Rapalas rašė:... Tai tipo Slabo irgi vaziuot prie vandens? Tipo lydekos juoksis? :D Ar cia kas daugiau vezasi tas krutesnis? :D Cia nepiktai, nesugalvok tik isizeisti ;)
Matau su humoru pas tave viskas gerai

Pažystu keletą žvejų, kurie vežasi į žvejybą po vieną-du-tris masalus ir pagauna daugiau žuvies... už tuos, kurie vežiojasi "čemodanus" (aš irgi tarp pastarųjų), prikrautus įvairiausių voblerių ir kitokių blizgių. Man pvz. jeigu gamtoje prie vandens šalia nėra bent 100masalų, tai aš geriau einu uogaut arba grybų rinkt, o kitas gali su ta pačia blizge visą dieną vienoj vietoj upę drožt.. O vat vieną voblerį drožt visą dieną namuose aš lengvai galiu

Gerai, atsakau apie taviškius...
1. Velkiavimui arsenalas tai sakyčiau ne tai, kad "slabo", o jo net "nėra"... (magnumas, salminė lydeka ir dorado klasikas gal dar), tai lydekos ne tai kad juoksis, bet dar ir tyčiotis gali pradėt

2. Aišku, jei anos pradės tyčiotis, tai tu jas "uždubasinti" gali bandyt twičingu ir slaideriais, bet va vėl... tikrų džerkų kaip ir "nema"..(neskaitau ten to švediško zalto:D)
Reziumas: lydekoms, ponas, esate visai nepasiruošęs, ir "kolebalkos" nematau kokios geros tam laikui