EDVD rašė:sutinku kad 30+ pašaras bus 50g bet man ežere labai retai prireikia 30g šeryklos. Mano mėgstamiausia 15g ir su tokiu svoriu exage 3000 puikiai tvarkosi, santykis berots 6.2:1 greit vynioja, o seklus būgnelis leidžia numesti tiek kiek man reikia. Man jos užtenka, ir sunkesnės ritės ežere man nereikia. Kas žvejoja kitaip- tam kitokie ir prioritetai.
Visu pirma,naudoji match'ine rite ant fyderio.Kad siuo metu ji laiko ir viskas gerai-gerai.Bet ,kaip jau sakiau,vat kur klausimas- kiek laiko laikys 3000 rite ant fyderio intensyviai zvejojant?!?!?!?Ypac tavo,EDVD,su smulkiais krumpliaraciais.Kai gaudai vienam-dviejuose telkiniuose,gal ir nieko.Bet neduok die prisireiks ant gylio uzmetinet-bus vargas.
Noriu perspeti tuos,kurie Fyder cup taureje dalyvaus,kai varzybos vyks Kauno mariose.Gyliai dideli,20-30 gr.karmuske skesta gan ilgai,uzsiknisit balaukdami ir skaiciuodami,kol karmuske nuskes.Beto mariu plotas didelis,betkoks vejas veikia karmuskes lekimo trajektorija,tad sunkesnes seryklos gali buti neisvengiamai reikalingos.Pasiruoskite atitinkamu galingumu rites ir 50-70 gr.karmuskemis ten nieko nenustebinsite.