Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #357667   Arvidys
 02 Bal 2012 18:05
Šiandien buvau nuvažiaves iki parduotuvės "Pas Iną", Jei gerai žinau tai ji randasi Erfurto g. 10, bet niekas nedirbo nors pagal darbo laiką jau turėjo dirbt '''bum Kame problemos? Tai kaip man dabar žinot, kada ten dirba, o kada ne, nes kaip matau grafiko tai nelabai laikosi...
 #359271   ansanas
 06 Bal 2012 10:43
Pries kelias dienas dienas teko apsilankyt Kaune zveju parduotuvej Barsausko gatvej, viska aprode, ispasakojo, malonus zmones dirba :) Po to apsilankiau Akropolio Rovanoje :shock: nu blin .. pasirinkimas didesnis, bet jau pardavejo kultura.. norejosi sprukt is ten kuo toliau.. aisku jei buciau klientas kuris uz didele suma apsipirkinetu tai gal ir bendravimo maniera kitokia butu, bet kai pasakiau, jog ieskau ekonominio varianto tai po to tikrai pasijutau taip lyg noretu mane greiciau iskrapstyt is parduotuves :-D
 #378077   SauliusM
 01 Bir 2012 21:44
hipy rašė:Juostuose parduotuvej po Norfa yra kokia nuolaidu sistema? Korteles ar dar koks biesas? Kiek pas juos kam teko laime nuolaidos issimust?
balzer spina kai pirkau, tai zmoniskai pasikalbejus ir nuolaidos normaliai padare ir dar sauja tvisteriu bonuso dave. bet kiek tiksliai tai nepamenu. nu su zmonem reik bendraut zmoniskai ir viskas ok tada.
 #378645   TukasVS
 04 Bir 2012 12:37
Gal kam nors pavyko pastaruoju metu susisiekti su kuo nors iš fema-zukle.lt? Skambinau jau 4 kartus įvairiom valandom, tačiau niekas neatsiliepia. Taip pat jokios reakcijos į padarytą užsakymą. Gal kas galite pasiūlyti kokią alternatyvą šiai parduotuvei? Kiek žiūrėjau tai niekur nėra Norstream ultra kotų.
 #378647   SauliusM
 04 Bir 2012 12:41
TukasVS rašė:Gal kam nors pavyko pastaruoju metu susisiekti su kuo nors iš fema-zukle.lt? Skambinau jau 4 kartus įvairiom valandom, tačiau niekas neatsiliepia. Taip pat jokios reakcijos į padarytą užsakymą. Gal kas galite pasiūlyti kokią alternatyvą šiai parduotuvei? Kiek žiūrėjau tai niekur nėra Norstream ultra kotų.
o pasiziuret kad visi i efftex paroda prancuzijoj isvaziave sia savaite internete sunku?
http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... tion_id=24
 #389025   ramass
 12 Lie 2012 22:47
Na zodzdziu nedaugzodziaujant buvau ziauriai nustebintas Hobio centro parduotuves , o gal net Normarko pozicija. Norejau uzsakyt Shimano Strdic akinius buvo pasakyta , kad Normarkas egzotikos neivezineja. Klausimas, nakui tada tas katalogas lietuviu kalba? Atsirusiuotu bulkausiu firma ka gali ivezinet , o kam kisene siaura ir dirbtu. Jei zmogus gali laukti nors menesi ar du bet atsakymas yra NE ir tipo pirk is UK , tai krypstu prie pirmo klausimo. Kol kas kiek Klaipedos parduotuviu dirbanciu su Normarku bandziau uzsakinet is produktu kuriu nepalaiko parduotuves , rezultatas 0. Keista kad viskas susiveda i despotu firma Normark, nes butent pas tu populistu nieko neina gauti. Gal NEgerbiamieji pradetu dirbti o ne per Makaule reklama fufelio kompanijos darytis.
 #389121   Calabaric
 13 Lie 2012 12:09
Apydna, kad tiek daug puikių pasaulinių prekinių ženklų po savo sparnu pasiėmės normarkas visiškai nesusitvarko - nenori tvarkytis vadyboje.
 #391922   Sokratas
 25 Lie 2012 17:57
Jei jau į Mažeikius atėjo tokia akcija Sufix pintiems valams, tai jin , manau, dar daug kur vyksta, iki rugpj. 1-os, sakė.
Perkant Sufix pintuką , priedo gauni pasirinktą Rapalos voblerį už 30 lt kažkur panašiai...
kaip jum toks reikalas atrodo? Man tai kažkaip viliojančiai, nors, kiek pamenu tą valiuką ne per labiausiai girdavot čia :lol:
 #391971   Sokratas
 26 Lie 2012 05:01
ok, 1-0 Sufix naudai, tsakant :lol:

Aišku, ant pakuotės tai rašo žymiai mažesnį diametrą, nei realybėj, tą tai supratau iš kart, palyginęs su Sasame Samuline. 0,1 atrodo storesnis už 0,12

Yra dviejų rūšių, kaip mačiau, žalias ir baltas. Gal dar kas žinote, ar skiriasi tik spalva, ar ir jų sąvybės?

Žadu imti 0,1, manau tiks ir fideriui man,ir paspiningaut.
 #391979   Wytux
 26 Lie 2012 07:42
Gal kam bus reikalinga ir naudinga info- tai Kaune 'Inkaro" zveju parduotuveje kur Raudondvario plente bazuojasi - dzyku litras po 20 lietuviskus. reik uzsisakyt pries kelias dienas.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė