Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #374067   Vaidis
 17 Geg 2012 22:09
O, žuviukas Nemo :lol: Tie viršutiniai bais panašūs į Owner Rip'n Minnow :gutgut tik privalgę labiau :-D
Gražu ;-)
 #374557   Mr. Nobody
 19 Geg 2012 21:19
Ech... Noreciau ir as sugebet bwnt kazka panasaus susimeistraut, kazkada bandziau, padariau pora frankensteinu tokiu taip sakant nei 5 nei 9, nu nors panere traukiant ;D
 #374822   Rapolas
 21 Geg 2012 11:41
Vaidis rašė:O, žuviukas Nemo :lol: Tie viršutiniai bais panašūs į Owner Rip'n Minnow :gutgut tik privalgę labiau :-D Gražu ;-)
Tipo, Cultiva... bais panašūs „kaip diena ir naktis“ (kai po 12h per lygiadienį ;-) )
Mr. Nobody rašė:Ech... Noreciau ir as sugebet bwnt kazka panasaus susimeistraut, kazkada bandziau, padariau pora frankensteinu tokiu taip sakant nei 5 nei 9, nu nors panere traukiant ;D
Na, ir kaip baigėsi „frankenšteinams“.. į kelmus susagstei?
savas rašė:sviesoforas ir asfaltas - tai viskas, ka pamenu...
„Alex Ritmo“ motyvais ;-)
Aš tai Trispalvę įžvelgčiau, jei be „asfalto“ ir kita tvarka sudėliot ;-)
 #374956   Arvidys
 21 Geg 2012 20:42
Gražu! Man tik įdomu kodėl nedarot tokiu 3cm? Šapalams manau būtų *labai geri*! Ar tiesiog negaudai tokies žuvies PRobe?
 #375110   PRobe
 22 Geg 2012 12:08
Arvidys rašė:Gražu! Man tik įdomu kodėl nedarot tokiu 3cm? Šapalams manau būtų *labai geri*! Ar tiesiog negaudai tokies žuvies PRobe?
Negaudau (kolkas)
Nors kada tikrai pamėginsiu mikrobiuku pasidaryti, jei eis sugrabalioti tokius mažus :-D
 #375132   Rapolas
 22 Geg 2012 12:49
Shelviau, (nepiktai:D) paklausk tėvuko, prie ko tas juodas "kūšis" :-D
 #375146   Rapolas
 22 Geg 2012 13:27
shelwius rašė:
Rapolas rašė:Shelviau, (nepiktai:D) paklausk tėvuko, prie ko tas juodas "kūšis" :-D
tas juodas kūšas didžiąją dalį šapalecų sugundė ir ypač salatų :gutgut
:-D Uj, vieną žodį praleidau, t.y. prie ko pritvirtintas (ar taip paprastai iš "šikinės išdygęs")
 #375184   Rapolas
 22 Geg 2012 15:36
Dėkuj:D beveik išaiškinai su ta nauja "fotke", o tai iš pirmos neina suprast... savotiškas "strymvobikas" gavosi ;-)
 #375337   Rapolas
 23 Geg 2012 07:00
Kai tėvas bandė daryti (nors ir nedideliais kiekiais) voblerius, tai sūnus gaudė su pirktiniais vobleriais.. O gal dabar ir pasikeis „reikalai“ ;-)
Mano sūnaitėlio pirmasis savarankiškai pagamintas vobleris „ridžo motyvais“ :-D (jau ir “pakrikštytas užvakar ant papėtakio)
~5cm, ~4g, plaukiantis, liepa:
Paveikslėlis
Kad aš taip tokių metų būč pradėjęs.... :-D
 #375392   Rapolas
 23 Geg 2012 09:51
SauliusM rašė:nu labai grazus. o akytes raudonos is ko?
sūnelis "neišdavė" paslapties, bet jaučiu iš kokio nors "nedirbančio" pirktinio išlupo ir įklijavo (nors man jos šiek tiek didokos pasirodė) :-D
 #375471   Rapolas
 23 Geg 2012 12:46
PRobe rašė:Rapolai
Superinis vobleriukas - patirtis perduota teisingai.
Ačiū :/brazasista
Net neįsivaizdavau, kad mano "mažasis" gali taip tiksliai pirmajį voblerį išsidrožt (labai laikėsi vaikis simetrijos ir teisingų kampų bei spalvų) ir pagaut ;-) Reiks kažkaip perduot jį į jūsų (auksarankių) rankas, nes aš jaučiu, kad greit nebeturėsiu ką bepatart rimtesnio jaunuoliui :-D
 #375472   SauliusM
 23 Geg 2012 12:48
o ka cia dar bepatarsi? vobleriukas atrodo taip graziai padarytas kad ir i originalu ridza toki daznas pamainyt sutiktu.
 #375478   Rapolas
 23 Geg 2012 13:14
SauliusM rašė:o ka cia dar bepatarsi? vobleriukas atrodo taip graziai padarytas kad ir i originalu ridza toki daznas pamainyt sutiktu.
Tas gal ir tiesa, o bet tačiau išorinis vaizdas dar neviskas... ir dirba vobleriukas, sakyčiau, gal net gražiau už "originalų", bet rigge (kaip ir dauguma zipbaitų) turi "blatną" užmetimo sistemėlę, tai vat ją dar reikia "perkąsti", norint prie salačių priartėti ;-)
 #375523   vava
 23 Geg 2012 14:22
teks galvot, kaip magnetuka ipirdolint... :)
 #375530   Rapolas
 23 Geg 2012 14:37
vava rašė:teks galvot, kaip magnetuka ipirdolint... :)
tikrai teks galvot :) plastike (gamykloj) paprasčiau magnetuko sistemą įmontuot, medienoj (rankutėmis) šiek tiek problematiška, teks "apėjimą" kažkokį "chimičit", o gal magneto iš viso atsisakyt ir apsiribot volframiniais šrateliais, vienžo yra kur link dirbt... ;-)
 #375543   SauliusM
 23 Geg 2012 15:11
tai pradekit liet voblerius i formeles is epoksidkes ar is kokios kitos dervos. tai galesit ir skaidrius pasidaryt ir i vidu tiek magnetukus tiek saratukus tiek abileka sufarsiruot, kad ir hologramas... man tai keista kaip cia po siai dienai nieks nepradejo namu salygom liet. dervu visokiausiu tam ir modelinu formelem tai pilna. atspaudei originalu rigge i modelina ir varai kopijas is epoksidkes paskui.
 #375548   savas
 23 Geg 2012 15:24
A kam tos sistemos? Kazi ar namu salygom verta prasidet, darbo daug - o naudos gali ir nebut. Geriau tinkama modeliuka tinkamai pasunkint. Skris pakankamai toli. Vakar kaip tik "sumusinejau" savo uzmetimo rekordus - 35mm, 4gr. vobleriukus skraidinau isilgai upes... bijau sumeluot apie atstuma, ale kol parsitraukdavau gerokai nusibosdavo rankenele sukt (kazkas apie 25-30m tikrai turi but, gal ir daugiau).
P.s. Isejau, patikrinau - sklypo prie namu ilgis 30m. Permeciau per tvora dar kokius 5m. Nu bet cia atsistojus, valty sedint buvo siek tiek maziau... Nu, bet skraidunai neblogi. Daba tik pagalvojau - reikejo dar vala suslapint, but geriau buve.
 #375553   SauliusM
 23 Geg 2012 15:28
savas rašė: Geriau tinkama modeliuka tinkamai pasunkint. Skris pakankamai toli.
kas taip tai taip. bet toks skraidunas bus skestantis ir daznai smarkiai skestantis. o jei reik plaukiancio ar bent suspenderio tai beda tada su tokiu sunkinimu.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 194
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė