Gal netrupinam batonoVegys rašė:Hamis ten rašė ... Neturiu aš tokio išprusimo krepšinyje, kad taip rašyčiau ...ramkis rašė:Blemba Vegy, supaisei tai ka ir as zadejau piest<...> Vegys aiskiai parase, nera deriniu nera atsidengusio zaidejo

Gal netrupinam batonoVegys rašė:Hamis ten rašė ... Neturiu aš tokio išprusimo krepšinyje, kad taip rašyčiau ...ramkis rašė:Blemba Vegy, supaisei tai ka ir as zadejau piest<...> Vegys aiskiai parase, nera deriniu nera atsidengusio zaidejo
Oi, tiksliai, Hamis. Nu kakoi "bolshoi palec" raznicaVegys rašė:Hamis ten rašė ... Neturiu aš tokio išprusimo krepšinyje, kad taip rašyčiau ...ramkis rašė:Blemba Vegy, supaisei tai ka ir as zadejau piest<...> Vegys aiskiai parase, nera deriniu nera atsidengusio zaidejo
, ans vienas is turamkis rašė:svaigsta ir liaupsina, "amerikietiskas imtynes" ir per dienas PlayStation beldzia geimus su NBA zaideju marmuzemis
ramkis rašė:Oi, tiksliai, Hamis. Nu kakoi "bolshoi palec" raznicaVegys rašė:Hamis ten rašė ... Neturiu aš tokio išprusimo krepšinyje, kad taip rašyčiau ...ramkis rašė:Blemba Vegy, supaisei tai ka ir as zadejau piest<...> Vegys aiskiai parase, nera deriniu nera atsidengusio zaidejo
Ans irgi ismano kasyje ne maziau nei tu
Gal net ir daugiau
![]()
O vat, kazkas ir neatsake i mano klausima. Arba info iesko kazkokio
tai tu skirk ruosos darbus ir cia rasinejima, o tai dabar ir kieme skaldai ir cia pribeges paskaldai...SKarolis rašė:Dėja, malkos nesusikapos jei kiaurą dieną rašysiu komentarus.
Rungtynės tikrai geros ,lauksiu kaip Gecui kitose seksisVegys rašė:Gaila
Šiaip geros varžybos buvo. Nors ir ne visas žiūrėjau, bet patiko. Gera pabaiga.