Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #373520   Evaldas Z
 16 Geg 2012 18:49
Fabai rašė:Atvesime i LT ir normaliai isbandysim :-D
tai ir Bent minnow reiktu neuzmirst... :roll:
 #373586   Danielius
 16 Geg 2012 20:33
Sveiki radau kazkokius vobleriukus :) pasakykit ar kibtu kas nors... Nuotraukos: Paveikslėlis Paveikslėlis
 #373588   Evaldas Z
 16 Geg 2012 20:38
Danielius rašė: ar kibtu kas nors
VGK laidos paskutines namatei ? crankai, pasirodo, nepelnytai nuvertinti ir del tvicingo psichozes uzmirsti lydeku zudikai. taip kad tas antrasis perspektyvus matyt.
 #373590   SauliusM
 16 Geg 2012 20:40
Evaldas Z rašė:crankai, pasirodo, nepelnytai nuvertinti ir del tvicingo psichozes uzmirsti lydeku zudikai. taip kad tas antrasis perspektyvus matyt.
o cia geras :gutgut gal nauja alergija uzeis ir as savo stiklini crankbait kota parduosiu... :lol:
 #373594   Vegys
 16 Geg 2012 20:48
Evaldas Z rašė:crankai, pasirodo, nepelnytai nuvertinti ir del tvicingo psichozes uzmirsti lydeku zudikai
Sesers vyras juokiasi, kad aš su "pagaliukais" gaudau. Jis velkiaudamas gaudo su "storuliukais" ir laimikiais nesiskundžia. Tiksliau - kai sugauna kokias 2-3 vnt - tada skundžiasi. O šiaip 5-10 galima sakyt standartas ...
P.S. sugauna nelygu paima.
 #373596   Evaldas Z
 16 Geg 2012 20:56
na, ne taip jau seniai gaudydamas vien guminukais irgi nesiskusdavau :roll: Dusys va dropshotu lydekas lupa, cesius su muchom irgi neblogai pagauna, kas dar ka sumasto. cia kam kas arciau sirdies.
 #373603   SauliusM
 16 Geg 2012 21:09
specialiai makaules laida paziurejau dabar (nors nepamenu pries kiek metu ziurejes paskutini syk buvau) apie tai kaip galima is naujo atrast amerika.
tai man kilo du klausimai. pirmas tai kuriai butent zveju grupei skirtos jo laidos nesupratau visai, o antras tai jis tuos savo melynus polaroidus ant snukio nors karta buvo uzsidejes ar tik ant kepures visa laik nesiojasi. nors is principo su melynu kranku tai derinasi :lol:
 #373608   Menke
 16 Geg 2012 21:26
SauliusM rašė:specialiai makaules laida paziurejau dabar (nors nepamenu pries kiek metu ziurejes paskutini syk buvau) apie tai kaip galima is naujo atrast amerika.
tai man kilo du klausimai. pirmas tai kuriai butent zveju grupei skirtos jo laidos nesupratau visai, o antras tai jis tuos savo melynus polaroidus ant snukio nors karta buvo uzsidejes ar tik ant kepures visa laik nesiojasi. nors is principo su melynu kranku tai derinasi :lol:
Bent jau geguzes pradzioja beviltski tie crankai Liepojoje. R. Ramonas tris dienas mirkino crankus pries laidos filmavima(zinau nes pas buvau dvi dienas ten). Lydekos eme pasyvius gaidingus ir minnow(25vnt. :D) Kiek mes meteme YZ SS minnow ir YZ harfcore 0, tai nei vienos lydekos nepagavome. Zinoma visa diena droziant tai ymanoma pagauti ir ant cranko, bet lavoneliai daug geriau dirba.
 #373613   SauliusM
 16 Geg 2012 21:37
ne nu as tai tu cranku gal taip nenurasineciau. gaudau ir normaliai ir YZ 3D flat cranku, ir YZ hardcore shadu, ir grifonu megabasiniu. rapalos shad rapas, fat rapas klasika ir salmo hornetai irgi... nematau as cia nieko nuostabaus tame. tik vat man keista kaip zmones is to sugeba ale kazkokia naujiena padaryt ir is naujo amerika atrast. tai vat man ir kyla klausimas kuriai cia zveju grupei tie crankai tokia jau naujiena yra.
 #373616   Menke
 16 Geg 2012 21:42
SauliusM rašė:ne nu as tai tu cranku gal taip nenurasineciau. gaudau ir normaliai ir YZ 3D flat cranku, ir YZ hardcore shadu, ir grifonu megabasiniu. rapalos shad rapas, fat rapas klasika ir salmo hornetai irgi... nematau as cia nieko nuostabaus tame. tik vat man keista kaip zmones is to sugeba ale kazkokia naujiena padaryt ir is naujo amerika atrast. tai vat man ir kyla klausimas kuriai cia zveju grupei tie crankai tokia jau naujiena yra.
taigi sakau, matyt sandelys pilnas :D Kaip pareklamavo nezacipleikas blizges, tai net is Romados visas isslave :D Pas mus reklama visagale :D
 #373617   SauliusM
 16 Geg 2012 21:45
tai mazu reik is naujo idet skelbima kad crankbaitini kota parduodu. ar gal dar palaukt kol alergija paumes, tai dvigubai brangiau parduosiu :-D
 #373620   Menke
 16 Geg 2012 21:54
SauliusM rašė:tai mazu reik is naujo idet skelbima kad crankbaitini kota parduodu. ar gal dar palaukt kol alergija paumes, tai dvigubai brangiau parduosiu :-D
jei desi skelbima, tai prie koto, dovanu pora rapala cranku pridek(geriausia butu su melyna nugara) ir pamatysi paims :DDDD
 #373621   SauliusM
 16 Geg 2012 21:55
Menke rašė:geriausia butu su melyna nugara
neturiu tokiu 'viarkt
 #373633   SauliusM
 16 Geg 2012 22:12
:nujau-ne jei jau taip, tai pastoves toliau kampe tas kotas pas mane. valgyt nepraso :-D
 #373678   Rapolas
 17 Geg 2012 07:45
Menke rašė:...Jie nori parduoti kota, teks pirkti Rapala :-D :-D :-D :-D :-D
Juokai juokais, bet RAPALA FAT RAP ( IMHO) ir 5-kas, ir 7-kas buvo vieni iš geriausių voblerių (jei ne geriausi) lydekoms savo laiku. Nemanau, kad šita klasika nedirba ir dabar, nes ne vienas rimtesnis gamintojas (ir "handmakeriai" ) neapsieina be šito "storuliuko" :-D
 #373684   SauliusM
 17 Geg 2012 07:55
Rapolas rašė:
Menke rašė:...Jie nori parduoti kota, teks pirkti Rapala :-D :-D :-D :-D :-D
Juokai juokais, bet RAPALA FAT RAP ( IMHO) ir 5-kas, ir 7-kas buvo vieni iš geriausių voblerių (jei ne geriausi) lydekoms savo laiku. Nemanau, kad šita klasika nedirba ir dabar, nes ne vienas rimtesnis gamintojas (ir "handmakeriai" ) neapsieina be šito "storuliuko" :-D
fat rap 5 man senais laikais kai dar Kaune gyvenau buvo Nevezio lydeku zudikas...
 #373685   Xrapas
 17 Geg 2012 07:56
Rapolas rašė:... RAPALA FAT RAP ( IMHO) ir 5-kas, ir 7-kas buvo vieni iš geriausių voblerių (jei ne geriausi) lydekoms savo laiku...
Šituos turi omeny?:

Paveikslėlis

Vežiojuos vieną 5- uką jau n metų po ežerus, bet kolkas niekam įpiršt nepavyko :?
 #373690   SauliusM
 17 Geg 2012 08:03
vo Xrapas ir spalva Nevezine beveik pataike... :lol:
man butent va tokia spalva dirbo:
http://www.lelong.com.my/Auc/Archive/De ... D=43280114
dar ir dabar ta vobleriuka turiu, bet jis jau perejo i brangiu kaip atsiminimas kategorija.
karta i du metus issitraukiu is deziukes. 5 kart uzmetu ir atgal i deziuke saugiai padedu :lol:
Paskutinį kartą redagavo 1 SauliusM. Iš viso redaguota 17 kartus.
 #373693   Rapolas
 17 Geg 2012 08:06
Xrapas rašė:
Rapolas rašė:... RAPALA FAT RAP ( IMHO) ir 5-kas, ir 7-kas buvo vieni iš geriausių voblerių (jei ne geriausi) lydekoms savo laiku...
Šituos turi omeny?:...Vežiojuos vieną 5- uką jau n metų po ežerus, bet kolkas niekam įpiršt nepavyko :?
Taip, šituos. Penketukas mažiau efektyvus man asmeniškai buvo, bet su septintuku (tigriniu) oi kiek lydžių "išdresiruota"... :D.
Beje, tokio morkinio neturėjau, o būtų pravertęs vienam ežeriuky pavasarį ;-)
 #373709   Xrapas
 17 Geg 2012 08:27
O kaip dėl Risto Rap, DT?
Man visi "laibi" rapalos dirba be problemų, labiausiai nusipelnę ko gero visi Shad Rapai, o ant tų "rubuilių" kibimai geriausiu atveju labai jau "epizodiški" :?
 #373710   SauliusM
 17 Geg 2012 08:30
Xrapas rašė:O kaip dėl Risto Rap
bliamba, tu gal ekstrasensas? ka tik i privata tau parasiau, bek skaityt :lol:
 #373715   Rapolas
 17 Geg 2012 08:36
Xrapas rašė:O kaip dėl Risto Rap, DT?
Man visi "laibi" rapalos dirba be problemų, labiausiai nusipelnę ko gero visi Shad Rapai, o ant tų "rubuilių" kibimai geriausiu atveju labai jau "epizodiški" :?
Risto Rap-ą aš kaip ir tu Fat Rap-ą ilgai vežiojaus "čemodane" ir niekam neįsiūliau, nors aišku, kad tai teisingas modelis (bet per mažai jam dėmesio skyriau). Kaltas greičiausiai dėl to Super Shad Rap-as (keturioliktas), kuris be konkurencijos buvo geriausias velkiaujant.
 #373717   vk
 17 Geg 2012 08:38
SauliusM rašė: bliamba, tu gal ekstrasensas? ka tik i privata tau parasiau, bek skaityt :lol:
Aš ne ekstrasensas - Xrapo privato neperskaitau, tai prašyčiau rašyti viešai... ;;yel
 #373724   SauliusM
 17 Geg 2012 08:45
buvo klausimas private ar idomu butu kooperuotis ir pasidalint per puse viena komplekta vobleriu is ebajaus :lol:
 #373795   SauliusM
 17 Geg 2012 11:20
tai niekam nereik 9cm kranko velkiavimui pvz einancio i nevjebenna gyli?
dar kelias valandas laukiu uzsimananciu a jei tokiu neatsiras, tai imsiu viena is kitur kur po viena parduoda. bus pora baksu brangiau uz viena, bet dvieju man nereik...
 #373801   Karalaitis
 17 Geg 2012 11:41
Va butent toki (ir spalva) turi mano svogeris, ant velkes sugeba pakist tikrai i didelius gylius, siaip veikiantis masalas ir skirtingai nuo shadrapu gerai metasi.
Bet kiek pamenu pirma jo zvejyba, tai nepakirto nei vieno lydzioko, kablius keite po to.
 #373812   Rapalas
 17 Geg 2012 12:28
Xrapas rašė:
Paveikslėlis
Jemiau ir as sita padara siandien butent tokios spalveles :D

Visi cia prisiperkam vobleriu ir paskui meluojam kaip ant ju gerai kimba, tada visi lekia pirkti tu ir gaunasi uzburtas ratas :D
  • 1
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė