Ar tau gaila kad ten kazkas zvejos, tuolab upetakis netokia zuvis kad kibira priluptum ir tie kas juos zvejoja nemanau kad del mesos, visgi daug laiko ir pinigu reikalaujantis uzsiemimas. O tie upeliu slepimai tai tikrai ne i nauda, jei tie gandai teisingi kad sesuva vienintelis kauno apylinkiu upelis kur upetakiu yra teisingas tai tikrai nusiaubtas jis bus, jei ne pasidalinkit ziniom ir zveju koncentracija mazinkim, visi zvejot nori bet kai nezinai kur, tai ir tenka i viena vieta grustis.SauliusM rašė:esme tame, kad jis paviesino, tu pakartojei ir ten jau zvejos 20 tyliai skaitanciu interneta ir neparasiusiu nei vienos zinutes. ir krantai bus nutrypti ir upetakiai prigasdinti ir nurinkti. nu negalima nei upeliu pavadinimu nei net uzuominu is kuriu galima suprast, kur tas upelis, rasyt internete... ir cia ne suvalkieciai ar pavydas o elementari logika.xmindax rašė:Jei jis nebutu cia paviesines tai nebuciau zinojas, saunuolis. Nebukit suvalkieciai neatimsiu visu upetakiu
Ateis zvejys ir prades popkornus valgyt ane, past kai zvejoji kokiu siuksliu palieki? Jau tie kas ateis tiek zuvies neisnes, kiek vietinei gyventojai su tinkliukais istraukiaSauliusM rašė:man negaila kad ten kazkas zvejos. man gaila upelio kuris bus nusiaubtas ir nuniokotas. jei tu manai, kad ten gaudys tik saziningi zvejai kurie visas zuvis paleidines, tai esi smarkiai neteisus. greitu laiku suveiks zveju sugedes telefonas ir praeis per ta upeli ir ne tik saziningi zvejai. finale per visa upeli gal ir liks kokie du prigasdinti upetakiukai, krantai bus nutrypti ir pilna primetyta siuksliu visur. ir naivu butu tiketis, kad bus kitaip. iki siol upeliu slepimas buvo vienintelis pasiteisines metodas juos issaugot ir nesu girdejes nei vieno atvejo kad paviesinus kazkoki upeli jis nebutu nusiaubtas. taip kad jau tavo pasiulyma pasidalint ziniom tai galiu palaikyt is anekdotu serijos. i sanzile vaziuokit ten upetakiai su kirsliais sniokscia. ir tokiu nezinanciu kur vaziuot ir issiziojusiu tik ir laukianciu informacijos yra mases. ne kad patys susirastu savo upelius tai laukia durneliu internete kurie jiem viska gatava paduos ir paskui lekia bandom i ta vieta visi.
Geda bet giminej yra tinklininku ir statymas tokiose vietose rezultatyviausias, tik gerai kad tose upese tokios prabangios zuvys negyvenaVegys rašė:Būtų įdomu myžupyje surast pastatytą tinklą, kai gylis 20-50 cmO gal būna ? Nematęs ir neišsivaizduoju kaip galėtų būt. Va kiti neleisti būdai - manau greičiau tikėtini ...
tu nejuokink voveriu. kaip tu ta tinkla pastatysi tam upetakiniam upelyje? tu bent jau isivaizduoji kaip upetakinis upelis atrodo? nerupi mat upetakinis ar ne... gal ir nerupi, bet tinkla tai ten nebnt ant krumu krante padziaut galetum, kad kokia antis ilystu ar udraxmindax rašė:Tu skaitai ka rasai, pats sau priestarauji. O tinklininkai ir dazniausei buna vietinei ir galvoji jiem rupi upetakinis upelis ar ne. Ir neprasau as taves uz mane zvejot
As esu mates tinkla, esu mates ir buciuka. Bet blogiausia, kad i toki upeli gali elektrikai ateiti.Vegys rašė:Būtų įdomu myžupyje surast pastatytą tinklą, kai gylis 20-50 cmO gal būna ? Nematęs ir neišsivaizduoju kaip galėtų būt. Va kiti neleisti būdai - manau greičiau tikėtini ...
Kad tu nesugebi dar nereiskia kad tinklininkai nesugebaSauliusM rašė:tu nejuokink voveriu. kaip tu ta tinkla pastatysi tam upetakiniam upelyje? tu bent jau isivaizduoji kaip upetakinis upelis atrodo? nerupi mat upetakinis ar ne... gal ir nerupi, bet tinkla tai ten nebnt ant krumu krante padziaut galetum, kad kokia antis ilystu ar udraxmindax rašė:Tu skaitai ka rasai, pats sau priestarauji. O tinklininkai ir dazniausei buna vietinei ir galvoji jiem rupi upetakinis upelis ar ne. Ir neprasau as taves uz mane zvejot
oi kaip gali... net ir labai labai gali...Kugelis rašė:...upelis nesvarbu koks jis bebutu negali buti nenutryptas...
nu bet tu ir jumoristasxmindax rašė:Kad tu nesugebi dar nereiskia kad tinklininkai nesugeba
Jeigu srove didele, tai tinklas statomas lygiagreciai srovei. Bet net upese kur srove didele, yra atkarpos kur jis nestiprus ir ten laisvai stato tinklus.Kugelis rašė:tinklo tikrai nepastatysi tokiam upelyje...
Slovak rašė:Jeigu srove didele, tai tinklas statomas lygiagreciai srovei. Bet net upese kur srove didele, yra atkarpos kur jis nestiprus ir ten laisvai stato tinklus.Kugelis rašė:tinklo tikrai nepastatysi tokiam upelyje...
Viename lygiaigryciai pastatytame tinkle esu istraukes apie 45 sm kirsli
ar as rasiau, kad as ta tinkla pastaciau ? Tinklas buvo sunaikinta, gaila, bet kirslis jau buvo negyvas. Po metu tuoi pacioi vietoi buvo vel rastas tinklasKugelis rašė:Slovak rašė:Jeigu srove didele, tai tinklas statomas lygiagreciai srovei. Bet net upese kur srove didele, yra atkarpos kur jis nestiprus ir ten laisvai stato tinklus.Kugelis rašė:tinklo tikrai nepastatysi tokiam upelyje...
Viename lygiaigryciai pastatytame tinkle esu istraukes apie 45 sm kirsli
slovak ar brakonierak turetu buti tavo nick'as? kirsliai po 45cm ikaitintuose keptuvese cirska.. keip skanu..
nu naturalu, kad tarp zmogaus parasytu 10 000 zinuciu visko galima atrast zymiai daugiau nei tarp kazkieno kito parasytu tik 8 zinuciu... o kas ka atsirenka ir iziuri, tai cia jau kiekvieno asmeninis reikalas. tau patinka iziuret arogancija, tu ja ir iziurek. niekada nekeliau sau tikslo itikt visiem.Slovak rašė:SauliusM, senai skaitau foruma ir leisiu sau pasakyti, kad pas pona tiek arogancijos ir paniekinimo kitu zmoniu nuomonei, kad padalinant tarp forumo dalyviu visiems uzteks per akis.
a tu cia apie mane?pensininkas rašė:taves zmona neisleis. maciau si sestadieni ~10 ryto issukinejai is savo posukio su visa seimyna, o sekmadieni ~16h zmona grizdinejo atgaltaip kad su upetakiais atsosas, kadangi dar ir dirbi, tai gut baj
gal gali paaiskint ka cia bandei parasyt? nes nieko nesupratau... gal galimas vertimas i zmoniu kalba?sunnuva rašė:....