Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #366286   Rukis
 24 Bal 2012 11:37
bobis rašė:už ką taip griežtai, tik už tai, kad išsinuomavo? :lol:
Teko susiremt,nes jie ten diena nakti trubicas leido ir zvejus normalius gainiodavo,nebuvo ten nei jokios lentos informacines,kad ezeras isnuomotas,nei nieko. Parplaukiant i kranta jie musu valti gumine su medine taranavo,tai be kumsciu ir neapsieta :neutral: Ezeras buvo zuvingas-daug lydeku,eseriu graziu,linu,o dabar sunku pasakyti. Nedavaziavus ezero yra dar Jogaudu karjeras,ten eseriu neblogu uzmikrint eidavo.
 #369288   Sokratas
 03 Geg 2012 17:16
Plinkšių ežere....

Paveikslėlis
image host

...šiandien nuo ryto bandžiau laimę.
Per 3 valandas nei vieno lydekos kibimo...
Atradau 3 , neaišku nuo kada , paliktus skritulius:

Paveikslėlis
gif hosting

Sakau, pats nemoku pagauti, tai nors čia nusikabinsiu lydekas.Bet deja ir jie buvo tuščiais kabliais :lol:

Pliažas ruošiamas naujam sezonui:

Paveikslėlis
free image hosting

Paplaukiau net Šerkšnės upe, galvoju, gal bent čia koks peiliukas ranką sudrebisns:

Paveikslėlis
image upload

Deja, :!fig!

Tada grįžau krantan, užsimaišiau pašaro ir vėl į savo ,,katerį":

Paveikslėlis
gif hosting

ir kiek papalaukęs, pabandžiau gaudyt baltą žuvį. Kibo užtikrintai va tokios raudės:

Paveikslėlis
upload pictures

Svoriai 150-300 gramų, traukti smagu, net kotas trata ....

Paveikslėlis
adult upload image

Per kelias valandikes privanojau dienos normą- 5 kg:
 #369310   Sokratas
 03 Geg 2012 18:07
jo, su plūdine, nes kitaip Plinkšiuos neįmanoma....
Raudes atidaviau uošvienei... Gal ir tu norėjai, Pensininke? :lol:
 #369314   Vegys
 03 Geg 2012 18:12
Bobi, pažvejot tokių raudžių ne vienas norėtų :) Man labai patinka žūklė šių žuvų. Kas nustebino, kad tau gražios raudės kibo dieną ... Man dažniau tik auštant ..
Tiesa, ne į temą aš čia, nes kalbu apie raudes, o ne apie žūklę Mažeikių apylinkėse ... :oops:
 #369320   Sokratas
 03 Geg 2012 18:20
tikrai smagu traukti, priešinasi kaip priklauso, reik dėt stambesni masalą, kitaip mažikės kuojos, aukšlės, raudytės kabinasi...
Ai, tiesa, bandžiau ir spiningu ant 00 mepsiuko, bet nei kart nekirto
 #369417   pensininkas
 03 Geg 2012 20:42
bobi, man tiesiog kai ne kurie teige, kad tipo raudes neskanios, blogiau nei padanga grauzt. tai bandau issiaiskint, ar is tiesu taip yra, ar tiesiog jie mane apgavo, kad daugiau zuvies ezere butu :?
 #369536   Sokratas
 04 Geg 2012 05:03
Kilo minčių apie fideriavimą nuo šio tilto.
Teritorija aptverta ir bet kas nepatenks jon. O kaip ten yra pagal įstatymus: tarkim aš, priplaukęs valtike, užsilipu ant tilto ir žvejoju. Turėtų teisę jie mane nuvaryt ar ne?

Paveikslėlis
image host
 #369546   Vegys
 04 Geg 2012 06:40
Kažkada per TV buvo laida, sakė kad gali ant tiltų lipt.
Bet aš nelipčiau, manau tai nėra kultūringa ...+ bet kada jie tau gali sugadint žūklę - pvz nusprendę pasiplaukiot ar (šiltėjant vandeniui) pasimaudyt nuo tiltuko ... :)
 #369632   Sokratas
 04 Geg 2012 11:47
Dėkui, viskas aišku. Svarbu kad galima, toliau, kaip sakoma, mano problemos, tiksliau jų, jei jiems tai nepatiktų :lol:

Faktas, vasarą ten ir minties nebūtų lipt žvejot. Bet dabar, kai visur tuščia reiks bandyt gal. Be to, su fyderiu žvejojant nelabai tą žuvį ir pabaidytų anie...
Vakar plaukiant link to tilto, matau valtis netoliese sukinėjas po nendryną... Aš plaukiu artyn, jis krantan. Paskui matau, kai iš valties išlipęs, švystelėjo venterį ir pats neatsisukdamas nužingsniavo tolyn...
Va tokiems tai tikrai nepatiktų, jei aš ten pradėčiau žvejot :)
-------------------------------------------------------------------------

Šian ryte vėl buvau ten pat . Galvoju, gal nuo ryto kibs dar geresnės nei vakar. Kibo gerai, bet visumoj -smulkesnės. O viena papuoplė abiejų dienų rekordininkė -350 g.:

Paveikslėlis
gif hosting

Šitoji labai priešinosi, bais nenorėjo valtin lipt :)

Paveikslėlis
hosting images

Nuo ryto 7:30 iki 11:00 sugaudžiau dienos normą, ir ,atvirai sakant, pabodo....

Vienos žuvikės traukimą ir nufilminau, sorry už drebėjimus... O kotas tikrai trata, jei įsiklausysit gerai :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=1JAe5t7v ... e=youtu.be
 #369633   Sokratas
 04 Geg 2012 11:51
Rukis rašė:Bobi ant ko gaudei? Kukuruzas,krokodilas,medvezys,tesla,slieks,dzikelis?
kimba ant visko ką bedėjau. Net ant kiaulienos, kurią beužkandžiaudamas sumąsčiau atkandęs pamaut ant kablio :lol:
Tik medvėžių ir krokodilų neturėjau, bet nemanau kad būtų atsisakiusios ir jų
 #369657   Sokratas
 04 Geg 2012 13:28
Bus tų raudžių. kai išgaudysiu Mažeikių rajone, perplauksiu į Telšių :lol:
Filmuot ir ritę sukt- nėr problemų.... Bet sukt ir kad matytųsi tai, ką nori nufilmuot, čia jau tikrai ne taip lengva . Reik dar treniruotis ir treniruotis ma :lol:
 #378484   Liveris
 03 Bir 2012 19:57
nersios rašė:Gal zinot kaip margininkuose(viloteje) reikalai,Vis dar mokamas? 20 lt? pries kelis metus zvejojau galvoju vel atvaziuot
Na del kainu nieko nežinau, lentelės nublukusios, savininkas-jo sunus retai beatvaziuoju, per 3 sykius (1 menesis)kiek gaudziau tik vieną kartą pravažiavo, pasilabinom ir viskas. Važiuok žvejot, jei atvažiuos pas jį patį nusipirksi.
O karosai tai neblogai ima, per vakar 3 val ir šiandien 3 valandas rytinės žuklės, bendrai 14 vnt karosų 400-800g tarpe ir karsiokai 4 ~0.5kg. + fanerinių ~20 vnt.
 #379090   Liveris
 05 Bir 2012 14:14
Del starkiu nzn, tylu, t.y. niekas ju ten tikslingai negaudo, nes neleidzia is valties, o nuo kranto iki duobiu toloka.
Paskaityk mano reportaza ten viskas is viliotes.
Plius tevukas siandien ryte zuklavo, karsis ~1kg, lynas ~1kg ir karosu po ~300-700g apie 10 vnt tiksliai nesuskaicaivo, bet sake daug paeme.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 24
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė