Vakar kai buvau, tai vanojo starkius. Pats su fyderiu gaudziau. Kas vaziavo is pazystamu vakarop sake pagavo po kelis, bet ne taip gerai kaip ryte.

KESA, tai ten as buvau ko gero... nebepaemet nieko man isvaziavus?KESA rašė:vaker buvau 3 krantinei.2 starkiai vienas neimamas, antras keliant atsikabino imamas.Šalia zmogus 5 turėjo.Prie manes kokius 3 paeme.Veikmas vakare nuo 18 iki 21 valandos.Vienas buvo geras pasikabines, tai į akmenis pasidavė- nutraukiau.
mes is po atmatos prasukom paziureti kaip situacija skirvyteje...ne ka baisiau nei atmatoje,vien dugnines nuo krantuKESA rašė:Sekmadienį ryte 5 vėl nuvariau į Skirvytę.Galvojau pastarkiaut ramiai.Draugelis paporino kad starkis ryte kimba kylant saulei kaip išprotėjęs. Na ka atvažiuoju ir nėra kur musei kojos padėt.Dugninių pilna 3 krantinė.Tai šiaip ne taip įsipaišiau į miegančių "rybokų" tarpą.Iki pat 8 sąžiningai atidirbau - nei vieno kibimo.Po aštuonių buvo vienas rimtesnis stuktelėjimas, bet nepasikirto. Jau ruošiausi namolio , kai 9.45 pakibo vienas apie 1,5 kg.Sudirbo morkavas su mėlyna nugarėle.
Cia tie visi Kiaules nugaros kapeliuotojai , kuriems dar ankstoka sonais trintisVaidis rašė:Vakar pabuvojau ir ant pirmos ir ant antros krantinių, pačiam nieko doro, keli stukai ir pora nelegalų, žvejų nemažai, tai vienam, tai kitam prakibdavo, tik buvau apšąlęs kai kurių drąsaištraukia, nei matuoja, nei ką, fyst per makaulę su butelką ir į mašiną
Kiek mačiau ištrauktų, tai visi tokie ribiniai.....
nieko nerekia zymeti...jei zinai kelia y skirvyte tai leki visalaika pagrindiniu keliu,kol zmones matai po kaire ranka...matysi paskui bus aikstele tokia nedidele koki 10ciai masinu max,ten trecios betonkes pabaiga...Sky'us rašė:Gal kas galite pažymėti ant maps.lt kur ta betonkė randasi![]()
Ačiū iš anksto
jei zinai kaip y zvyrkeli ysokti tai nieko nebereikia...tik tiesiai vaziuoti,pasukyje kairiau ir visalaika pagrindiniu zvyrkeliu...kol pamatysi aikstele masinu kaip jau sakiau...ten jau betonkiu pabaiga...visa krantine betonine kai prieisi arciau pamatysi...Sky'us rašė:Skirvytėj esu buvęs 1 kartą ir tai su palyda . Na nieko, atrasiu kaip nors
http://www.maps.lt/map/?lang=lt#d=333351;6131620;Taškas A (K. Donelaičio g. 9F, LT-0, Rusnė, Šilutės r. sav.);;331967;6130988;Taškas B (Klaipėdos apskritis);;329913;6129284;Taškas C (Klaipėdos apskritis);&d_imp=Minutes&xy=331632,6130452&z=25000&lrs=orthophoto,stops,zebraSky'us rašė:Gal kas galite pažymėti ant maps.lt kur ta betonkė randasi![]()
Ačiū iš anksto
As su feederiu noriu ir tik nuo krantohamis rašė:Skirvytej praktiskai visur galima pakabinti. Duobiu niekas map'se nezymes. Teks pagal kitas valtis orientuotis, o ju tikrai netruks tiek Atmatoj, tiek Skirvyteje.
Ačiū tau labai!aalgiuz rašė:http://www.maps.lt/map/?lang=lt#d=333351;6131620;Taškas A (K. Donelaičio g. 9F, LT-0, Rusnė, Šilutės r. sav.);;331967;6130988;Taškas B (Klaipėdos apskritis);;329913;6129284;Taškas C (Klaipėdos apskritis);&d_imp=Minutes&xy=331632,6130452&z=25000&lrs=orthophoto,stops,zebraSky'us rašė:Gal kas galite pažymėti ant maps.lt kur ta betonkė randasi![]()
Ačiū iš anksto
taškas A - I betonkė
taškas B - II betonkė
taškas C - III betonkkė
automobiliu lenktynesedmukas rašė:o kas per varzybos skirvytej vyksta?