tadunce rašė:O aš tik savaitgalį apžuvinau savo tiny fry'ų...
aha, spejau ir as x-80 priciuptSauliusM rašė:megabass teko pasiimt pora i papildyma.